A Year of Riddles

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bilmece oyunudur.

Hepimiz küçüklüğümüzden klasik bazı bilmeceleri hatırlarız. Bunlar eğlenceli olduğundan ve o zamanki aklımızla bize çok zor ve düşündürücü geldiğinden aklımızda yer etmiş oyunlardır. Ayrıca hiç bir eşya gerektirmeden, hatta yerinden bile kalkmadan oynanabilecek oyunlar olduğundan her yerde her zaman bilmecelerle kendimizi eğlendirmişizdir.

"Pazardan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane", "Ben giderim o gider arkamdan tın tın eder." gibi bilmeceleri hatırlamayan yoktur sanırım. Sizin de bunun gibi belki onlarca bilmeceyle çok eğlenceli zamanlar geçirdiğinize eminim.

Artık büyüdük ve bu bilmeceleri unuttuk. Ama aslında hala bunlarla çok eğlenebiliriz. Hatta bunu bir seviye daha zorlaştırıp İngilizce bilmeceler ile eğlenmeniz bile mümkün. Bunu da mobil cihazlar için geliştirilmiş oyunlarla yapabilirsiniz.

A Year of Riddles da bu amaçla geliştirilmiş oyunlardan birisi. Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bu oyunda her güne bir bilmece olacak şekilde 365 tane bilmece bulunuyor.

Ayrıca aldığınız puanlara göre kullanabileceğiniz bir de ipucu sistemi bulunuyor. Böylece takıldığınız zaman bu ipuçlarından kullanıp ilerleyebiliyorsunuz. Bu bilmecelerle hem eğlenebileceğiniz gibi hem de beyninizi çalıştırabilir ve zihninizi dinç tutabilirsiniz.

Elifcan Mehekli Çakmak

A Year of Riddles

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
2.5 MB DOSYA BOYUTU

Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bilmece oyunudur.

"Pazardan aldım 1 tane eve geldim 1000 tane", "Ben giderim o gider arkamdan tın tın eder." gibi bilmeceleri hatırlamayanınız yoktur heralde. Bu tarz onlarca bilmeceyle küçüklüğümüzde ne kadar çok eğlendiğimizi ben dün gibi hatırlıyorum.

Bu tarz bilmecelerin aklımızda bu kadar yer etmesinin sebebini sanırım  yerinden bile kalkmadan oynanabilecek oyunlar olmasına ve o zamanlar küçük olduğumuzdan bunların bize çok zor ve düşündürücü gelmesine bağlayabiliriz.

Fakat yine de bu tarz bilmecelerle oynamak size hala çok zevkli geliyor olabilir. Eğer isterseniz bunu bir adım daha öteye taşıyabilir ve İngilizce bilmecelerle daha zorlanabilirsiniz. A Year of Riddles da bu tarz bilmeceleri sevenler için geliştirilmiş bir oyun.

Içerisinde her güne bir bilmece olacak şekilde tasarlanmış oyunda tam 365 tane bilmece bulunuyor. Böylece her gün farklı bir bilmece ile beyninizi zorlayabilir ve böylece zihninizi sürekli genç ve dinç tutabilirsiniz.

Ayrıca uygulamada kazandığınız puanlara göre çeşitli ipuçlarını kullanabiliyor ve böylece takıldığınız yerde yardım alabiliyorsunuz. Eğer siz de bilmeceleri seviyorsanız bu oyunu indirip denemenizi tavsiye ederim.

Elifcan Mehekli Çakmak

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Math | Riddles and Puzzles

    Zevkli deneyim sunan harika bir matematik oyunu
  • Who is? Brain Teaser & Riddles

    Zeka oyunları severler için tavsiyedir! Şaşırtmalı bilmeceler, bulmacalar Who is? zeka oyununda (İnternetsiz oynanabilir.)
  • Ghost Town Adventures: Mystery Riddles Game

    Gizli hazineleri bulmaya çalışacağız.
  • Cloudy with a Chance of Meatballs 2

    Cloudy with a Chance of Meatballs 2, Android cihazlarınız üzerinde ücretsiz olarak oynayabileceğiniz aynı ismi taşıyan animasyon filmin resmi mobil oyunudur.
  • Castle Of Awa

    Castle Of Awa, günün yorgunluğundan uzaklaşarak kendinizi dinlendirebileceğiniz güzel bir bulmaca oyunudur.
  • New Year 2014 Count Down Timer

    New Year 2014 Count Down Timer ile yeni yıl için bir geri sayım sayacına sahip olabilirsiniz
  • Futurama: Game of Drones

    Futurama: Game of Drones mobil cihazlarınızda oynaytabileceğiniz bir bulmaca oyunudur
  • Gems of War

    Gems of War aynı renkte mücevherleri eşleştirdiğiniz bir bulmaca oyunudur