3G Watchdog

ÜCRETSİZ
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
1,657 TOPLAM İNDİRME

3G Watchdog, mobil internet veri kullanım miktarınızı takip edip kotanızın durumunu görüntüleyebileceğiniz bir veri transfer sayacı.

Eğer mobil internet faturanızın haddinden fazla gelmesinden şikayetçiyseniz 3G Watchdog kullanım miktarınızı size bildirebilir ve size kotanız hakkında önerilerde bulunabilir.

Program, günlük kullanım istatistiklerinizi saklayarak mevcut kota durumunuzu ve kota bitim süresi sonunda oluşabilecek muhtemel kota kullanım miktarınızı size bildirmekte. Gerçekten detaylı bir arayüze sahip uygulama istediğiniz her ayrıntıyı rahatlıkla size sunuyor. Program, içerisindeki geniş dil seçenekleri içerisinde Türkçe'yi de barındırmakta.

Kota geçerlilik sürenizi belirleyebilmenize olanak sağlayan uygulamaya 2 farklı boyuttaki widget, bildirim çubuğundaki durum ikonu ve ayrıntılı rapor sayfasıyla gayet kolay bir şekilde erişebilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Mobile Counter - 3G, WiFi

    Mobile Counter - 3G, WiFi, Android tabanlı mobil cihazınızın 3G ve kablosuz bağlantı üzerinden yaptığı veri alışverişi gösteren başarılı bir sayaç uygulamasıdır.
  • 3G Speed Booster

    3G Speed Booster uygulamasını kullanarak Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G bağlantı hızını arttırmanız mümkün.
  • Internet Speed Booster 3G/4G

    Internet Speed Booster 3G/4G uygulaması, Android akıllı telefon ve tabletlerinizin 3G ve 4G internet hızını arttırmak için kullanılıyor.
  • Call Meter 3G

    Call Meter 3G uygulamasında akıllı telefonlarınızdaki aramalar, mesajlar ve mobil internet kullanımlarınızı takip edebilirsiniz.
  • Meteor

    Meteor, Android için mobil (3G, 4.5G, LTE) ve WiFi internet hız testi ölçme uygulaması.
  • Internet Speed Master

    Internet Speed Master uygulamasını kullanarak Android cihazınızın 3G ve Wi-Fi internet bağlantısını hızlandırabiliyorsunuz.
  • Internet Speed Meter Lite

    Internet Speed Meter uygulaması ile 3G ve WiFi bağlantı hızınızı anlık olarak takip edebilirsiniz.
  • Set DNS

    Set DNS, Android telefon ve taletleriniz üzerinde 3G veya WiFi bağlantıları için istediğiniz DNS'leri kullanarak internet üzerinde özgürce gezebilmenizi sağlayan yararlı bir uygulamadır.