3D Truck Driver: Super Extreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME

3D Truck Driver: Super Extreme, dağ tepe demeden ağır yüklü kamyonları sürüp görevleri yerine getirmeye çalışacağınız zorlu bir Android kamyon sürme oyunu.

3D Truck Driver: Super Extreme, kamyon sürme ve yük taşıma oyunu olarak nitelendirilen oyun kategorisinde yer alan hem eğlenceli hem de zorlayıcı bir Android oyunu. Araba ya da ağır vasıtaları sürmeyi seviyorsanız bir de bu oyunu deneyerek kamyonları üzerinde yük ile birlikteyken sürün ve size verilen görevleri yerine getirin.

Askeri kamyon bile sürebileceğiniz oyunda karşınıza dağlar ve tepeler de çıkabiliyor. Bu nedenle özellikle askeri eşya yüklü kamyonları daha da dikkatli sürmeli ve taşıdığınız eşyalara zarar vermemelisiniz.

Bir çok farklı harita ve kamyon türünün yer aldığı oyunda grafikler de ücretsiz bir oyuna göre oldukça başarılı diyebilirim. Yolların hava koşullarına göre dğeiştiği oyunda kamyonu sürerken dikkatli olmazsanız yapacağınız hatalar pahalıya mal olabiliyor. Oynarken hem heyecanlandıran hem de eğlendirmeyi başaran bu tır sürme oyunu tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Hemen Android telefon ve tabletlerinize indirip oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

3D Truck Driver: Super Extreme

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
52 TOPLAM İNDİRME

3D Truck Driver: Super Extreme, hem zorlu hava şartlarında hem de rampalı ve bol virajlı yollarda kamyon süreceğiniz eğlenceli ve heyecanlı bir iOS oyunu.

3D Truck Driver: Super Extreme, Android ve iOS mobil cihaz sahiplerinin ücretsiz olarak oynayabileceği kaliteli tır sürme oyunlarından bir tanesi. Fakat bu oyunda sadece tır sürmüyor aynı zamanda tır ile birlikte yük taşıma işlemini de gerçekleştiriyorsunuz.

Kar ve yağmur gibi zorlu hava koşulları altında ve aynı zamanda usta sürücüleri bile zorlayacak rampalı ve virajlı yollarda yüklü kamyonunuz ile görevleri tamamlamanız gerekiyor.

Oyunda keşfedebileceğiniz bir çok farklı harita ile birlikte kullanmak için seçebileceğiniz farklı tırlar bulunuyor. 3 boyutlu ve gerçekçi grafik kalitesine sahip olan oyunda kendinizi gerçekten bir kamyon sürüyor gibi hissediyorsunuz.

Farklı oyunlar oynamaktan keyif alan iPhone ve iPad kullanıcılarından biriyseniz bu oyuna da mutlaka göz atmalısınız.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Truck Driver Extreme 3D

    Truck Driver Extreme 3D mobil cihazlarda oynayabileceğiniz bir tır simülatörüdür
  • Monster Truck Driver 3D

    Monster Truck Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir canavar kamyon oyunudur
  • Uphill Extreme Truck Driver

    Uphill Extreme Truck Driver mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Extreme Truck Driving 3D

    Extreme Truck Driving 3D ücretsiz olması haricinde çok fazla bir özellik sunmayan bir simülasyon oyunudur.
  • Truck Driver 3D

    Truck Driver 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kamyon oyunudur
  • Truck Driver 3D: Offroad

    Truck Driver 3D'de arazi şartlarında kamyon sürmeye çalışıyoruz.
  • Monster Truck Extreme Dash

    Monster Truck Extreme Dash, canavar kamyonunuzla tehlikeli hareketler yaparak puan toplamaya çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Truck Driver 2

    Truck Driver 2, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir yarış oyunudur.