Aero Smash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10 TOPLAM İNDİRME

Retro uçak savaş oyunu

Aero Smash, retro stil grafik, ses ve oynanışıyla eski oyuncuları kendisine çeken uçak savaş oyunu.

Old-school oyunlara bayılanların kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm yapım, büyük haritalarda uçaklarla savaşmanın keyfini yaşatıyor. Android telefonunuzda retro oyunlara yer veriyorsanız hemen indirip savaşa katılın derim.

Sadece tek oyunculu mod sunan uçak savaşı oyununda 135’in üzerinde uçak mevcut. Olabildiğince geniş tasarlanmış haritalarda etrafınızı saran düşman uçaklarına karşı hayatta kalma mücadelesi veriyorsunuz. Ne kadar süre hayatta kalırsanız o kadar fazla puan alıyorsunuz. Tamamlanmanız gereken görevler yok! Düşman uçaklarına odaklanıyor ve çevrenizi temizliyorsunuz. Düşman uçaklarını tek hamlede bitirmenize izin veren iki etkili silahınız var. Özellikle bombalayan yardımcı uçak zor anlarda hayat kurtarıyor. Üç can hakkınızı doldurduğunuzda oyuna veda ediyorsunuz.

Erkan Calp

Aero Smash

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
161.7 MB DOSYA BOYUTU

Retro uçak savaş oyunu

Aero Smash, old-school oyuncular arasındaysanız keyif alarak oynayacağınız uçak savaşı oyunu.

Düşük boyutlu olmasıyla 16GB iPhone/iPad cihaz kullanıcılarının ilgisini çekeceğini düşündüğüm arcade oyun, sadece tek oyunculu mod sunmasına rağmen kendisine bağlıyor. Uçak oyunlarını seviyorsanız, grafikleri arka plana atıp oynanışı öne çıkaran bu yapımı kesinlikle oynamalısınız.

iOS tarafında da ücretsiz indirilmeye açılan uçak savaş oyununda geniş haritalarda tek başınıza savaşıyorsunuz. Etrafınızı çevreleyen çok sayıda ve farklı düşman uçaklarına dayanabildiğiniz kadar dayanmaya çalışıyorsunuz. Görev yok! Düşman uçaklarına odaklanın ve ateş yağmuruna tutun! 360 derece serbest ateş etme şansına sahipsiniz. Zor anlarda kullanabileceğiniz iki çok etkili silahınız var. Amacınız; üç can hakkınız dolana kadar mümkün olduğunca fazla sayıda düşman uçağını havaya uçurmak. Yani sonsuz oynanış hakim.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • After Burner Climax

    SEGA, uçak savaş oyunu ile bizlerle
  • Gökyüzü Savaşçıları 3D (Sky Fighters) APK

    Sky Fighters APK, uçak savaş oyunları hayranlarına tavsiye Android oyunudur. Gökyüzü Savaşçıları 3D APK arcade oynanış sunan uçak oyunları sevenler içindir.
  • Go Plane

    Güdümlü füzelerden ne kadar kaçabilirsiniz?
  • Modern Warplanes APK

    Modern Warplanes APK Android oyununda modern savaş uçaklarıyla savaşıyorsunuz. Uçak savaş oyununda aksiyon hiç dinmiyor!
  • Exoplanets: The Rebellion

    Android cihazınızda arcade salonlarının klasiklerini yaşatan yeni ve ücretsiz bir uçak savaşı oyunu oynamak istiyorsanız Exoplanets: The Rebellion hoşunuza gidecektir.
  • Wings of Steel

    Aksiyon yüklü hava muharebe oyunu
  • Final Dogfight

    Düşman uçaklarından kaçarken görevleri tamamlayın.
  • Warplanes: WW2 Dogfight

    Kendi eğittiğiniz pilotlarla zorlu görevlere katılın.