99 Bricks Wizard Academy

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
43 TOPLAM İNDİRME
39 MB DOSYA BOYUTU

99 Bricks Wizard Academy kolayca oynayabileceğiniz ve bolca eğlenebileceğiniz bir mobil oyundur

99 Bricks Wizard Academy eğer mobil cihazlarınızda hem rahat bir şekilde oynayabileceğiniz hem de bolca eğlenebileceğiniz bir mobil oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimiz bir beceri oyunudur.

Android işletim sistemine sahip akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz 99 Bricks Wizard Academy'de büyücü okulunda öğretim gören bir öğrencinin hikayesine tanık oluyoruz. Büyücü adayımız öğretim görürken bir sürü yeni büyü öğrenmektedir. Fakat efsanelere konu olan bir büyücü olmak için sadece farklı büyüleri bilmek yeterli değildir, çünkü her efsanevi büyücü kendine ait büyülü bir büyücü kulesine sahiptir. Biz bu nedenle oyunda büyücü adayımıza yardımcı olarak en yüksek büyücü kulesini inşa etmesine yardımcı oluyoruz.

99 Bricks Wizard Academy oynanış olarak klasik oyunları ilginç bi yapıyla buluşturan bir oyun. 99 Bricks Wizard Academy'de Tetris oyununda olduğu gibi ekranın yukarısından aşağıya doğru farklı geometrik şekillere sahip tuğlalar iniyor ve bu tuğlaları üst üste diziyoruz. Fakat oyun sadece bundan ibaret değil. Büyülü yeteneklerimizi kullanarak kulemizi şekillendirdiğimiz oyunda diğer kötü kalpli büyücüler işimize çomak sokarak tuğlalara müdahale ediyor. Bu nedenle tetikte olmamız ve tuğlaları yerleştirirken diğer büyücülere dikkat etmemiz gerekiyor.

99 Bricks Wizard Academy boş zamanlarınızı güzelce değerlendirmenizi sağlayan bir yapım ve her yaştan oyun severe hitap ediyor.

Can Erdil Şentürk

99 Bricks Wizard Academy

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
69.3 MB DOSYA BOYUTU

99 Bricks Wizard Academy ilginç bir beceri oyunudur

99 Bricks Wizard Academy farklı ve eğlenceli bir yapıya sahip olan, boi zamanlarınızı güzel bir şekilde değerlendirmenizi sağlayan bir mobil beceri oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad telefonlarınızda oynayabileceğiniz 99 Bricks Wizard Academy büyü okulunda öğrenim gören bir büyücü adayının maceralarını konu alıyor. Büyücü adayımız büyü okulunda ne kadar çok emek sarfetse ve ne kadar çok büyü öğrense de efsanevi bir büyücü olabilmek için yapması gereken tek bir şey vardır; o da kendi büyücü kulesini inşa etmektir. Bu iş için büyü yeteneklerinden faydalanan büyücümüze diğer kötü kalpli büyücü adayları engel olmaya çalışmaktadır. Bu nedenle bütün dikkatimizi toplayarak tuğlaları doğru bir şekilde yerleştirmeye çabalamamız gerekmekte.

99 Bricks Wizard Academy oyun yapısı olarak yaratıcı bir fikir kullanıyor. Oyun klasik Tetris oyununu fizik tabanlı bir bulmaca oyununa dönüştürüyor. Oyundaki temel amacımız en yüksek büyücü kulesini inşa etmek. Bu iş için yukarıdan aşağıya doğru inen farklı şekillere sahip tuğlaları doğru bir şekilde yerleştirmemiz gerekiyor. Fakat tuğlalarımıza müdahale eden diğer büyücüler işleri karıştırıyor ve oyunu daha eğlenceli hale getiriyor.

99 Bricks Wizard Academy yaratıcı bir fikir sonucu geliştirilmiş olan ve rahatça oynanabilen bir mobil oyun.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bricks Breaker

    Bricks Breaker eğlenceli bir mobil tuğla kırma oyunudur
  • Ancient Bricks

    Ancient Bricks, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir tuğla kırma oyunudur.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Snake Bricks

    Harika deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Balls Bounce Bricks

    Zevkli ve eğlenceli bir tuğla kırma oyunu
  • Bricks

    Basit gibi görünen oyunda reflekslerinizi konuşturmalısınız.
  • Bricks Breaker Puzzle

    Zevkli ve sürükleyici bir mobil oyun
  • Break Bricks

    Atari üzerinde oynadığımız tuğla kırma oyunlarından hoşlananların mutlaka denemesi gereken başarılı bir yapım.