Adobe Capture CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
763 TOPLAM İNDİRME
30 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Capture CC bir mobil Adobe CC yardımcı uygulamasıdır

Adobe Capture CC eğer Adobe firmasının Photoshop CC ve Illustrator CC gibi yazılımlarını kullanıyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir mobil yardımcı uygulama.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Adobe Capture CC size temel olarak renk yakalama, tema yakalama, filtre yakalama ve şekil yakalama gibi konularda yardımcı oluyor. Adobe firması aslında bu işler için daha önce ayrı ayrı uygulamalar yayınlamıştı. Brush CC uygulamasıyla yeni fırça türleri yakalayabiliyor, düzenleyebiliyordunuz. Color CC ile gördüğünüz renkleri ve renk düzenlerinden oluşan temaları yakalayabilmeniz mümkündü. Shape CC ise şekilleri yakalamanıza yardımcı oluyordu. İşte Adobe Capture CC içerisinde bu üç uygulamanın özellikleri bir arada kullanıcılara sunuluyor. Bu sayede her iş için farklı farklı uygulamalar indirme ve yükleme derdinde kurtuluyorsunuz.

Adobe Capture CC yakalama işlemlerini tamamladıktan sonra oluşturduğunuz renk, fırça, şekil, video filtreleri gibi kalıpları Creative Cloud hesabınız üzerinden Photoshop CC, Illustrator CC, After Effects CC, Premiere Pro CC, Illustrator Draw, InDesign CC, Muse CC yazılımlarına aktarmanızı mümkün kılıyor. Bulut tabanlı bir sistem olan Adobe Capture CC ile nerede olursanız olun internet bağlantısına sahip olduğunuz sürece çalışmalarınızı kaydedebiliyor ve istediğiniz bilgisayardan çalışmalarınıza Creative Cloud hesabınızla erişebiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

Adobe Capture CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
29 TOPLAM İNDİRME
72.4 MB DOSYA BOYUTU

Adobe Capture CC pratik bir Adobe CC yardımcı uygulamasıdır

Adobe Capture CC eğer Photoshop CC veya Illustrator CC gibi Adoba yazılımlarını kullanıyorsanız size oldukça faydası dokunacak bir mobil uygulama.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz bir uygulama olan Adobe Capture CC bilgisayarınızda kullandığınız Adobe yazılımlarına yardımcı olacak ve kullanım deneyiminizi geliştirecek bir uygulama olarak tasarlanmış. Adobe daha önceden gördüğünüz renkleri, renk temalarını, fırça şekillerini, görsel şekilleri ve video filtrelerini yakalamanız için Brush CC, Color CC ve  Shape CC gibi farklı uygulamalar yayınlamıştı. İşte bu uygulamalar Adobe Capture CC bünyesinde bir araya toplanıyor. Adobe Capture CC kullanarak tema yakalama, renk yakalama, fırça yakalama, filtre yakalama ve şekil yakalama işlerini tek bir uygulama içerisinden halledebiliyorsunuz.

Adobe Creative Cloud bulut sistemi tabanlı bir uygulama olan Adobe Capture CC ile oluşturduğunuz renk, tema, fırça, filtre ve şekil kalıplarını Creative Cloud hesabınız üzerinden Adobe yazılımlarınıza aktarabiliyorsunuz. Adobe Capture CC ile yakaladığınız kalıpları Photoshop CC, Illustrator CC, Photoshop Sketch, Comp CC, After Effects CC, Illustrator Draw, InDesign CC, Premiere Pro CC, Premiere Clip üzerinde kullanabilmeniz mümkün.

Adobe Capture CC aracılığıyla mobil cihazınızın kamerasını bir görsel veri yakalama aracına döönüştürebiliyor, Adobe yazılımlarındaki yaratıcılığınızı artırabiliyorsunuz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Brush CC

    Adobe Brush CC bir mobil fırça oluşturma uygulamasıdır
  • Adobe Color CC

    Adobe Color CC fotoğraflarınızdaki renkleri yakalamanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Adobe Shape CC

    Adobe Shape CC mobil cihazlarınızdan vektörel grafikler yakalamanızı mümkün kılan bir uygulamadır
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • Adobe Photoshop Fix

    Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel, fotoğraf ve videolarınızı saklayabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz özel bir alandır.
  • Lightroom APK

    Adobe Lightroom APK Android için fotoğraf düzenleme uygulaması. Profesyonel ve ücretsiz fotoğraf düzenleyici arıyorsanız tavsiye ederiz.