Adventure of Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
719 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Adventure of Stars, renkli küpleri eşleştirmeye dayanan bulmaca oyunu.

Adventure of Stars, Windows Phone telefonumuzun yanı sıra tablet ve bilgisayarımızda da oynayabildiğimiz bir bulmaca oyunu. Üç veya daha fazla renkli küpü birleştirerek farklı noktalara dizilmiş yıldızları tablodan çıkarmaya çalışıyoruz.

Tamamen ücretsiz olarak sunulan ve en önemlisi de satın alım yapmadan oynayabildiğimiz oyun temelinde üçlü eşleştirme oyunu. İlerlemek için tek yapmamız gereken aynı renkte küpleri fark edip eşleştirmek. Yıldızlar tablonun en aşağısına geldiğinde sonraki bölüme geçiyoruz. Açıklaması oldukça basit olan oyunun oynanışı aynı basitlikte değil. Her bulmacada birden fazla yıldız bulunuyor ve bu yıldızlar çok farklı noktadalar ve etrafları hemen aşağı inmelerini engelleyen küplerle çevrili. Daha da kötüsü hamle sayımızı sınırlı. Renkli küpleri taşımadan önce bir sonraki hamlenin işimize yarayıp yaramayacağını da hesaplamamız gerekiyor.

Bu tarz oyunların olmazsa olmazı güçlendiriciler bu oyunda da sınırlı sayıda karşımızda. Hayat kurtaran yardımcılar arasında favorim tüm küpleri aynı anda tek renge büründüren metal bloklar. Bazı bölümlerde bunlarsız geçmek oldukça zor olduğundan kolay harcamanızı tavsiye etmem.

Erkan Calp

Adventure of Stars

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
28 TOPLAM İNDİRME
20 MB DOSYA BOYUTU

Adventure of Stars, küpleri eşleştirip yıldızları kurtarmaya çalıştığınız bir bulmaca oyunu.

Adventure of Stars, Windows Phone platformuna özel hazırlanmış bulmaca oyunları arasında. Telefonumuza ücretsiz indirip satın alımla uğraşmadan rahatsız edici reklamlarla karşılaşmadan oynayabildiğiniz oyunda renkli küpleri eşleştirerek yıldızları kurtarmaya çalışıyoruz.

Kısa süreliğine zaman geçirmek adına oynanabilecek en ideal oyunlar arasında olduğunu düşündüğüm Adventure of Stars’da küpleri stratejik bir şekilde eşleştirerek yıldızları tablodan çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun için yıldızların tablonun en aşağısına gitmesini sağlamamız gerekiyor. Ancak fazla hamle sayımız yok. Her ne kadar tüm tablodaki engelleri tek seferde temizleyen yardımcımız olsa da bu güçlendiriciyi her zaman kullanamıyoruz.

70’den fazla bulmacadan oluşan oyunun online oynama seçeneği bulunmamakla birlikte kazandığımız puanları diğer oyuncularla karşılaştırabiliyor ve mümkün olan en az hamlede oyunu tamamlayıp çok yüksek puan aldığımızda en iyiler listesine adımızı yazdırabiliyoruz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Sea of Stars

    Sea of Stars ile nostaljinin dibini yaşayın. Klasiklerden ilham alınarak geliştirilmiş olan Sea of Stars RPG severleri memnun edecek bir yapım.
  • Adventure Time: Pirates of the Enchiridion

    Adventure Time: Pirates of the Enchiridion, ünlü çizgi filmin hikayesinden hareketle hazırlanan macera oyunudur.
  • Sherlock Holmes Adventure

    Sherlock Holmes Adventure, dünyanın en ünlü dedektifiyle birlikte hastanedeki gizemi çözdüğünüz bir oyun.
  • Kopanito All-Stars Soccer

    Kopanito All-Stars Soccer arcade tadında bir futbol oyunudur
  • WARRIORS ALL-STARS

    WARRIORS ALL-STARS bilgisayarlarınızda oynayabileceğiniz bir aksiyon oyunudur
  • Mini Golf Stars 2

    Mini Golf Stars 2, Windows 8.1 üzeri tablet ve bilgisayarınızda oynayabileceğiniz çoklu oyuncu desteği sunan tek golf oyunu.
  • A Rite from the Stars

    A Rite from the Stars, Rising Goat tarafından geliştirilen kendine has bir macera oyunu olarak ön plana çıkmaktadır.
  • Curse of Anabelle

    Curse of Anabelle PC İndir: Türk yapımı hikaye tabanlı macera korku bulmaca oyunu Curse of Anabelle Steam'de!