5K Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

5K Runner uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan sporunuz için sanal bir koç edinebilir, kondüsyonunuzu gün geçtikçe arttırabilirsiniz.

5K Runner uygulaması, kendi kendine spor yapmak ve her geçen gün kondüsyonunu daha da arttırmak isteyenler için hazırlanmış ücretsiz bir sanal koç uygulaması diyebilirim. Android akıllı telefon ve tablet sahiplerinin faydalanabileceği uygulama, hiç zorlanmadan gün be gün daha sıkı bir hale gelmenize ve daha uzun mesafeleri koşmanıza yardımcı oluyor ve her zaman fit olmanın yolunu bulabiliyorsunuz.

Uygulamayı kullandığınızda ne yaptığınızı bilmeden rastgele koşmak veya yürümek yerine çok daha programlı bir şekilde fiziken kendinizi geliştirebiliyorsunuz. Bunun için spor aktiviteniz esnasında hangi yolu gideceğinizi size gösteren ve bu yol boyunca ne zaman yürümeniz ya da ne zaman koşmanız gerektiğini belirtebilen 5K Runner, sizi ne çok yoruyor ne de formdan düşürecek kadar düşük bir tempoya sahip.

Temponuzu değiştirmeniz gereken zamanları kulaklığınızdan da sesli olarak söyleyen uygulama, böylece yanlışlıkla tempo değişikliklerini atlamanıza da engel oluyor. Hem dış mekanlarda hem de yürüyüş bantları üzerinde kullanılabilen 5K Runner, tüm müzik uygulamalarıyla uyumlu bir şekilde çalıştığı için müzik varken de koçun size verdiği yönergeleri takip edebiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde yer alan hedefleri tamamladıkça çeşitli başarım ve madalyaları da kazanma hakkınız oluyor. Başlangıçta oldukça yavaş ve sizi yormayacak bir tempoya sahip olan uygulama, günler geçtikçe tempoyu siz çok da fark etmeden arttırıyor ve bir süre sonra bir ay önceki kondüsyonunuzun çok ötesine geçebiliyorsunuz.

Facebook ve Twitter ile paylaşım yeteneğine de sahip olan uygulama, herhangi bir reklam barındırmadığı için kullanım esnasında size ekranda çeşitli zorluklar da çıkartmıyor. Yeni bir koşu ve spor uygulaması arayanlar göz atmadan geçmesinler.

Yiğit Ekim Demir

5K Runner

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
72.6 MB DOSYA BOYUTU

5K Runner uygulamasını kullanarak iPhone ve iPad cihazlarınızdan kendi sanal spor koçunuza sahip olabilirsiniz.

5K Runner uygulaması, iPhone ve iPad kullanan spor severlerin kullanabilecekleri sanal koç ve kondüsyon geliştirme araçları arasında yer alıyor. Çok kolay bir şekilde kullanılabilen arayüzünü çok sayıdaki işleviyle birleştirdiğimizde, formunu korumak isteyenlerin göz atmaları gereken en iyi araçlardan birisi haline geldiğini de söyleyebilirim.

Uygulamanın temel işlevi, yürüyüş ve koşularınızı programlayarak gün geçtikçe sizi daha iyi bir hale getirmeye çalışması. Bunu gerçekleştirmek için koşu güzergahınız boyunca size ne yapmanız gerektiğini söyleyen 5K Runner, belli zamanlarda koşmanızı ve belli zamanlarda da yürümenizi öneriyor. Günler geçtikçe koşu ve yürüme temponuzu değiştirmeye başlayan uygulama, böylelikle kondüsyonunuz daha iyi hale geldikçe temponuzu arttırıyor ve en sonunda ideal spor programınıza ulaşabiliyorsunuz.

Yaklaşık olarak 2 aylık bir program sunan uygulama, iki ay boyunca devamlı kullandığınızda en doğru spor programınızı elde etmenizi sağlıyor. Telefonunuzdaki müzik uygulamalarıyla da uyumlu bir şekilde çalışabilen 5K Runner, böylece koçunuzun uyarıları esnasında müziği birazcık kısıyor ve onu duymanızı sağlıyor. Koçun uyarısı bittikten sonraysa normal bir şekilde müziğinizi dinleyerek devam edebiliyorsunuz.

Sosyal medya hesaplarınızdan paylaşımlar yapabilmenizi de sağlayan uygulama, dış mekanlarda koşmak istemezseniz direkt olarak koşu bandı üzerinde de kullanabileceğiniz bir moda sahip. Bu sayede spor salonlarındaki alıştırmalarınızda da sorunsuzca kondüsyon geliştirme yapabiliyorsunuz. Fakat dış mekanlarda devamlı olarak GPS ile konum takibi yapmanın pil harcayabileceğini ve bu nedenle dolu bir pille koşuya çıkmanız gerektiğini de unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fubo Runner APK

    Fubo Runner, sonsuz koşu türünde Fenerbahçe'nin yeni mobil oyunu. Fubo Runner oynaması ücretsizdir, APK'sız Google Play'den indirilebilir.
  • Chelsea Runner

    Chelsea Runner'da bu kez Chelsea oyuncularıyla koşuyoruz.
  • Shine Runner

    Shine Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur
  • Skyrise Runner

    Skyrise Runner Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz aksiyon dozu yüksek bir sidescroller oyun.
  • Subway Runner

    Subway Runner mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir kaçış oyunudur
  • Totem Runner

    Totem Runner, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz sürükleyici bir aksiyon ve ilerleme oyunudur.
  • Blocky Runner

    Blocky Runner, tuzaklarla dolu evde ilerlemeye çalıştığınız bir Android oyunu.
  • Egg Runner

    Egg Runner, yumurta karakteri yönettiğiniz sonsuz koşu oyunu.