Action Bowling 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
93 TOPLAM İNDİRME
45 MB DOSYA BOYUTU

Action Bowling 2, Android cihazınızda tek başınıza, arkadaşınızla veya yapay zekaya karşı oynayabileceğiniz bir bowling oyunu.

Action Bowling 2, bowling oyununu Android cihazlarımıza taşıyor ve arkadaşlarımıza, yapay zekaya karşı veyahut tek başımıza oynamamıza izin veriyor. Tabii ki gerçekteki heyecanı vermiyor ancak bowling oynamak üzere dışarı çıkmak için vaktiniz olmadığında veya arkadaş bulamadığınızda mobil cihazınızda oynanabileceğiniz en iyi bowling oyunu.

Orta kalitede grafikler sunan bowling oyununu hem tabletimizde hem de telefonumuza yükleyebiliyoruz. Oldukça ufak boyutlu olması ile hızlı bir şekilde yükleniyor ve hemen oyuna geçebileceğimiz veyahut pratik yapabileceğimiz başlangıç ekranı ile karşılaşıyoruz ve farklı amaçlar taşıyan oyun modlarına yer verilmediğini görüyoruz.

Bowling oyununu tek başımıza oynayabildiğimiz gibi yanımızdaki bir arkadaşımızla veya rastgele seçilen ve zorluk düzeyi ayarlanamayan yapay zekaya karşı oynayabiliyoruz. Dilersek pratik modunda alıştırma yaparak oyuna ısınabiliyoruz.

Kontrol mekanizması, oyunu her seviyede kullanıcının oynayacağı düşünülerek hazırlanmış. Bowling topunu labutlarla buluşturmak için kaydırma hareketini kullanıyoruz. Düz atmak için parmağımızı yukarı doğru kaydırmamız, falsolu atmak için futbol oyunları olduğu gibi parmağımızı kavisli hareket ettirmemiz gerekiyor. Bu noktada oyunun basit olduğunu düşünebilirsiniz lakin değil. Özellikle falsolu atmak için çok pratik yapmanız gerekiyor.

Action Bowling 2, görsel olarak beklentilerimi karşılamadı lakin oynanışı keyifli. Bowling oynamayı seviyorsanız mobilde de oynarım diyorsanız ücretsizken indirim derim.

Erkan Calp

Action Bowling 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
99 MB DOSYA BOYUTU

Action Bowling 2, 40 milyon indirmeyle iPhone ve iPad'lerde en fazla oynanan bowling oyunu olarak öne çıkıyor.

Action Bowling 2, dışarı çıkmadan arkadaşlarınıza birlikte bowling oynama keyfi sürmenize izin veren bir iPhone ve iPad oyunu. Ücretsiz olarak geliyor ve cihazda fazla yer kaplamıyor.

Canınız bowling oynamak istiyor ancak birlikte eğlenebileceğiniz bir arkadaş bulamıyor veya dışarıya çıkacak keyfiniz yok, bowling oynamak için yanıp tutuşuyorsanız Action Bowling 2 oyununu iOS cihazınıza indirerek bu sorunu çözebilirsiniz. iOS platformunda 40 milyon indirmeye ulaşan diğer bir deyişle oldukça popüler olan Action Bowling 2, bowling oyununu tek başınıza ve yapay zekaya karşı oynama seçenekleri sunuyor.

Orta düzey grafikler sunan bowling oyununun oynanışı ise son derece basit. Bowling topunu labutlarla buluşturmak için tek yapmanız gereken parmağınızı sürüklemek. Düz atış yapmak istediğinizde yukarı doğru kaydırarak, falsolu atmak istediğinizde yarım daire çizerek atışını yapıyorsunuz. Oldukça basit görünmesine karşın tüm labutları devirmek zaman alıyor ve gerçekten yetenek gerektiriyor. Dilerseniz gerçek oyuna geçmeden pratik modunda alıştırma yaparak atışını geliştirebiliyorsunuz.

Bowling oyununu mobil cihazımıza taşıyan yapımın eksikleri de yok değil. Örneğin; farklı sahalarda farklı toplarla oynamak için ya oyunda çok uzun süre zaman harcamanız ya da oldukça pahalı olan altınları satın almanız gerekiyor. Satın alım dışında oyun modu seçenekleri yok. Yani tek başınızda ilerlemeli olarak veya arkadaşlarınıza karşı oynamaktan başka şansınız yok. Görseller de oldukça geride. Tabii ki bunlar oynanabilirliği düşürmüyor. Action Bowling 2, mağazadaki ücretsiz kategorisinde en iyi bowling oyunlarından biri.

Erkan Calp

Action Bowling 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
60 MB DOSYA BOYUTU

Action Bowling 2, Windows Phone telefonunuz için ücretsiz indirebileceğiniz en iyi bowling oyunu.

Action Bowling 2, 40 milyondan fazla indirme ile mobilde en çok oynanan bowling oyunu. Windows Phone telefonunuzda oynamak üzere hem ücretsiz hem de oynarken zevk alacağınız bir bowling oyunu arıyorsanız bu oyunu tavsiye ederim.

Mobilde en çok oynanan bowling oyunlarından biri olan Action Bowling 2, canınız bowling oynamak istediğinde ancak arkadaş bulamadığınızda veyahut dışarı çıkmak istemediğinizde en iyi seçenek. Eski nesil grafiklerle karşılaştığımız oyunda üç seçenek sunuluyor. Tek başınıza, yapay zekaya (zorluk düzeyi seçilemiyor lakin kolaylıkla yenebileceğiniz bir rakiple karşılaşmıyorsunuz.) oynayabiliyor ve karşınıza arkadaşınızı alabiliyorsunuz.

Windows Phone cihazınızda ilk defa bir bowling oyunu oynayacaksınız pratik modu tam size göre. Alıştırma bölümünde bol bol atış yaparak deneyim kazanabilirsiniz. Zaten nasıl atış yapacağınız (hem düz hem de falsolu atışlar) oyuna başlamadan gösteriliyor.

Görsel olarak biraz geride kalan yapımın tek eksiği grafikleri değil. Farklı bowling toplarıyla oynamak ve bir başka bowling sahasına geçiş yapmak istediğinizde altınlarınızı kullanmanız gerekiyor. (Altınları tek başınıza uzun süreli oynayışınızda kazanabiliyorsunuz veya gerçek para vererek satın alıyorsunuz.) Bunlar dışında bir arkadaş bulamadığınızda, tek başınıza oynamak istemediğinizde seçeceğiniz yapay zekanın zorluk düzeyini ayarlayamıyorsunuz. Şansınıza rastgele seçilmiş bir kişiyle oynuyorsunuz.

Action Bowling 2, Windows Phone platformunda ücretsiz bulabileceğiniz en zevkli ve gerçekçi oynanış sunan bowling oyunu diyebilirim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Bowling Central 2

    Bowling Central 2, Android cihazınızda online, arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz bowling oyunu.
  • Pocket Bowling

    Kolay oynanışlı eğlenceli bowling oyunu
  • StrikeMaster Bowling

    Bu bowling oyununda multiplayer maçlar, turnuvalar, ligler sizi bekliyor.
  • Bowling Crew

    Zevkli bir bowling oyunu
  • Sky Bowling

    Eşsiz deneyim sunan bir bowling oyunu
  • Doodle Bowling

    Doodle Bowling, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz alışılmışın dışında bir bowling oyunudur.
  • Bowling King

    Bowling King mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir bowling oyunu
  • Bowling Nation 3D

    Bowling Nation 3D, Android platformunda ücretsiz oynanabilir en iyi bowling oyunu.