Ace Ferrara And The Dino Menace

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
2 TOPLAM İNDİRME

Ace Ferrara And The Dino Menace, Android tabanlı mobil cihazlarda oynanan ve dinozorların insan ırkıyla uzayda yaptığı savaşa sahne olan bir aksiyon oyunudur.

Android işletim sistemli tablet ve akıllı telefonlarda oynanabilen Ace Ferrara And The Dino Menace mobil oyunu, dinozorların insan ırkına savaş açmasını konu alan heyecan dolu bir aksiyon oyunudur.

Ace Ferrara And The Dino Menace mobil oyununda dinozorlar adeta milyonlarca yıl öncesinin intikamını alıyor. 2043 yılında ve uzayda geçen oyunda dinozorların ezici üstünlüğü göze çarpmaktadır. Bu fantastik oyunda dinozorları sadece Proton Riders adı verilen süper pilotlar durdurabilir.

3 boyutlu grafikleriyle uzayda serbestçe dolaşma imkanına sahip olduğunuz Ace Ferrara And The Dino Menace mobil oyununda birbirinden yetenekli karakterlerin ve eşsiz uzay atmosferinin tadını çıkaracaksınız. 23 heyecan dolu bölümden oluşan oyunda birbirinden güçlü uzay gemilerinin pilotu olacaksınız. Tam bir aksiyon fırtınası olan Ace Ferrara And The Dino Menace mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Ace Ferrara And The Dino Menace

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME

Ace Ferrara And The Dino Menace, iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen ve dinozorların insan ırkından intikam almak için geri döndüğü bir aksiyon oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Ace Ferrara And The Dino Menace mobil oyunu, aradan geçen milyonlarca yılın ardından dinozorların intikam almaya geldiği bir savaşı konu alan sürükleyici bir aksiyon oyunudur.

Ace Ferrara And The Dino Menace mobil oyununda dinozorlar aradan geçen milyonlarca yıla rağmen yok oluşlarının sebebi olan insan ırkından intikam almak için insanlığa savaş ilan eder. Aradan geçen zamanda oldukça güçlenen dinozorlar 2043 yılında insanlarla çarpışmaya başlar. Dinozorların kesin zaferi kuvvetle ihtimaldir ancak hesaba katılmayan bir şey vardır. Proton Riders diye anılan süper pilotlar bu dinozorların üstesinden gelebilir.

İnsanoğlunu kurtarmak adına uzayda kıyasıya bir savaş vereceğiniz Ace Ferrara And The Dino Menace oyununda sonsuz uzay aleminin keşfetmekle beraber 3 boyutlu grafiklerle serbestçe uzayda dolaşabileceksiniz. Savaş esnasında ise güçlü uzay gemilerinin tadını çıkarın. 23 heyecan dolu bölümden oluşan Ace Ferrara And The Dino Menace mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirebilir ve bu aksiyon tufanına katılabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dino And Jack

    Dino and Jack, sidescroller türü oyunlar oynamaktan hoşlanan herkesin denemesi gereken yapımlardan biri.
  • Pumpkin Menace

    Pumpkin Menace yukarıdan görünümlü, piksel grafiklere sahip ücretsiz bir beceri/aksiyon oyunudur.
  • Dino Escape - Jurassic Hunter

    Dino Escape - Jurassic Hunter dinazorları avladığınız bir aksiyon oyunudur
  • Dino Hop

    Dino Hop mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir platform oyunudur
  • Dino Hunter: Deadly Shores

    Dino Hunter: Deadly Shores başarılı bir avcılık oyunudur
  • Dino Hunter King

    Dino Hunter King Android oyununda dinozorları avlıyoruz.
  • Dino Bunker Defense

    Dino Bunker Defense üzerinde biraz daha çalışılması gereken bir kule savunma oyunu fakat bu haliyle de eğlenceli vakit geçirtmesini biliyor.
  • Panzer Ace

    Panzer Ace mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir online tank savaşı oyunudur.