A Spor

ÜCRETSİZ
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
2,137 TOPLAM İNDİRME
9 MB DOSYA BOYUTU

A Spor uygulamasını indirerek Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını mobilden canlı izleyebilirsiniz.

Turkuvaz Medya Grubu’na ait Türkiye’nin en çok izlenen spor kanallarından A Spor’un Android platformuna yayınlanmış resmi uygulaması da bulunuyor. Android telefon ve tabletinizde ücretsiz indirip Türkiye Kupası’ndan Süper Lig maç özetlerine, spor bültenlerine dopdolu içerik sunan A Spor kanalını dilediğiniz yer ve zamanda canlı olarak ve de kesintisiz izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin şifresiz yayın yapan spor kanallarından biri olan A Spor, ekran başında olmadığınız vakitlerde canlı yayını sorunsuzca izleme şansı sunuyor ancak iPhone uygulamasındaki gibi Süper Lig’in dört büyük ismi hakkında haberlere, futbolun yanı sıra diğer spor dallarında yaşanan gelişmelere, programlara, galerilere, yayın akışına ulaşamıyorsunuz.

Erkan Calp

A Spor

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
209 TOPLAM İNDİRME
25 MB DOSYA BOYUTU

A Spor uygulaması ile Türkiye'nin en çok izlenen şifresiz spor kanalını iPhone ve iPad'inizden takip edin.

Türkiye’nin şifresiz yayın yapan ender spor kanallarından A Spor’un resmi mobil uygulaması hem iPhone hem de iPad’de kullanılabiliyor. A Spor’un dopdolu içeriğini yansıtan mobil uygulama tamamen ücretsiz ve fazla yer kaplamıyor.

Türkiye’nin en çok izlenen spor kanallarından A Spor’un iOS uygulamasında canlı yayını kaçırma gibi bir lüksünüz yok. Yolda olduğunuz vakit uygulamayı açıp canlı yayını sorunsuzca izleyebiliyorsunuz. Ayrıca televizyon izlemeniz dahi spor gündeminden uzak kalmıyorsunuz. Dört büyük takım hakkında yazılan çizilenlere ulaşabiliyorsunuz ve futbol dışında diğer spor dallarını da takip edebiliyorsunuz. Yayın akışına hızlıca göz atma ve programları öğrenmeniz de mümkün. Elbette spor uygulamalarının olmazsa olmazlarından galeriler de mevcut.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Spor İzle

    Yakınınızdaki spor karşılaşmalarını görmek için Spor İzle uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • Pocket Mini Golf

    Kolay oynanabilir, zevkli bir spor oyunu
  • TBF

    Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) resmi uygulaması ile basketbol cepte.
  • TRT Spor DD

    TRT Spor DD, Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalının dijital dergi uygulaması.
  • Flank Esports

    League of Legends (LoL), CS: GO maçlarını canlı izleyin.
  • Radyo Spor

    Radyo Spor, tüm spor dalları ile son gelişmeleri canlı canlı takip edebileceğiniz en iyi radyo uygulamalarından biridir.
  • S Sport Plus APK

    S Sport Plus APK, hayranı olduğunuz spor müsabakalarını ve keyifle izleyeceğiniz programları Full HD bir şekilde size sunuyor.
  • Spor Arena

    Spor Arena mobil uygulaması ile canlı maç sonuçları, skorlar, puan durumu, fikstür, maç özetleri, spor haberleri cebinizde.