Air Commander - Renegade

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
21 TOPLAM İNDİRME
23 MB DOSYA BOYUTU

Air Commander - Renegade, Android cihazlarınızda ücretsiz oynayabileceğiniz uçak savaşı oyunu.

Air Commander – Renegade, Android cihazlarınızda uçak savaşı oyunlarına da yer veriyorsanız indirip göz atmanız gerektiğini düşündüğüm bir yapım. Boyutuna göre kaliteli grafiklere sahip oyun hem telefon hem de tablette rahat oynanış sunuyor.

İkinci Dünya Savaşı dönemine götüren oyunda döneme ait savaş uçaklarını kullanıyoruz. Makineli tüfek, bomba, roket ve daha nice silahla donatılmış olan uçaklarda bulunma amacımız düşman üssüne sızıp olabildiğince büyük zarar vermek; hatta tamamen ortadan kaldırıp ülkemize rahat bir nefes aldırmak.

Gerek karada gerekse de havada uçağımızı ateş yağmuruna tutan birçok düşmanla karşılaştığımız oyunda uçağın kontrolünü sağlamak için ekranın sağ noktasına dokunuyor, silahları kullanmak içinse soldaki butonları kullanıyoruz. Oynanış çok basit gibi görünüyor ancak hem uçtukça düşman sayısının artması hem de uçağımızın benzinin tükenme riski bizi ister istemez paniğe sürüklüyor.

Erkan Calp

Air Commander - Renegade

ÜCRETSİZ
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
11 TOPLAM İNDİRME
48 MB DOSYA BOYUTU

Air Commander - Renegade, iOS cihazlarınızda satın alım yapmadan keyifle oynayacağınız uçak savaşı oyunu.

Air Commander – Renegade, İkinci Dünya Savaşı dönemine geri gidip ülkemizi koruma görevini üstlendiğimiz uçak savaşı oyunları arasında ve hem iPhone hem de iPad'de oynanabiliyor. Dönemin savaş uçaklarını kullandığımız oyunda makineli tüfek, roket, bomba ve diğer silahlarla düşman üssünü darmadağın yapmaya çalışıyoruz. Tabii ki düşman da boş durmuyor; hem karadan hem de havadan saldırıda bulunuyor.

Orta kalite görsellere sahip olduğunu düşündüğüm uçak savaşı oyununda ülkemizi kurtarmak için mücadele veriyoruz. Karşımıza çıkan tüm düşman uçakları, tankları ve diğer araçları gözümüzü kırpmadan uçurarak ilerliyoruz. Düşman saldırılarından korunmak için bazen silah bazen de çevikliğimizi kullanıyoruz ancak düşmandan kaçarak ilerleme şansına sahip değiliz. Sürekli kaçarak ilerlediğimiz vakit bir süre sonra benzinimiz tükeniyor ve çakılıyoruz.

Uçağımızı yan profilden gördüğümüz oyunun kontrolleri oldukça basit. Soldaki butonları kullanarak ateş ediyor, sağa dokunarak ta uçağımızı yönlendiriyoruz. Güç ve benzin göstergemiz sol üst köşede yer alıyor.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neon Commander

    Neon Commander, Android cihazlarınız üzerinde oynayabileceğiniz klasik bir ateş etme oyunudur.
  • Spin Commander

    Spin Commander sayesinde Android cihazlarınızdan düşmanlarınızı alt etmenin keyfini sürebiliyorsunuz.
  • Star Wars: Commander

    Star Wars: Commander, evrenin en uzak galaksilerinde kendi üssünüzü kurup, savaştığınız aksiyon-strateji oyunudur.
  • Riptide GP: Renegade

    Riptide GP: Renegade mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir yarış oyunudur
  • Storm of Steel: Tank Commander

    Storm of Steel: Tank Commander, Android işletim sistemi kullanan akıllı cihazlar üzerinde deneyimleyebileceğiniz bir tür aksiyon oyunudur.
  • Planet Commander Online

    Uzay gemilerini yöneterek aksiyon dolu gezegen savaşları yapabileceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Renegade Racing

    Yepyeni haritalarda çılgın araçlarla maceraya var mısın?
  • Air Alert

    Air Alert aksiyon dolu bir helikopter savaşı oyunudur