Achording

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
692 TOPLAM İNDİRME

Android cihazınızı kullanarak gitar şarkı akorlarını ve tablarını bulabilmek için bu ücretsiz uygulamayı kullanabilirsiniz.

Achording uygulaması Android cihazlarınızı kullanarak kolayca gitarınızda çalmak istediğiniz parçaların akorlarını ve tablarını bulabileceğiniz ücretsiz bir uygulama olarak karşımıza çıkıyor ve işini oldukça iyi bir şekilde yaptığını söyleyebilirim. Uygulamanın ücretsiz olarak sunulması ve buna rağmen sonuçları hem yeterli hem de düzenli bir şekilde sunabilmesi tabii ki onu tercih edilebilir uygulamalardan birisi haline getiriyor.

Uygulama temel olarak internetteki bilinen gitar akoru ve tabı arama siteleri üzerinde toplu bir arama gerçekleştiriyor ve size bu sitelerden alınan sonuçları mobil cihazlarınızın ekranına uygun bir şekilde sunuyor. Dolayısıyla bir yandan akorları takip etmek, bir yandan da gitarınızı çalmak istediğinizde bunu Android cihazlarınızdan hiç zorlanmadan yapabiliyorsunuz.

Otomatik olarak kaydırma özelliğini kullanarak bir yandan şarkıyı çalabilir, bir yandan da uzun olan parçaların akorlarının sürekli olarak ekranda kaymasını sağlayabilirsiniz. Her defasında sayfa değiştirme zahmetinden sizi kurtaran uygulamanın bu özelliği ile kesintisiz olarak şarkılarınızı çalabilirsiniz.

Dilerseniz gitar akorlarını daha sonra göz atmak üzere cihazınıza da kaydedebilir ve internet bağlantısı olmasa dahi görüntüleyebilirsiniz. Tüm akor ve tablar ekranınıza tam oturacak şekilde yeniden boyutlandırıldıkları için onları okumakta da bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Achording'de yer alan tüm akorlar ve tablar düzenli olarak güncellendikleri için en son çıkan şarkılara bile hemen ulaşmak mümkün diyebilirim. Uygulamayı denemeyi unutmayın.

Yiğit Ekim Demir

Achording

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
131 TOPLAM İNDİRME

Achording uygulaması sayesinde istediğiniz şarkının gitar akorlarını iPhone ve iPad'inizden kolayca bulabilirsiniz.

Achording uygulaması, bilhassa müzisyenler ve gitar çalmayı öğrenmek isteyenlerin faydalanabilecekleri ücretsiz iPhone ve iPad uygulamalarından bir tanesi. Gitar akorlarını ve tablarını mobil cihazınızı kullanarak bulmakta faydalanabileceğiniz uygulamanın arayüzü de oldukça kolay kullanımlı ve gitarınızda çalmak istediğiniz parçaları hemen bulmanıza yardımcı oluyor.

Uygulamanın temel özellikleri şu şekilde listelenmiş;

  • İnternet üzerinden akor ve tab arama
  • Tab ve akorları kolayca görmek için kalibrasyon
  • Otomatik kaydırma ile anlık olarak çalabilme
  • Akor ve tablara offline olarak erişim sağlama

Uygulamada akorlarıın görüntülenmesi oldukça hızlı bir şekilde gerçekleşiyor ve ekranınıza tam olarak oturuyor. Bu nedenle küçük ekranlı akıllı telefon kullanıcıları bile akorları görüntülerken herhangi bir sorun yaşamayacaklar. Uygulama otomatik olarak kaydırmayı desteklediği için gitarınızı çalarken ekranda akorlar anlık olarak akıyorlar ve şarkıyı hiç bir engelle karşılaşmadan çalabiliyorsunuz.

Uygulamadaki aramalar internetteki popüler gitar akorları siteleri üzerinden gerçekleştiriliyor ve sonuçlar güzel bir listeleme ile gösteriliyorlar. Bir şarkının birden fazla versiyonu olabildiği için kendi seviyenize göre bir akor ya da tab bulmanız da mümkün.

Gitar çalmayı seven kullanıcıların akıllı telefon ve tabletlerinde bulundurmaktan keyif alacakları bir uygulama olduğuna inanıyorum.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması