Akinator the Genie

x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
810 TOPLAM İNDİRME
11 MB DOSYA BOYUTU

Akinator the Genie, Android cihazlarınız üzerinden tahmin ettiğiniz gerçek veya hayali ünlü oyuncu, futbolcu, şarkıcı vb. kişileri size sorular sorarak tahmin eden eğlenceli ve etkileyici bir uygulamadır.

Akinator the Genie, aklınızı okuyan bir Android uygulamasıdır. Düşündüğünüz şeyi size sorular sorarak en sonunda tahmin eden ve bunu yaparken doğru tahmin etme oranı gayet yüksek olan başarılı ve keyifli bir uygulamadır.

Aklınızda tutacağınız herhangi bir ünlü kişiyi, ister gerçek ister hayali olsun, sorduğu sorular yardımıyla yeterli veriye ulaşarak tahmin eden Akinator The Genie'ye inanamayacaksınız.

1.79 Dolarlık ücretinin karşılığı size yaşattığı keyifli dakikalar ile birlikte fazlasıyla karşılayan Akinator, Android cihazları ile gerçekten eğlence arayanların kullanabileceği ideal bir uygulama.

Uygulamaya girdikten sonra yapmanız gereken tek şey aklınızda ünlü bir sanatçı, şarkıcı, oyuncu veya futbolcunun ismini tutmak. Siz kafanızda kişiyi belirledikten sonra Akinator size sorular sormaya başlayacaktır. Sorulara vereceğiniz cevaplar arasında Evet, Hayır, Bilmiyorum, Herhalde ve Herhalde Değil bulunuyor.

Çocuklarınızın oynaması için özel olarak düşünülüp geliştirilen çocuk filteresini açarak onlarında uygulamayı kulanarak eğlenmelerini sağlayabilirsiniz. Uygulamada bulunmayan ünlü kişileri bulursanız kendiniz isim ve fotoğrafları ile birlikte ekleyebiliyorsunuz.

Kıvanç Tatlıtuğ'dan Angelina Jolie'ye kadar uzanan geniş bir veri bankası olan Akinator'ı hemen satın alarak biran önce bu müthiş oyunu oynamaya başlayabilirsiniz.

Barış YANIK

Akinator the Genie

x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
118 TOPLAM İNDİRME

Akinator the Genie zihnimizde tuttuğumuz karakterleri bulmaya çalışan bir uygulama.

Akinator the Genie iPhone ve iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz eğlenceli ve mizahi yönü ağır basan bir uygulama. Tipkı bir oyun gibi ilerleyen Akinator the Genie'de aklımızdan geçen karakterleri bilebildiğini iddia eden bir cinle muhatap oluyoruz.

Uygulamada katılımcılardan bir karakter düşünmeleri isteniyor. Bu karakter gerçek hayattan birisi veya hayali bir kahraman olabilir. Bu aşamadan sonra cin bize birkaç soru soruyor ve böylece aklımızda tuttuğumuz karakteri bulmaya çalışıyor. Uygulama Türkçe de dahil olmak üzere birçok dilde kullanılabiliyor.

Akinator the Genie'de herkesin ilgisini çekebilecek bir atmosfere yer verilmiş. Büyük küçük herkes bu uygulamayı keyifle kullanabilir. Uygulamadan ziyade bir oyun gibi ilerleyen Akinator the Genie ücretli olarak sunulması haricinde pek bir eksiye sahip değil. Bu haliyle de güzel bir uygulama fakat fiyatı biraz daha düşük olsa daha fazla kullanıcıya ulaşabilirdi.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Akinator APK

    Akinator ücretsiz oynanabilir Türkçe bilmece oyunu. Sorularla tahmine dayalı süper eğlenceli Android oyunu Akinator, yapay zekadan güç alıyor.
  • The Moron Test

    The Moron Test, eğlenceli amaçlı olarak hazırlanmış kendiniz ve arkadaşlarınız üzerinde deneyebileceğiniz bir aptallık testi uygulamasıdır.
  • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

    Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Android için geliştirilmiş harika bir yardımcı uygulamadır.
  • Talking Larry the Bird Free

    Talking Larry the Bird Free, Android cihazlarınız üzerinde size arkadaşlık edecek, size şarkı söyleyecek ve sölediklerinizi taklit edecek eğlenceli ve ücretsiz bir Android uygulamasıdır.
  • Talking Pierre the Parrot

    Talking Pierre the Parrot, konuştuklarınızı tekrarlayan ve oldukça eğlenmenizi sağlayan sevimli papağan Pierre'in Android uygulamasıdır.
  • The Avengers-Iron Man Mark VII

    İnteraktif çizgi roman The Avengers-Iron Man Mark VII uygulamasıyla Demir Adam'ın silahını güçlendirme hikayesine tanık oluyorsunuz.
  • Face Up - The Selfie Game

    Face Up - The Selfie Game, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinde oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Guardians of the Galaxy LWP

    Guardians of the Galaxy LWP, popüler Marvel oyunlarından bir tanesi olan Guardians of the Galaxy oyunu için özel olarak hazırlanan bir Android canlı duvar kağıdı uygulamasıdır.