Acıkınca

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
34 TOPLAM İNDİRME
2.2 MB DOSYA BOYUTU

Acıkınca, Türkiye'nin sayılı illerine hizmet veren kullanımı basit ve hızlı yemek sipariş uygulamasıdır.

Online yemek siparişi alan firmalardan biri olan Acıkınca'nın resmi Android uygulamasıdır. Ücretsiz üyeliğinizi gerçekleştirerek veya hali hazırda bulunan üyeliğinizle giriş yaparak kullanmaya başlayabileceğiniz uygulama ile güvenli ve hızlı bir şekilde mobil cihazınızdan yemek siparişi verebilirsiniz.

Şu anda Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Manisa illerine sipariş dağıtan yakın zamanda da İzmir ve Kıbrıs’taki yemek severlere hizmet vermeye başlayacak olan Acıkınca, YemekSepeti , BolBol gibi online yemek siparişi alan, kişilerin hayatını kolaylaştıran bir uygulama. Bu uygulama sayesinde yemeğinizi sipariş etmek için restoranı telefonla aramanız gerekmiyor. Karnınız acıktığında akıllı telefon ve tabletinizi açarak uygulama üzerinden siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Nakit, Sodexho, Ticket, Multinet, Setcard, Winwin Yemek Çeki ödeme seçeneklerini destekleyen uygulama ile siparişinizin hazırlanmış aşamasını anbean takip edebiliyorsunuz. Siparişinizin hangi restoranda hazırlandığını, geçen süreyi, durumunu görebiliyorsunuz. Siparişlerinizi not eklemeniz de mümkün.

Acıkınca, Türkiye’nin sayılı illerine hizmet veriyor ve ne yazık ki şu anda İzmir’de kullanımda değil. Bunun dışında hem arayüzü hem de hızlılığı ile oldukça başarılı bir yemek sipariş uygulaması.

Erkan Calp

Acıkınca

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
44 TOPLAM İNDİRME
0.1 MB DOSYA BOYUTU

Acıkınca, mobil cihazınızdan hızlı ve güvenli bir şekilde yemek siparişi verebilirsiniz.

Acıkınca, iPhone ve iPad’inizden yemek siparişi verebileceğiniz uygulamalardan biri. Siparişinizi hem ev hem de ofisinize hızlı bir şekilde ulaştıran uygulama birden fazla ödeme seçeneğini destekliyor.

Acıkınca, şu anda Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Manisa illerinde yaşayan kişilere hizmet veren bir yemek sipariş etme uygulaması. Üyelik ücreti ve servis ücreti ödemen yararlanabileceğiniz uygulama ile siparişleriniz seçtiğiniz restorandan hızlı bir şekilde bulunduğunuz adrese gönderiliyor. Domino’s Pizza, Pizza Pizza, Özsüt, Komagene, Köfteci Ramiz, Sultanahmet Köftecisi gibi Türkiye’nin sayılı restoranlarından sipariş verebiliyorsunuz. Siparişinizlerinizi ister nakit olarak, ister ticket ile, ister sodexho ile isterseniz de winwin yemek çekinizle ödeyebiliyorsunuz. Siparişinizin durumunu da takip edebiliyorsunuz.

Özel fırsatları içeren anlık bildirimler de sunan Acıkınca, yakın zamanda İzmir ve Kıbrıs’a da hizmet verecek. Eğer Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Manisa illerinden birinde ikamet ediyorsanız ve de mobil cihazınız üzerinden güvenli yemek siparişi verebileceğiniz bir uygulama arıyorsanız Acıkınca tam size göre.

Erkan Calp

Acıkınca

ÜCRETSİZ
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
2 MB DOSYA BOYUTU

Acıkınca uygulaması ile akıllı telefon ve tabletiniz üzerinden birkaç dokunuşla yemek siparişi verebilirsiniz.

Acıkınca, online yemek siparişi veren herkesin akıllı telefonunda bulunması gereken bir uygulama. Acıktığınızda yardımınıza koşan uygulama siparişlerinizi dilediğiniz şekilde ödeme imkanı sunuyor. Kapınıza kadar gelen siparişinizin ödemesini nakit, kredi kartı veya yemek çeklerinizi kullanarak yapabiliyorsunuz. Üstelik hiçbir güvenlik sorunu yaşamadan.

Acıkınca, üyelik ücreti ödemeden, servis ücreti ödemeden, siparişinizi birkaç dokunuşla verebileceğiniz güvenli ve hızlı bir yemek sipariş uygulaması. Şu anda Balıkesir, Kütahya, Çanakkale, Manisa’dan gelen siparişleri alan, yakın zamanda İzmir ve Kıbrıs’ta da hizmet vermeye başlayacak olan bir online yemek sipariş sitesi olan Acıkınca.com’un resmi iPhone ve iPad uygulaması desteklediği restoranlar arasında Domino’s Pizza, Pizza Pizza, Özsüt, Komagene, Köfteci Ramiz, Sultanahmet Köftecisi bulunuyor.

Acıkınca Windows Phone uygulaması, basit kullanımlı arayüz ile geliyor. Siparişlerinizi hızlı bir şekilde verebiliyor ve siparişinizin ne durumda olduğunu görebiliyorsunuz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.