7 Mages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
49 TOPLAM İNDİRME
851 MB DOSYA BOYUTU

7 Mages mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur

7 Mages, RPG türünün klasik oynanış yapısını mobil cihazlarımıza taşıyan bir rol yapma oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan 7 Mages'da efsanelere konu olmuş küçük bir adada geçen olaylar konu alınıyor. Roven Adası olarak adlandırılan bu adada büyü, toprak, su ve havada halen etkisini sürdürmektedir; çünkü ada, tanrıların dünyayı yarattıktan sonra dinlendikleri yer olmuştur. Adanın bu büyülü doğası da bu gücü ele geçirmek isteyen varlıkların dikkatini çekmiş, bunun için adaya akınlar düzenlenmeye başlamıştır. Adada ekinlerini yetiştiren masum ada halkı ise bu tehlikelerle başa çıkabilmek için ceplerindeki bütün altını birleştirip 7 büyücüyü kiralamışlardır. İşte oyunda biz bu 7 büyücüyü kontrol ederek Roven Adası'nı kurtarmaya çalışıyoruz.

7 Mages'ta sıra tabanlı bir savaş sistemi yer alıyor. Oyunda savaşırken rakibimizin yaptığı hamlelere göre stratejimizi belirliyoruz ve takımımızdaki kahramanların yeteneklerinden faydalanıyoruz. FPS kamera açısıyla oynanan oyunun grafiklerinin tatmin edici bir kalite sunduğu söylenebilir.

7 Mages'da keşfedilecek birçok farklı yer mevcut. Roven Adası'nda dolaşırken yer altındaki mezarları, karlı dağ yamaçlarını, okyanus kıyılarını ve hatta ölü bir ejderhanın içini ziyaret edebilmemiz mümkün.

Can Erdil Şentürk

7 Mages

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
825 MB DOSYA BOYUTU

7 Mages mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir RPG oyunudur

7 Mages güzel görünen grafikleri klasik rol yapma oyunu mekanikleriyle birleştirmeyi başaran bir mobil oyun olarak tanımlanabilir.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir RPG oyunu olan 7 Mages'da fantastik bir dünyaya konuk oluyoruz. Oyunumuzun hikayesi bu fantastik dünyanın kuruluşuna kadar uzanıyor. Tanrılar bu dünyayı yarattıktan sorna Roven Adası adlı adada bir süre yorgunluklarını atmışlardır. Bu durum da adanın toprağı, suyu ve havasında büyü gücünün yoğun bir şekilde dolaşmasına sebep olmuştur. Bu nedenle ada büyü gücü peşinde koşan varlıkların hedefi olmuştur. Adada sakince yaşayan ve sadece ekinlerini yetiştirmekle uğraşan halk ise bu saldırılara karşı ceplerindeki son parayı birleştirerek 7 büyücüyü kiralamışlardır. Biz de bu büyücülerin kontrolünü devralarak bu fantastik maceraya dahil oluyoruz ve sürükleyici bir serüvene atılıyoruz.

7 Mages, FPS oyunlarını andıran bir görünüme sahip. Oyunda kahramanlarımızı birinci şahıs bakış açısını kullanarak yönetiyoruz. Bunun yanında eskiden DOS ortamında oynadığımız RPG oyunlarında kullanılan sıra tabanlı savaş sistemi oyunda yer almakta. Bu sayede oyun taktiksel oynanış dinamikleri de sunuyor.

Göze hoş görünen grafiklere sahip olan 7 Mages farklı ve ilgi çekici mekanları keşfedebilmeniz mümkün.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Rise of Mages

    Fantastik savaşlara katılacağız.
  • 7 Legends: Craft Adventure

    Eşsiz deneyim sunan bir macera oyunu
  • Insomnia 7

    Serinin yeni oyununda akıl hastanesinden kaçıyoruz.
  • The Secret Order 7: Shadow Breach

    42 farklı bulmacayı çözmeye çalışacağız.
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu