Airport Simulator 2

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
318 TOPLAM İNDİRME
166 MB DOSYA BOYUTU

Airport Simulator 2 gerçekçi bir havaalanı yönetme oyunudur

Airport Simulator 2 oyunculara gerçekçi bir havaalanı yönetme tecrübesi sunan bir mobil simülasyon oyunu olarak tanımlanabilir.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir havaalanı simülatörü olan Airport Simulator 2'de dev uçakların uçuş yapabilmeleri için gerekli şartları sağlamakla görevliyiz. Oyun boyunca uçuşların düzenli ve aksamadan gerçekleşebilmesi için birçok zorlu görevi tamamlamamız gerekiyor. Airport Simulator 2 bize 14 farklı havaalanı aracını kontrol edebilme imkanı veriyor.

Airport Simulator 2'deki görevlerimiz uçaklara yakıt takviyesi yapmak, havaalanındaki iniş ve kalkış pisti üzerinde oluşan buzları buz kırıcı araç ile parçalamak, uçaklara yiyeyecek içecek, bagaj ve yükleri yerleştirmek, servis aracıyla yolculuları uçaktan havaalanının içine veya havaalanından uçağa taşımak gibi görevler. Bütün bu işleri yaparken farklı hava şartlarıyla karşılaşabiliyoruz ve zaman karşı yarışıyoruz.

Airport Simulator 2'de görevleri tamamladıkça kazanacağımız parayla kullandığımız araçları ve havaalanımızı geliştirebilmemiz mümkün. Oyunun tatmin edici bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Airport Simulator 2

x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
74 TOPLAM İNDİRME
214 MB DOSYA BOYUTU

Airport Simulator 2 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur

Airport Simulator 2 oyunculara farklı havaalanı araçlarını kullanma ve gerçekçi bir havaalanı idare etme imkanı sunan bir mobil simülasyon oyunu.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınızda ve iPad tabletlerinizde oynayabileceğiniz bir havaalanı simülatörü olan Airport Simulator 2'de temel amacımız uçuşların gecikmeden ve aksamadan gerçekleşebilmesi için uçuş düzenini sağlamak. Bu iş için havaalanında yürütülen bütün işlemlerden sorumluyuz. Uçaklara yakıt doldurulması, yolculların ring servisleriyle uçaklara ve uçaklardan havaalanının içine taşınması, yolcu bagajlarının ve kargo yükünün uçaklara yüklenmesi gibi rutin işlerin yanında hava şartları değişince buzlanan iniş ve kalkış pistindeki buzların parçalanması gibi zorlu görevler oyunda bizi bekliyor.

Airport Simulator 2'de görevlerimizi tamamlamaya çalışırken zamana karşı yarışıyoruz; çünkü oyalanırsak uçuşlar aksıyor. Oyunda görevleri tamamlayabilmek için 14 farklı havaalanı aracını kullanmaktayız. Görevleri tamamladıkça bu araçları geliştirebiliyor ve daha işe yarar hale getirebiliyoruz.

Airport Simulator 2'nin ortalamanın üzerinde bir grafik kalitesi sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Airport Terminal 2

    En yoğun havaalanlarını yönetebilir misin?
  • Airport Craft: Flight Simulator & Airport Building

    Uçakları uçuracağız.
  • Airport City APK

    Airport City APK Android simülasyon oyunu, uçak oyunları, uçuş simülatörü, şehir kurma oyunu, şehir simülatörü oyunları severleri bir araya topluyor.
  • Police Dog Airport Crime City

    Police Dog Airport Crime City, Android cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir simülasyon oyunu.
  • Airport Plane Ground Staff 3D

    Airport Plane Ground Staff 3D farklı havaalanı araçlarını kullandığınız bir simülasyon oyunudur
  • Cargo Plane City Airport

    Cargo Plane City Airport farklı araçları kullanabildiğiniz bir mobil simülasyon oyunudur
  • Doğan Simülatör 2 APK

    Çeşitli oyun modları ve araç özelleştirmeleriyle birlikte karşımıza çıkan Doğan Simülatör 2 APK, akıllı telefonlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur.
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur