A Thief's Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
37 MB DOSYA BOYUTU

Harika vakit geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu

A Thief's Journey, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir bulmaca oyunu olan A Thief's Journey, rengarenk atmosferi ve zorlu bulmacalarıyla ön plana çıkıyor. Sakin bir atmosfere sahip olan oyunda tuzaklardan kaçmak için mücadele gösteriyorsunuz. Anahtarları toplayarak kilitleri açmalı ve 40'dan fazla seviyeyi tamamlamalısınız. Son derece dikkatli olmanız gereken oyunda kaliteli grafikler yer alıyor. Farklı atmosferlerde geçen oyunda işiniz bir hayli zor. Bu tarz oyunları oynamayı seviyorsanız A Thief's Journey mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun.

A Thief's Journey oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

A Thief's Journey

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
61 MB DOSYA BOYUTU

Eşsiz deneyim sunan bir mobil bulmaca oyunu

A Thief's Journey, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkat çekiyor.

Beğenerek oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olan A Thief's Journey, zorlu bölümlerin üstesinden gelmeniz gereken bir oyundur. Sakin atmosferi ve sürükleyici etkisiyle dikkat çeken oyunda tuzaklardan ve engellerden kaçarak bölümleri tamamlamaya çalışıyorsunuz. 40'dan fazla zorlu bölüme sahip olan oyunda dikkatli olmanız gerekiyor. Kendine has oynanışıyla ön plana çıkan oyunda anahtarları toplayarak kapıları açmalısınız. Boş zamanlarınızı değerlendirebileceğinizi düşündüğüm A Thief's Journey, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun. Bu tür oyunları seviyorsanız A Thief's Journey oyununu kaçırmayın.

A Thief's Journey oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz. Oyun hakkında daha detaylı bilgi almak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sneak Thief 3D

    Sneak Thief 3D Android Oyunu: Gizlilik odaklı ilerlemeli oyun
  • Old Man's Journey

    Old Man's Journey, ödüllü bir bulmaca oyunudur. Old Man's Journey indir!
  • Krystopia: A Puzzle Journey

    Krystopia'nın bulmacalarını çözün ve gizemini araştırın.
  • Thief Abscond

    Thief Abscond, bir bulmaca oyunu olmsına rağmen içerisinde aksiyonun yer aldığı hırsız ile kaçış oyunu.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Fancy Blast: Cozy Journey to Magic Fairy Tales

    Farklı şekillerden oluşan eşleştirme bloklarının yer aldığı eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor.
  • Tick Tock: A Tale for Two

    Farklı kurgusuyla ön plana çıkan bir bulmaca oyunu
  • Build a Bridge APK

    Build a Bridge APK Android oyununda çeşitli araçlar için köprüler inşa ediyorsunuz. Köprü yapma oyunu bulmaca türünü sevenler için tavsiyemizdir.