4 Resim 1 Kelime

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4,837 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

4 Resim 1 Kelime, kelime bulmaya dayalı popüler ve ücretsiz bir bulmaca oyunudur.

4 Resim 1 Kelime, hem Android akıllı telefonunuzda hem de tabletinizde boş zamanlarınızda sıkılmadan oynayabileceğiniz bulmaca türünde ücretsiz bir oyundur.

Türkçe dil destekli bulmaca oyununda karşınıza çıkan resimlerdeki ortak nesneleri en kısa süre bulmanız gerekiyor. Farklı zorluk seviyeleri içeren oyunda kelime bulma yarışına 4 adet resimle başlıyorsunuz ve ilerledikçe daha az resim verildiğinden ortak kelimeyi tahmin etmeniz zorlaşıyor. İlerlemekte güçlük çektiğiniz seviyelerde oyun içi ipuçlarından veya Facebook’taki arkadaşlarınızdan yardım alabiliyorsunuz. Ancak aldığınız her ipucu için belli sayıda altını gözden çıkarmanız gerekiyor. İpuçlarına göre vereceğiniz altının sayısı artırıyor. Örneğin bir harf açtığınızda 49 altın, doğru yanıta ulaşmak içinse 99 altın vermeniz gerekiyor.

CetCiz Games tarafından geliştirilen oyunda puanınız sürenize ve aldığınız ipuçlarına göre değişiklik gösteriyor. Yani ne kadar az ipucu kullanır ve bölümü kısa sürede tamamlarsanız o kadar yüksek puan elde ediyorsunuz. Öte yandan oyunu daha kısa sürede bitirip daha fazla altın toplama şansına da sahipsiniz. Bu açıdan oyunda süre oldukça önemli.

4 Resim 1 Kelime Özellikleri:

  • Her bölümde verilen 4 resimdeki ortak nesneyi tahmin edin.
  • Altınlarınızı kullanarak ipuçlarından faydalanın, doğru kelimeyi bulun.
  • Facebook’taki arkadaşlarınızdan hem yardım alın, hem de altın kazanın.
  • Zorlu modda daha az resimle doğru kelimeyi bilmeye çalışın.
  • Dilediğiniz zaman turları sıfırlayın.
Erkan Calp

4 Resim 1 Kelime

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
4,959 TOPLAM İNDİRME
27.4 MB DOSYA BOYUTU

4 Resim 1 Kelime, zor ama eğlenceli seviyeler içeren bir kelime tahmin etme oyunudur.

4 Resim 1 Kelime, saatlerce hiç sıkılmadan oynayabileceğiniz ve kısa sürede bağımlısı olacağınız bir bulmaca oyunudur. Ücretsiz sunulan oyun, beyim jimnastiği yapmanın en pratik yolu.

Hem iPhone hem de iPad’lerle uyumlu olan 4 Resim 1 Kelime oyununda temel amacınız ortak bir anlam taşıyan 4 resimden kelimeyi bulmaya çalışmak. Kelimeleri buldukça diğer seviyelere geçecek ve altın kazanacaksınız. Yüzlerce seviyenin yer aldığı oyunda bazı bölümlerde kelimeleri bulmakta zorlanacaksınız ve ipuçlarından faydalanmanız gerekecek. Ancak bu ipuçlarına ulaşmaya cesaret edemeyeceksiniz. Zira her ipucu için zar zor biriktirdiğiniz altınlardan bir miktar harcamanız gerekecek. Kimi zaman harfleri görmek adına 49 altın, kimi zaman da harfleri elemek için 19 altını gözden çıkaracaksınız.

Zihni güçlendirmeye yönelik hazırlanan bir oyun olan 4 Resim 1 Kelime oyununda 8 seviye bulunuyor ve her seviyede onlarca bölüm sizleri bekliyor. Tahmin edeceğiniz üzere her seviye farklı zorluk derecesine sahip, dolayısıyla kolay diye başladığınız oyun ilerledikçe zorlaşıyor ve daha fazla düşünme gerektiriyor. Seviye ilerledikçe kazandığınız altın sayıları da değişiklik gösteriyor. Oyuna ilk başladığınızda doğru tahmin ettiğiniz kelime için 5 altın kazanıyorsunuz. Her seviyenin tamamlanma durumunu da görmeniz mümkün kılınmış. Oyundaki kelimelerin de özenle seçildiğini belirtmek gerek. Zira benzer kelime oyunlarında rastladığımız tekrar eden kelimeler bu oyunda mevcut değil.

4 Resim 1 Kelime, sürekli güncellenen yüzlerce içerik ve seviyenin yer aldığı, oynarken keyifli dakikalar yaşatan başarılı bir kelime oyunu.

Erkan Calp

4 Resim 1 Kelime

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
2,236 TOPLAM İNDİRME
12 MB DOSYA BOYUTU

4 Resim 1 Kelime oyununda resimlerdeki ortak nesneyi en kısa sürede bulmalısınız.

4 Resim 1 Kelime, Windows Phone 8 işletim sistemli akıllı telefon ve tabletinizde oynayabileceğiniz algı tabanlı bir bulmaca oyunudur. Resimlerdeki ortak nesneyi bulup, kelimeleri doğru olarak tahmin etmeye dayanan oyun, ücretsiz olarak oynanabiliyor ve son derece zevkli.

Ücretsiz kategorisinde en çok oynanan ve beğenilen oyunlar arasında yer alan 4 Resim 1 Kelime oyununda temel amacınız ekranınızda beliren 4 farklı resimdeki ortak nesneyi tespit etmek ve altın toplamak. Şu an itibariyle 200 bölümün (Güncellemelerle yeni seviyeler oynanabilir olacak) yer aldığı oyunda verdiğniz her doğru yanıt sonrası 10 altın kazanıyorsunuz. Zorlandığınız bölümlerde ipuçlarını kullanabilirsiniz ancak her ipucu için 60 altın vermeniz gerekiyor. Oyunda doğru kelimeyi bulmanız yeterli olmuyor. Adınızı puan tablosuna yazdırabilmeniz için oyunu en kısa sürede bitirerek en yüksek puanı almanız gerekiyor.

4 Resim 1 Kelime, farklı zorluk seviyeleri içeren, bulmaca türünden hoşlananların sıkılmadan oynayabileceği ücretsiz harika bir oyun.

4 Resim 1 Kelime Özellikleri:

  • 200 seviye
  • Sınırsız ipucu satın alma
  • Canlı kutucuk bildirimleri
  • Yanlış girilen harfleri silebilme
  • Oyun bitirme süresini puan tabelasına yazdırma
Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 4 Pics 1 Word

    4 Pics 1 Word, verilen 4 resim içindeki ortak noktadan yola çıkarak kelime tahmini yaptığınız başarılı bir Android bulmaca uygulamasıdır.
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • CodyCross APK

    CodyCross APK Android kelime oyununda çapraz bulmacaları çözmeye çalışıyorsunuz. Kelime bulmaca oyunlarında iyiyim diyorsanız, CodyCross'u oynamalısınız.
  • Gizli Kelime

    Yepyeni, eğlenceli Türkçe kelime bulmaca oyunu!
  • Word Link

    İnternetsiz oynanabilen kelime bulmaca oyunu
  • Wordmoji

    Wordmoji Android Oyunu İndir: Emoji kelime bulmaca
  • Bi Kelimelik

    Sürükleyici Türkçe kelime bulmaca oyunu
  • Kelime Gezmece

    Kelime Gezmece (Android): İnternetsiz oynanabilen Türkçe kelime bulmaca oyununda dünyayı geziyoruz.