Adobe Shape CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
53 TOPLAM İNDİRME

Adobe Shape CC mobil cihazlarınızdan vektörel grafikler yakalamanızı mümkün kılan bir uygulamadır

Adobe Shape CC eğer Adobe yazılımları olan Photoshop CC ve Illustrator CC kullanıyorsanız oldukça işinize yarayabilecek bir vektör grafik oluşturma uygulaması.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip faydalanabileceğiniz bir uygulama olan Adobe Shape CC, Photoshop ve Illustrator kullanım deneyiminizi geliştirmek üzere tasarlanmış bir uygulama. Photshop veya Illustrator üzerinde çalışırken vektör grafikleri kullanarak çalışmalarımıza zenginlik kazandırabiliyoruz. Bu vektör grafikler için hazır kalıpların dışına çıkmak isterseniz dışarıdan vektör grafikleri Photoshop CC veya Illustrator CC'ye aktarmanız gerekiyor. İşte bu işi Adobe Shape CC kullanarak yapabiliyorsunuz.

Adobe Shape CC dilerseniz Android cihazınızda kayıtlı olan fotoğraf ve resimleri, dilerseniz kameranızla uygulama üzerinden çekeceğiniz yeni fotoğrafları vektör grafiklere dönüştürebiliyor. Uygulama çekilen fotoğraflar üzerindeki şekilleri otomatik olarak algılayabiliyor. Bunun yanısıra Adobe Shape CC size algılanan şekiller üzerinde oynama yapabilme imkanı da veriyor. Adobe Shape CC içerisindeki düzenleme araçları ile algılanan şekillerdeki belli ayrıntıları çıkarabilir veya yeni ayrıntılar ekleyebilirsiniz. Bunun yanında kontrast gibi renk değerlerini de değiştirebiliyorsunuz. Uygulama arkaplan değiştirme özelliğ sayesinde kolay çalışabilmenizi sağlıyor.

Adobe Shape CC ile yakalanan vektörel grafikler Adobe Creative Cloud hesabınız üzerinden Photoshop CC ve Illustrator CC'ye aktarılıyor.

Can Erdil Şentürk

Adobe Shape CC

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
81 TOPLAM İNDİRME

Adobe Shape CC tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bir vektörel çizim uygulamasıdır.

Adobe Shape CC iOS kullanıcılarına vektör tasarım oluşturma konusunda yardımcı olmak üzree tasarlanmış ücretsiz ve faydalı bir uyuglamadır. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulamayı hem tablet hem de akıllı telefonlarınız üzerinde sorunsuzca kullanabilirsiniz.

Uygulamayı kullanarak gözünüze çarpan, ilginç ve ilham yaratan şekillerin fotoğraflarını çekebilir ve bunları vektör olarak mobil cihazınızda saklayabilirsiniz. Dilediğiniz zaman bu görüntüleri işleyebilir ve farklı mecralar üzerinden paylaşabilirsiniz.

Uygulamada çok sayıda araç bulunmakta. Bu araçları kullanarak çektiğiniz görselleri daha iyi hale getirme şansına sahipsiniz.

Ücretsiz olarak sunulan 2 GB kapasitesindeki boş alanı ekstra ücret ödeyerek artırmak mümkün. Ekstra alan (20GB) satın almak için ödemeniz ücret aylık 1.99 dolar olarak belirtiliyor.

Adobe Shape CC özellikle reklamcılar, tasarımcılar ve organizatörler tarafından kullanılabilecek pratik bir uygulama. Ücretsiz olarak sunulması da en önemli artısı.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Adobe Capture CC

    Adobe Capture CC bir mobil Adobe CC yardımcı uygulamasıdır
  • Adobe Brush CC

    Adobe Brush CC bir mobil fırça oluşturma uygulamasıdır
  • Adobe Color CC

    Adobe Color CC fotoğraflarınızdaki renkleri yakalamanıza yardımcı olan bir mobil uygulamadır
  • Adobe Creative Cloud

    Adobe Creative Cloud, Adobe CC yazılımları ile oluşturulmuş dosyalara mobil cihazlardan erişme kolaylığı sunan bir uygulamadır.
  • Adobe Photoshop Fix

    Adobe Photoshop Fix, Android üzerinde çalışan özellikle selfie'lere odaklanan, bir tür fotoğraf düzenleme ve iyileştirme uygulamasıdır.
  • Adobe Photoshop Express APK

    Adobe Photoshop Express APK, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz kapsamlı bir fotoğraf editörüdür.
  • Adobe Revel

    Adobe Revel, fotoğraf ve videolarınızı saklayabileceğiniz ve paylaşabileceğiniz özel bir alandır.
  • Lightroom APK

    Adobe Lightroom APK Android için fotoğraf düzenleme uygulaması. Profesyonel ve ücretsiz fotoğraf düzenleyici arıyorsanız tavsiye ederiz.