Age of Booty: Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
30 TOPLAM İNDİRME

Age of Booty: Tactics, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz keyifli bir kart oyunudur.

Age of Booty: Tactics, oyunseverleri yükler yüklemez içine çeken harika bir kart oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Android işletim sistemine sahip akıllı telefon veya tabletlerinizde oynayabileceğiniz oyunda, kendi korsan kaptanınızı belirleyerek oyuna başlıyor ve kaptanımızı belirledikten sonra sıra korsan gemilerimizden oluşan filomuzu oluşturmaya geliyoruz. Stratejik hamlelerin önemli olduğu bu oyuna dilerseniz biraz daha yakından bakalım. 

Oyunu yükleyip destemizi oluşturduktan sonra internet üzerinden diğer oyuncularla karşılaşıyoruz ve destemizdeki kartları stratejik bir şekilde kullanarak rakibimizi yenmeye çalışıyoruz. Bu noktada karşılaşmaların sıra tabanlı yapıldığını söylemem gerekiyor. Zira her turda rakiplerinizin oynadığı kartlara göre hamle yapmalısınız. 

Özellikleri

  • Filoyu yükseltebilme
  • Arkadaşlarınızla veya diğer insanlarla ranked maçları
  • Daha fazla kaptanın kilidini açabilmek için campaing modu

Son olarak Age of Booty: Tactics oyununun ücretsiz olduğunu da belirtelim. Oynaması oldukça keyifli olduğundan denemenizi kesinlikle öneririm.

Gökhan Abay

Age of Booty: Tactics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
61 TOPLAM İNDİRME

Age of Booty: Tactics bize ilginç bir korsan macerası sunuyor

Age of Booty: Tactics oyun severleri top ateşlerinin ortasına atan ve oyunculara romun su gibi aktığı bir korsan macerası sunan bir mobil kart oyunudur.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak inidirp oynayabileceğiniz Age of Booty: Tactics'de kendi korsan kaptanınızı belirleyerek oyuna başlıyorsunuz. Kaptanımızı belirledikten sonra sıra korsan gemilerimizden oluşan filomuzu oluşturmaya geliyor. Bu kombinasyona bir de kullanabileceğimiz korsan lanetleri ekleniyor ve böylece kendi destemizi oluşturmuş oluyoruz.

Age of Booty: Tactics'de destemizi oluşturduktan sonra internet üzerinden diğer oyuncularla karşılaşıyoruz ve destemizdeki kartları stratejik bir şekilde kullanarak rakibimizi yenmeye çalışıyoruz. Oyunda karşılaşmalar sıra tabanlı olarak yapılıyor ve her turda rakibimizin oynadığı kartlara göre seçim yapmaktayız. Oluşturacağımız kaptan, korsan gemisi ve lanet kombinasyonları için bize çok sayıda farklı seçenek sunulması oyuna tekrar etmeyen bir yapı kazandırıyor.

Age of Booty: Tactics'de oyuncular internet üzerinde rütbe kazanılan maçlara çıkabildikleri gibi oyunu aynı cihaz üzerinden arkadaşlarına karşı da oynayabilmekte.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Age of solitaire

    Age of solitaire, iskambil kağıdıyla oynanan şehir kurma oyunu.
  • Age of Ishtaria

    Birbirinden güzel onlarca farklı savaş kahramanı ile aksiyon dolu anlar geçireceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Ironclad Tactics

    Stratejik bir kart oyunu olan Ironclad Tactics, tarihi Amerikan iç savaşını Steampunk temasıyla başarılı bir şekilde işliyor.
  • Line Of Defense Tactics

    Line Of Defense Tactics çevrimiçi olarak oynayabileceğiniz eğlenceli bir mobil oyundur
  • Age of Empires APK

    Age of Empires WorldDomination, popüler PC strateji oyunlarından Age Of Empires'ın mobil sürümü. Age of Empires mobile oyunu APK olarak indirilebilir.
  • Age of Empires Mobile APK

    Age of Empires efsanesi şimdi mobil cihazlarda! Hemen Age of Empires Mobile APK indirin ve medeniyetinizi seçip onu yükseltmeye başlayın.
  • Booty Quest

    Booty Quest, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir mücevher eşleştirme oyunudur.
  • Age of History 2 APK

    Diplomatik zekanızı konuşturacağınız Age of History 2 APK, android cihazlarda strateji deneyimi yaşatıyor.