ABODO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
38 TOPLAM İNDİRME
2.4 MB DOSYA BOYUTU

ABODO uygulamasını kullanarak Android cihazlarınızdan gayrimenkul ilanlarına kolayca göz atabilirsiniz.

ABODO uygulaması, daire satmak, almak veya kiralamak isteyenlerin kullanabilecekleri ücretsiz Android uygulamaları arasında yer alıyor ve oldukça kolay bir kullanıma sahip. Direkt olarak harita üzerinde görebileceğiniz daireler ve evleri incelemenize ve isterseniz ilanı verenlerle iletişime geçmenize imkan tanıyan uygulama, tabii ki çalışırken aktif bir internet bağlantısı gerektiriyor.

Uygulamayı kullanırken isterseniz haritanız üzerinden tüm gayrimenkul ilanlarına göz atabiliyor, isterseniz de belli filtrelemeler kullanarak daha rafine bir sonuç elde edebiliyorsunuz. Dolayısıyla oda seçeneklerinden tutun da evin konumuna kadar tüm konularda hakimiyetinizi koruyabiliyorsunuz.

Uygulama içerisinde bulunan ilanlar gerçek zamanlı olarak yenilendikleri için, aylar öncesinden kalmış ilanlarla boşa vakit kaybetme gibi durumlarla da karşılaşmak imkansız hale geliyor. Beğendiğiniz ilanların sahiplerini direkt olarak arayabildiğiniz gibi isterseniz e-posta gönderme yöntemini de tercih edebiliyorsunuz.

Ancak tabii ki uygulamanın verimli bir şekilde kullanılabilmesi için daire sahiplerinin de uygulamayı kullanması gerekli ve bu nedenle ülkemizdeki her şehirde verimli bir şekilde kullanmak mümkün olmayacaktır. Fakat zaman içerisinde kullanıcı adedinin artması sayesinde bu durum daha kolay bir hale gelecektir.

Eğer yeni ve aracısız bir emlak uygulaması arıyorsanız kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

ABODO

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME
3.7 MB DOSYA BOYUTU

ABODO uygulaması ile iPhone ve iPad cihazlarınızdan harita üzerinde satılık ve kiralık daireleri kolayca bulabilirsiniz.

ABODO uygulaması, iPhone ve iPad cihazlarınızda kolayca kiralık ve satılık evleri tespit edebilmeniz için hazırlanmış ücretsiz bir uygulama. Hem ücretsiz olması hem de kolay kullanılır ancak bol işlevli bir arayüze sahip olması sayesinde ev arama işlerinin olabildiğince basit hale geldiğini özellikle belirtmek gerekli.

Ancak ABODO'nun ülkemizden en verimli şekilde kullanılması için ev kiralayan ya da satanların da uygulamayı aktif bir şekilde kullanmaları gerektiği unutulmamlı. Tüm ev bilgileri gerçek sahiplerinden geldikleri için bulunduğunuz yerde yeterince kullanıcı yoksa çıkan ilanlar da yetersiz olacaktır.

Uygulamayı kullandığınızda direkt olarak harita üzerinde kiralık ya da satılık olan evleri görebiliyorsunuz. Hem çevrenizde hem de baktığınız diğer bölgelerdeki evleri incelerken özel olarak seçilmiş ilanları görüntülemek de mümkün.

Uygulama ev alım satımlarında ya da kiralama işlemlerinde aracıları aradan çıkardığı için direkt olarak evin sahibini arayabiliyor ya da e-posta ile ulaşabiliyorsunuz. Tabii ki bu şekilde aracılara fahiş komisyonlar ödeme zorunluluğu da sona eriyor.

ABODO'da bulunan tüm ilanlar gerçek sahipleri tarafından veriliyor ve anlık olarak takip edilebiliyor. Dolayısıyla satılan ya da kiralanan bir ev ilanlardan hemen kaldırılıyor ve böylece gereksiz yere aylar öncesinden kalmış bir ilanı görmeniz engelleniyor.

Eğer alternatif bir emlak uygulaması arıyorsanız iOS işletim sistemli mobil cihazlarınızda kesinlikle göz atmadan geçmemenizi öneriyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • PEYGAMBER EFENDİMİZ ( S.A.V. )' DEN 55 ALTIN ÖĞÜT

    İslam'ın Peygamberi Hz. Muhammed'in Yaşam Tarzını ve Öğütlerini bu e-kitap aracılığıyla okumanız mümkün.