Afterlife

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
23 TOPLAM İNDİRME

Afterlife, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Afterlife, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak dikkar çekiyor. Mistik ve karanlık bir havası bulunan oyunda düşmanlarınızı alt etmeniz gerekiyor.

Sihirli bir dünyada gerçekleşen oyunda karanlıktan güç alıyor ve düşmanlarınızı alt ediyorsunuz. Kart oyunu şeklinde oynanan oyunda sağlam stratejiler kurmalı ve büyü kartlarını en iyi şekilde kullanmalısınız. Becerilerinizi geliştirip mümkün olduğunca güçlü olmalı ve kendi yolunuzu çizmelisiniz. 3 farklı tarafın yer aldığı oyunda karanlık, ışık ve doğa yer alıyor. Tarafınızı seçtikten sonra ise gerçek oyuncularla mücadele içerisine giriyor ve hizmet ettiğiniz tarafın galip gelmesini sağlamaya çalışıyorsunuz. Farklı oyun mekaniklerinin yer aldığı ve benzersiz karakterlerin kullanıldığı Afterlife'da zamanınız su gibi akıp geçiyor ve kendinizi bir anda sihirli bir dünyanın içerisinde buluyorsunuz. Savaşları kazandıktan sonra rakip oyuncunuzun gücünü ve enerjisini sömürebilir ve daha güçlü hale de gelebilirsiniz.

Afterlife oyununu Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Afterlife

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
8 TOPLAM İNDİRME
219 MB DOSYA BOYUTU

Afterlife, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunudur.

Afterlife, iOS işletim sistemine sahip tablt ve telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir rol yapma oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Karanlık, ışık ve doğa tarafınlarını yer aldığı oyunda tarafınızı seçerek mücadeleye katılıyorsunuz.

Sihirli ve mistik bir dünyada geçen oyunda tarafınızı seçerek mücadeleye başlıyor ve rakiplerinizi yenmeye çalışıyorsunuz. Oyuna ilk kez giriş yaptığınızda karanlık, doğa ya da ışık taraflarından birini seçiyor ve seçtiğiniz tarafın hüküm sürmesi için mücadeleye girişiyorsunuz. Taktiksel bir oyun olan Afterlife, kart oyunu şeklinde oynanıyor. Sihir kartlarını kullanabilir ve mücadeleye renk katabilirsiniz. Eşsiz karakterleri ve büyüleyici ortamıyla Afterlife kusursuz bir oyun olarak dikkat çekiyor. Farklı oyun mekaniklerinin de yer aldığı oyunda zamanınız akıp gidiyor ve boş zamanlarınız daha eğlenceli oluyor. Oyunda başarılı olmak için sürekli olarak yeni taktikler geliştirmeli ve gücünüze güç katlamalısınız. Afterlife oyunu sizleri bekliyor.

Afterlife oyununu iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Evoland 2

    Grafik stillleri ve hikayenin sürekli değiştiği ödüllü Android oyunu
  • Hermes: KAYIP

    Seçimleriniz onun kaderini belirleyecek!
  • Destiny Knights

    Netmarble'dan konsol kalitesinde macera rpg oyunu
  • Mentors

    Old-school rpg oyun
  • The Elder Scrolls: Blades APK

    The Elder Scrolls: Blades APK ile siz de bu maceraya atılın. The Elder Scrolls tecrübesi artık mobilde.
  • Phantomgate : The Last Valkyrie

    Netmarble'dan fantastik macera rpg oyunu
  • Somewhere - The Vault Papers

    Harika anlar yaşayabileceğiniz bir macera oyunu
  • A Life in Music

    Harika deneyim sunan bir macera oyunu