AdVenture Communist

ÜCRETSİZ
x
x
x
2.5/5 EDİTÖR
2.5/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
70 MB DOSYA BOYUTU

Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.

Mobil platformda simülasyon oyunları arasında kendisine yer bulan ve ücretsiz olarak oyun severlerin hizmetine sunulan AdVenture Communist, sürükleyici özelliği sayesinde uzun süre sıkılmadan oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak ön plana çıkmaktadır.

Anlaşılır menü tasarımı ve etkileyici grafikleri ile dikkat çeken bu oyunda amaç, bir buton yardımıyla sürekli olarak patates toplamak ve olabildiğince fazla kaynak elde etmektir. Üretim araçlarını geliştirerek güçlü bir yapı kurabilir ve yeni görevler üstlenebilirsiniz. Ayrıca oyunda sadece patates değil, mermi, asker çadırı, silah ve daha birçok askeri malzeme de üretebilirsiniz. Basit kontrolü ve sürükleyici özelliği ile sıkılmadan oynayabileceğiniz eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.

Oyunculara farklı bir deneyim sunan ve oldukça geniş bir kitleye hitap eden AdVenture Communist, Android ve İOS işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan sıra dışı bir oyun olarak dikkat çekiyor. Her geçen gün daha fazla oyun severin ilgisini çeken bu oyun ile sizde eğlenceli anlar yaşayabilir ve stres atarak kafanızı rahatlatabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

AdVenture Communist

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
214.2 MB DOSYA BOYUTU

Farklı kaynakları üretebileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunu olarak öne çıkıyor.

Android ve İOS sürümleri ile her iki platformdan da kolaylıkla ulaşabileceğiniz ve hiçbir ücret ödemeden indirebileceğiniz AdVenture Communist, online olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun olarak dikkat çekiyor.

Oyun, kaliteli grafikler ve keyif verici müzikler ile donatılmıştır. Oyunda yapmanız gereken, bir buton aracılığı ile patates ve benzeri yiyecekleri toplayarak, yüksek miktarda kaynağa sahip olmaktır. Size verilen görevleri yerine getirerek üretim araçlarınızı geliştirebilir ve yeni kaynaklara ulaşabilirsiniz. Bu sayede seviye atlayabilir ve sonraki bölümlerin kilidini açabilirsiniz.

Oyun içerisinde besin kaynağı olarak ulaşabileceğiniz patates tarlaları yer almaktadır. Ayrıca asker çadırı, mermi, silah, bomba ve daha birçok savaş malzemesini de üretebileceğiniz araçlar bulunmaktadır. Görevleri başarıyla tamamlayarak tüm kaynaklarınızı artırabilir ve seviye atlayabilirsiniz.

Mobil oyun dünyasının simülasyon bölümünde yer alan ve ücretsiz olarak sunulan AdVenture Communist, 1 milyondan fazla oyun severin keyifle oynadığı kaliteli bir oyun olarak öne çıkıyor. Her geçen gün daha fazla oyuncunun ilgisini çekmeyi başaran bu oyun ile sizde keyifli dakikalar geçirebilir ve farklı bir deneyim kazanabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • From Zero to Hero: Communist

    Komünist bir lider olmaya çalışacağız.
  • Rakoo's Adventure

    Birbirinden farklı bölümleri tamamlamaya çalışacağız.
  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Jones Adventure Mahjong

    Gizli hazineleri ortaya çıkarmaya çalışacağız.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Fishing Adventure

    Okyanusa açılarak farklı balık türleri avlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Adventure Escape: Carnival

    Korku dolu sahneler karşımıza çıkacak.
  • Adventure Escape: Murder Inn

    Gizemli bir cinayeti çözmeye çalışacağız.