3D Spor Araba Park Etme

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4.8/5 ZİYARETÇİ
8,105 TOPLAM İNDİRME

3D Spor Araba Park Etme, araba park etmeye çalıştığınız bir mobil oyundur

3D Spor Araba Park Etme oyunculara park etme yeteneklerini sınamalarına imkan tanıyan bir mobil araba park etme oyunudur.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir park etme oyunu olan 3D Spor Araba Park Etme'de oyuncular şık bir arabayı kontrol ediyorlar ve bu arabayı doğru bir şekilde park etmeye çalışıyorlar. Fakat bu işi gerçekleştirmek o kadar da kolay değil; çünkü karşımıza farklı türde engeller ve zorluklar çıkıyor. Biz ise bu engel ve zorluklara karşı arabamızı çizmeden park alanına girmeliyiz.

3D Spor Araba Park Etme'de park ederken sıkışık bir şekilde kümelenmiş otobüsler ve arabalar arasından yol almamız gerekiyor. Dar koridorlar arasında doğru bir şekilde hesaplama yapmalıyız. Gerçekçi bir fizik sistemine sahip olan oyunda ileri - geri vites ve direksiyonu iyi bir şekilde kombine etmemiz gerekiyor. Açılıp kapanan bariyerler, dar koridorlar ve keskin dönüşler bize heyecanlı anlar yaşatıyor.

20 farklı bölümün bulunduğu 3D Spor Araba Park Etme eğer park etme oyunlarını seviyorsanız hoşunuza gidecektir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Driving School 3D Parking

    Driving School 3D Parking, farklı modellerdeki arabalardan birini seçerek hem size verilen park etme görevlerini yapacağınız hem de arabanızı modifiye edeceğiniz eğlenceli bir araba park etme oyunu.
  • Dr. Parking 3D

    Dr. Parking 3D, araba sürme yeteneğinizi geliştirmek isteyen Android kullanıcılarının ücretsiz olarak oynayabileceği popüler araba park etme oyunlarından bir tanesi.
  • 3D Parking Game 2016

    3D Parking Game 2016, spor ve lüks araçları kullanarak park etmeniz gereken eğlenceli ve 3 boyutlu bir Android araba park etme oyunu.
  • Araba Park Etme 3D

    Araba Park Etme 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir park etme oyunudur
  • Truck Parking 3D

    Android Truck Parking 3D oyunu özellikle park etme oyunlarını sevenler için etkileyici bir deneyim sunuyor.
  • Car Parking Multiplayer APK

    Car Parking Multiplayer APK, android cihazlarda ücretsiz oynayabileceğiniz popüler araba park etme ve yarış oyunudur.
  • Doğan SLX (Şahin) Park Etme HD

    Doğan SLX (Şahin) Park Etme HD ile araba park etme yeteneklerinizi test edebilirsiniz
  • Modern Driving School 3D

    Modern Driving School 3D, hem araba sürme hem de araba park etme keyfini bir arada yaşayabileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android araba oyunu.