Absolute RC Heli Simulator

x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
17 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda helikopter kullanacağız.

Mobil cihazınızda helikopter sürme deneyimi yaşamak ister misiniz?

Eğer cevabınız ‘evet’ ise sizlere güzel bir haberimiz var. Mobil platformda oynaması ücretli olarak yayınlanan ve bir o kadar da gerçekçi bir deneyim sunan Absolute RC Heli Simulator ile hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Android, iOS ve Windowsphone işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarda oynaması ücretsiz olarak yayınlanan Absolute RC Heli Simulator bünyesinde yer alan birbirinden güzel helikopterleri oyunculara ücretsiz olarak sunuyor.

Oyuncular yapım içerisinde gerçekçi bir helikopter sürme simülasyonu ile karşılaşırken oldukça basit kontroller de onları bekleyen özellikler arasında yer alıyor.

Mobil platformda spor oyunları arasında gösterilen ve daha çok simülasyon oyununa benzeyen yapım da gerçekçi bir helikopter kullanma fırsatı elde edeceğiz.

Doğukan Çağlakpınar

Absolute RC Heli Simulator

x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
153.7 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda helikopter kullanacağız.

Mobil spor oyunu olarak yayınlanan ve günümüzde üç farklı mobil platformda oynanmaya devam edilen Absolute RC Heli Simulator ile gerçekçi bir helikopter sürme deneyimi sizleri bekliyor.

Eğer mobil cihazınızda helikopter kullanma ve bu duyguyu hissetme fırsatı elde etmek istiyorsanız tek yapmanız gereken Absolute RC Heli Simulator’ü indirmek ve eğlenceli anlar yaşamak.

Yayınlandığı günden bu yana 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen yapım bünyesinde birbirinden farklı helikopter modelleri bulunduruyor.

Mobil platformun en gerçekçi mobil simülasyon oyunlarından bir tanesi olan yapım da oyuncular seçtikleri helikopterler ile hayallerini gerçekleştirebilecek ve helikopter sürme keyfini yaşayacaklar.

Happy Bytes LLC tarafından geliştirilen ve oynaması ücretli olarak yayınlanan yapım gerçekçi yapısı ile günümüze kadar milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı.

Doğukan Çağlakpınar

Absolute RC Heli Simulator

x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME
55.54 MB DOSYA BOYUTU

Mobil cihazımızda helikopter kullanacağız.

Günümüzde 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen Absolute RC Heli Simulator beğenileri toplamaya devam ediyor.

Android, iOS ve Windowsphone olmak üzere üç farklı mobil platformda ilgiyle oynanmaya devam edilen yapım oyunculara gerçekçi bir helikopter kullanma deneyimi sunuyor. Bünyesinde çok sayıda helikopter modellerine yer veren yapım mobil platformda spor oyunları arasında yer alıyor.

Üç farklı platformda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam edilen oyun da gerçekçi yapı dünyanın dört bir yanında yer alan oyuncuların ilgisini çekmeyi başarırken bu durum geliştirici ekibin de hoşuna gidiyor.

Happy Bytes LLC tarafından geliştirilen ve yayınlanan başarılı yapım da oyuncular gelmiş geçmiş en gerçekçi helikopter deneyimini yaşayacaklar.

Yapım geçtiğimiz yıldan bu yana güncelleme almıyor.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Absolute RC Heli Sim

    Absolute RC Heli Sim keyifle oynayabileceğiniz ve kaliteli görselleriyle dikkat çeken bir simülasyon oyunudur.
  • Stick Cricket Premier League

    Akıllı telefonumuzda beyzbol maçlarına katılacağız.
  • Streamer Life Simulator

    Streamer Life Simulator APK ile Android cihazınızda sanal yayınlar yapabilir, popüler bir yayıncı haline gelebilirsiniz.
  • Pro 11

    Takımımızı yöneteceğiz.
  • World Cricket Championship 2

    Akıllı cihazınızda Kriket oynamak ister misiniz?
  • Plumber 3

    Su borularını bağlayacağız.
  • Swarm Simulator: Evolution

    Farklı simülatör karakterlerini yönetebileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak öne çıkıyor.
  • Wingsuit Simulator

    Gökyüzünde süzüleceğiz.