Adobe Brush CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
117 TOPLAM İNDİRME

Adobe Brush CC bir mobil fırça oluşturma uygulamasıdır

Adobe Brush CC kullanıcılara Adobe Illustrator ve Photoshop'ta fırça oluşturma konusunda yardımcı olan bir fırça oluşturma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bu resmi Adobe uygulaması temel olarak Illustator ve Photoshop fırça yapımı işini zahmetsiz ve kolay bir hale getiren bir uygulama. Eğer bir Adobe Photoshop CC veya Illustrator CC hesabına sahipseniz bu uygulamayı kullanabiliyorsunuz ve kendi tercihlerinize göre özel fırça şekilleri yaratabiliyorsunuz. Sonrasında yarattığınız bu fırça modellerini Adobe Creative Cloud hesabınız üzerinden Photoshop CC veya Illustrator CC üzerine aktrabiliyor ve kullanmaya başlayabiliyorsunuz.

Adobe Brush CC ile fotoğraflarınızı kullanarak fırça yaratabileceğiniz gibi grafik dosyalarını da fırçalara dönüştürebiliyorsunuz. Uygulama fotoğraf galerinizdeki fotoğrafları fırça yapmak için kullanmanıza izin verdiği gibi Android cihazınızın kamerasıyla çekeceğiniz yeni fotoğrafları da fırça yapmak için kullanmanıza imkan veriyor.

Adobe Brush CC'nin güzel yönü size oluşturmaya çalıştığınız fırçalar için önizleme seçeneği sunması. Bu sayede çalışmanıza devam ederken gerçek zamanlı olarak fırçalarınızın nasıl görüneceğini öğrenebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Adobe Brush CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
68 TOPLAM İNDİRME

Adobe Brush CC kendi fırçalarınızı oluşturarak Photoshop ve Illustrator'a aktarmanızı mümkün kılan bir uygulamadır

Adobe Brush CC eğer bir Photoshop CC veya Illustrator CC kullanıcısıysanız elinizin altında bulunması gereken bir fırça oluşturma uygulaması.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Adobe Brush CC ile Photoshop ve Illustrator kullanım deneyiminizi bir adım öteye taşıyabilirsiniz. Bu resmi Adobe uygulaması temel olarak mobil cihazınızı kullanarak kendinize özel çizim fırçaları oluşturmanııza imkan tanıyor. Bu kişiselleştirilmiş fırçaları kullanarak kafanızdaki projelere çok daha uygun Photoshop veya Illustrator çalışmaları yaratabiliyorsunuz.

Adobe Brush CC ile Illustrator veya Photoshop fırça yapımı işi için iOS cihazınızın film rulosunda kayıtlı olan fotoğraflardan birini tercih edebileceğiniz gibi, uygulama içerisinden kameranızı açarak yeni bir fotoğraf çekebilir ve bu fotoğraftaki görüntüyü bir fırça şekline dönüştürebilirsiniz. Ayrıca yakalanan bu fırça modelleri üzerinde oynama ve düzenleme de yapabilmeniz mümkün. Siz Adobe Brush CC ile fırça modellerinizi oluştururken uygulama size gerçek zamanlı bir önizleme sunabiliyor ve bu sayede çalışmanızın nasıl sonlanacağını önceden görerek tercihlerinize tam olarak uyum sağlayan fırçaları tasarlayabiliyorsunuz.

Adobe Brush CC ile tasarlayacağınız fırça modelleri Adobe Creative Cloud üzerinden Photoshop CC ve Illustator CC'ye aktarılıyor.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Capture CC

    Adobe Capture CC bir mobil Adobe CC yardımcı uygulamasıdır
  • Adobe Color CC

    Adobe Color CC fotoğraflarınızdaki renkleri yakalamanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Adobe Shape CC

    Adobe Shape CC mobil cihazlarınızdan vektörel grafikler yakalamanızı mümkün kılan bir uygulamadır
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • Adobe Photoshop Fix

    Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel, fotoğraf ve videolarınızı saklayabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz özel bir alandır.
  • Lightroom APK

    Adobe Lightroom APK Android için fotoğraf düzenleme uygulaması. Profesyonel ve ücretsiz fotoğraf düzenleyici arıyorsanız tavsiye ederiz.