9GAG TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
105 TOPLAM İNDİRME

9GAG TV, 9GAG'in video servisinin resmi mobil uygulamasıdır

9GAG TV, internet üzerinde yaptığı mizahi paylaşımlarla bir hayli ünlü olan 9GAG'in yayınlamış olduğu bir video uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu uygulama 9GAG TV'yi mobil cihazlarımız için tasarlanmış bir arayüzle bize sunuyor. 9GAG TV'de her gün çok sayıda ilgi çekici ve komik videolar yayınlanmakta. Bu videolardan kimi milyonlarca kullanıcı tarafından paylaşılmakta. Zaman zmaan 9GAG TV'deki videolara göz atarken bir sonraki veya bir önceki videoya geçerek saatlerinizi harcayabiliyorsunuz. İşte 9GAG TV ile bütün bu videolar mobil cihazlarınızla uyumlu bir şekilde Android cihazınıza taşınıyor.

9GAG TV yüksek kalitede 9GAG videoları izlemenize imkan verirken izlediğiniz ve hoşunuza giden videoları hızlı ve pratik bir şekilde paylaşmanızı da mümkün kılıyor. Uygulama içerisindeki videolara kategori tabanlı olarak göz atabiliyorsunuz. Bunun yanında beğendiğiniz videoları favorileriniz arasına alabiliyorsunuz ve sonradan bu videolara kolayca erişebiliyorsunuz. Günlük olarak güncellenen videolar arasından beğendiklerinizi Facebook, Twitter, WhatsApp, Facebook Messenger, Google+ ve Gmail gibi servisler üzerinden paylaşabilmektesiniz.

Can Erdil Şentürk

9GAG TV

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
22 TOPLAM İNDİRME

9GAG TV, 9GAG'in video kanalının resmi mobil uygulamasıdır

9GAG TV eğer internet mizah kültürünün önemli bir temsilcisi olan 9GAG'i yakından takip ediyorsanız ve komik videolar seyretmeyi seviyorsanız hoşunuza gidecek bir mobil video uygulaması.

9GAG TV servisi her gün çok sayıda yeni ve birbirinden ilginç videoyu kullanıcılara sunuyor. Yüksek beğeni toplayan bu videolar milyonlarca kere paylaşılıyor. Bu videoları normalde bilgisayarlarımız üzerinden izleyebiliyoruz. İşte 9GAG TV uygulaması bu eğlenceyi iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarımıza ve iPad tabletlerinize taşıyor. Uygulamayı tamamen ücretsiz olarak indirebilmektesiniz.

9GAG TV, 9GAG videoları arasında geçiş yapmayı pratik bir hale getiriyor. Mobil cihazlar için özel olarka tasarlanmış uygulama sayesinde videoları beğenebiliyor, favorilerimiz altına alabiliyor ve kolay ve hızlı bir şekilde paylaşabiliyoruz. 9GAG TV ile izlediğiniz videoları uygulama aracılığıyla Facebook, Google+ ve Twitter gibi sosyal medya hesaplarınızdan, Gmail gibi e-posta servisleri üzerinden ve WhatsApp gibi anlık mesajlaşma uygulamaları üzerinden paylaşabilirsiniz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • 9GAG First

    9GAG First ile ne yeni 9GAG özelliklerini takip edebilirsiniz
  • Redhead Redemption by 9GAG

    Redhead Redemption by 9GAG, 9GAG'ın resmi mobil oyunudur
  • 9GAG

    9GAG, popüler mizah sitesinin Android uygulaması.
  • 9GAG Chat

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz 9GAG chat uygulamasıdır.
  • 9GAG Ramen Celebrity

    9GAG Ramen Celebrity, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde oynayabileceğimiz bir restoran işletme oyunu.
  • Mobil Canlı Tv

    Mobil Canlı Tv İndir Android: Canlı TV izleme programı ile film, dizi, spor, eğlence kanallarını telefonunuzdan HD kalitede izleyebilirsiniz.
  • TV 360

    TV 360 uygulaması ile programların geçmiş yayınlarını ve canlı TV yayınlarını kolayca izleyebilirsiniz.
  • TV SideView

    TV SideView uygulaması ile Sony TV'nizi telefon ve tabletinizden yönetebilirsiniz.