A-HDR

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
951 TOPLAM İNDİRME

A-HDR ile zahmetsizce HDR fotoğraflar çekebilirsiniz ve bu fotoğrafları sosyal medya araçları üzerinden paylaşabilirsiniz.

A-HDR adından da anlaşılacağı üzere, HDR fotoğraflar çekmek üzere özel olarak tasarlanmış bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Bildiğiniz gibi HDR fotoğraf çekmek konvansiyonel yollarla yapıldığında oldukça vakit alan ve tecrübe gerektiren bir işlem. Photoshop gibi komplike programlarla yapmak bir nebze kolay olsa da mobil cihazlarda yapmak için sayılı seçeneğiniz var.

A-HDR bu konuda kullanabileceğiniz ücretsiz uygulamalardan bir tanesi ve kullanıcılara HDR çekim konusunda yardım ediyor. Uygulamada çok sayıda farklı mod bulunmakta ve bu modların hepsi özel amaçlar üzerine yoğunlaşmakta. Kolay modda 15 farklı ön ayar mevcut ve dilediğinizi seçip çekime başlayabiliyorsunuz.

Pro modda tüm ayarları kendiniz yapabiliyorsunuz ve bu sayede daha profesyonel sonuçlar elde edebiliyorsunuz. Uygulama fotoğrafların orijinallerini saklıyor. Uygulama arayüzde çok fazla ayar barındırmıyor ve kullanıcılara hızlı bir deneyim vaat ediyor. Farklı butonlarda toplanmış özellikler, uygulamayı kullanmayı epey kolaylaştırıyor.

Siz de HDR fotoğraflar çekip farklı sosyal medya araçlarında paylaşmak istiyorsanız, A-HDR tam ihtiyacınız olan uygulama ve istediği ücrete kesinlikle değiyor.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Fotor HDR

    Fotor HDR isimli bu uygulamayı kullanarak fotoğraflarınıza HDR efekti ekleyebilir ve onları daha ilgi çekici bir hale getirebilrisiniz.
  • ProCamera 8

    ProCamera 8 + HDR hem video hem de fotoğraf düzenleme özellikleriyle dikkat çeken kapsamlı bir yapım.
  • A Color Story

    A Color Story, iPhone ve iPad üzerinden çalışan, fotoğraflarınıza filtreler ve efektler eklemenize yardımcı olan bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.
  • A Beautiful Mess

    A Beautiful Mess fotoğraflarını düzenlemek için kapsamlı bir araç arayan kullanıcıların seveceği türden bir yapım.
  • CoolFaces: Like a boss!

    iPhone ve iPad'iniz ile kendi yüzünüzü ya da başkalarınınkini komik hale getirmek isterseniz bu ücretsiz uygulamayı deneyebilirsiniz.
  • Donate a Photo

    Hayır kurumlarına 1 dolarlık bağış yapabilmek için para ödemek yerine fotoğrafınızı paylaşabildiğiniz ücretsiz bir uygulama.
  • Enlight Pixaloop

    Fotoğraflarınıza hayat verin!
  • InShot

    InShot İndir iOS: Müzikli video yapma programı, video ve fotoğraf düzenleyici