Adventure Escape: Starstruck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
79 TOPLAM İNDİRME

Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, kaybolan bir film yıldızının izini süreceğiniz harika bir bulmaca oyunudur.

Android işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, sağlam bir senaryonun üzerine kurulmuş detaylı bir bulmaca oyunudur.

Adventure Escape: Starstruck mobil oyununda esrarengiz bir davayı aydınlatmanız sizden bekleniyor. Ünlü bir film yıldızı asistanıyla beraber bir evcil hayvan satın almak için dışarı çıkar ve bir daha geri gelmez. Asistan parkta ölü bulunurken film yıldızından bir haber yoktur. Kaybolan yıldızın izini sürmek ise detektif Kate Gray’e kalmıştır. Gösterişli malikaneleri, film setlerini ve ürkütücü depoları araştırarak ipucu aramalısınız. Ayrıca davayı aydınlatmak için şüphelileri inceleyebilirsiniz.

Karmaşık bulmacaları çözerek davayı aydınlatmalı ve bu işin üstesinden gelmelisiniz. Kullanıcılarından oldukça pozitif tepkiler alan Adventure Escape: Starstruck mobil oyununu Google Play Store’dan ücretsiz indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz.

Yağız Sarman

Adventure Escape: Starstruck

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
249 MB DOSYA BOYUTU

iPhone ve iPad cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, usta bir dedektif olarak kaybolan film yıldızına ait ipuçlarını toplayacağınız keyifli bir bulmaca oyunudur.

iOS işletim sistemli mobil cihazlarda oynanabilen Adventure Escape: Starstruck mobil oyunu, ünlü bir film yıldızının esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolması üzerine açılan davayı aydınlatmanız gereken sıra dışı bir bulmaca oyunudur.

Adventure Escape: Starstruck mobil oyununda bir detektife dönüşecek ve her ihtimali değerlendiren bir paranoyak haline gelebilirsiniz. Oyunun senaryosuna göre ünlü bir film yıldızı asistanıyla birlikte yeni bir evcil hayvan satın almak için pet shop’a doğru yola çıkar ancak film yıldızından bir daha haber alınamaz. Asistan ise bir parkta ölü bulunur. Yani zorlu bir dava sizi beklemektedir. Detektif Kate Gray olarak oynayacağınız oyunda film setlerini, devasa malikaneleri ve depoları araştırarak kaybolan yıldızın izini sürmelisiniz. Tüm şüphelileri detaylı bir şekilde inceleyerek her ihtimali göz önünde bulundurmalısınız.

Umutsuzluğa kapılmadan sabırla davayı aydınlığa kavuşturmak için çabalayacağınız Adventure Escape: Starstruck mobil oyununu AppStore’dan ücretsiz indirerek milyonlarca oyuncunun arasına siz de katılabilirsiniz.

Yağız Sarman

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Just Escape

    Just Escape oyunu, Android akıllı telefon ve tabletlerde oynayabileceğiniz kaliteli ve ücretsiz bir adventure oyunu olarak karşımıza çıktı.
  • Find The Differences - The Detective

    Dedektifin olayları çözmesine yardımcı olun.
  • Adventure Escape: Time Library

    Zaman kütüphanesinin sırlarını ortaya çıkaracağız.
  • Traffic Escape APK

    3D bulmaca oyunu olan Traffic Escape APK'da, mantığınızı kullanarak arabaları hareket ettirin ve seviyeleri bitirin.
  • Find Proof

    Bir dedektif gibi erkek arkadaşını takip et!
  • Glow Worm Adventure

    Glow Worm Adventure, ateş böcekleri eşliğinde görevlere katıldığınız bulmaca oyunu.
  • Tiny Room Stories: Town Mystery

    Özel dedektif olarak bilinmeyen bölgeleri araştırın.
  • Armadillo Adventure

    Armadillo Adventure, top şeklini alan bir hayvanla şekerleri eritmeye çalıştığınız renkli bulmaca oyunu.