AaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAA!!!

x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
316 TOPLAM İNDİRME

Boston şehrinin gökdelenlerinden atlarken reklam panolarını öpmek, sprey ile duvarları boyamak kimin aklına gelebilirdi ki?

Yükseklikten korkuyorsanız, sizin yerinize gökdelenlerden atlayacak bir kobay bulduk. AaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAA!!! sadece sıradışı ismiyle değil, sıradışı oynanış tarzıyla da kendi özel yerini edinecek bir oyuna benziyor. Bu oyunda gökdelenlerden aşağıya atlamakla kalmıyorsunuz, binaları sprey boya ile boyamanız, reklam afişlerindeki kızları öpmeniz ve sizi protesto edenlere el kol hareketleri yapmanız gerekiyor. Belki de bu şekilde anlatacağımıza, oyunun başarısından bahsetmek daha doğru olur:

• iOS İçin Tüm Zamanların En iyi 87’nci Oyunu
• IGF ’10 En İyi Tasarım Finalisti
• Indie Game Challenge ’10 Finalisti
• ModDB Editörler Seçimi Yılın Oyunu

Amerika’nın Boston şehrinde 47 farklı bölümde şehrin tozunu attırırken harika grafiklerin de tadını çıkartın. Oyunun mantık dışı görevleri ve tuhaf espri anlayışı farklı tatlardan hoşlanan oyunseverler için birebir. An itibariyle AaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAA!!! Android kullanıcıları için %67 indirime girerek güzel bir fırsat sunuyor. iOS kullanıcılarınbu indirimi kıskanacağı aşikar.
Eğer reflekslerinize güveniyorsanız, saniyeler içinde alternatif rotalar için hesaplar yapmak sizin kanınızın kaynamasını sağlıyorsa ve ekranı sarsarak oyun oynamanın son noktasını yaşamak istiyorsanız bu oyun size tavsiyemizdir.

Alper Çetiner

AaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAA!!!

x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
127 TOPLAM İNDİRME

Etkileyici oyun yapısı ve yüksek detaylı görselleriyle kullanıcıların beğenisini toplayan bu oyunda gökdelenlerin tepesinden kendimizi aşağı salıyoruz.

AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!! ismiyle dikkat çeken heyecanlı bir aksyion oyunudur. Fiyat etiketiyle kullanıcıları biraz uzaklaştırsa da iOS için en iyi 87. oyun seçilmiş olması bakış açınızı belki değiştirir.

Oyunda gökdelenlerin tepesinden atlayan ve düşüşü esnasında çeşitli görevleri yerine getirmeyi amaçlayan bir karakteri canlandırıyoruz. Boston ve Massachusetts gibi şehirlerdeki gökdelenlerden atlayan karakterimize akrobatik hareketler yaptırarak puan toplamaya çalışıyoruz. Metrelerde yükseklikten atladığımız için düşüş esnasında anlık kararlar vermek zorundayız. Aksi halde bize verilen görevleri yerine getiremiyoruz ve puan alamıyoruz.

Düşerken bizi destekleyen kalabalıklara selam vermeli, protesto edenlere ise el kol hareketleri yapmak da görevimizin bir parçası. 47 bölüm ile zengin bir oyun deneyimi sunan AaaaaAAaaaAAAaaAAAAaAAAAA!!!'yı oynarken epey keyif alacağınıza eminim.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Square Hero

    Square Hero, herkesin keyifle oynayabileceği bir aksiyon odaklı beceri oyunu.
  • Skater - Let's Skate

    Eşsiz deneyim sunan bir beceri oyunu
  • Snowball.io

    Zevkli ve eğlenceli bir beceri oyunu
  • Rope'n'Fly 4

    Rope’n’Fly 4 gelişmiş fizik motoruyla dikkat çeken keyifli bir beceri aksiyon karışımı oyundur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Magic Touch: Wizard for Hire

    Magic Touch: Wizard for Hire, iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir beceri aksiyon oyunu.
  • Meowoof (OWO)

    Eğlenceli deneyim sunan bir mobil aksiyon oyunu
  • Out Range

    Eşsiz deneyim sunan bir aksiyon oyunu