Alfred

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
706 TOPLAM İNDİRME
7 MB DOSYA BOYUTU

Android telefonunuzu IP kameraya dönüştürerek cihazınızın kameralarına uzaktan erişim sağlayabilirsiniz.

Android işletim sistemli cihazlarınızda kullanabileceğiniz Alfred uygulamasıyla, maliyeti binlerce lirayı bulan güvenlik ekipmanlarına ihtiyaç kalmadan ihtiyacınızı karşılayabiliyorsunuz.

Ev güvenlik kameraları, bebek monitörleri ve diğer güvenlik ekipmanları ihtiyaca göre binlerce lira masraf çıkarabiliyor. Bu kadar masrafı gözden çıkarmak işinize gelmiyorsa, Alfred uygulamasını sizlerle tanıştıralım. Akıllı telefonlarınızı birer IP kameraya çeviren uygulama, uzaktan da bu görüntüleri izlemenize imkan sağlayarak çeşitli güvenlik ihtiyaçlarınızı kolay yoldan karşılayabiliyor. Bebek monitörü ya da evcil hayvan monitörü olarak da kullanabileceğiniz Alfred uygulaması çoklu ağ desteği sağlayarak, istediğiniz her yerden kameralara erişmenize imkan tanıyor.

Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra, başka bir cihazdan da aynı hesapla giriş yaptığınızda telefonunuzun kamerasına anında erişim sağlayabiliyorsunuz. Hırsızlık ya da kaybolma gibi durumlarda ise yine kameralara erişim sağlayarak, cihazınızın nerede ya da kimde olduğunu öğrenebilirsiniz.

Uygulamanın özellikleri:

  • Çoklu izleyici desteği,
  • Ön ve arka kameraya erişebilme,
  • Hızlı başlangıç,
  • Çoklu ağ desteği,
  • Kaliteli ve kısa gecikmelerle görüntülere anında erişme,
  • Çift yönlü iletişim desteği.
Volkan Yılmaz

Alfred

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
223 TOPLAM İNDİRME
18.4 MB DOSYA BOYUTU

iOS işletim sistemli cihazlarınızı birer IP kameraya çevirerek, uzaktan kontrol edebilir ve bu sayede güvenlik sağlayabilirsiniz.

Alfred uygulaması sayesinde güvenlik kameraları, bebek monitörleri ya da evcil hayvan monitörlerine para dökmeden ios işletim sistemli cihazlarınızı IP kameraya dönüştürebilirsiniz.

Maliyeti ihtiyaca göre binlerce lirayı bulabilen güvenlik kameraları ya da bebek monitörleri, konu güvenliğe gelince mecburi hale gelebiliyor. Bu kadar para vermeyi gözünüze kestiremiyorsanız, Alfred isimli uygulamayı mutlaka denemenizi tavsiye ediyoruz. iPhone ya da iPad cihazlarınızı birer IP kameraya dönüştüren Alfred, telefonunuzun kamerasına uzaktan erişerek ev ya da iş yerinizdeki durumu, bebeğinizi ya da evcil hayvanınızı kontrol edebiliyorsunuz. Google hesabınızla giriş yaptıktan sonra telefonunuzu uygun bir noktaya yerleştirip, daha sonra başka bir cihazdan da aynı Google hesabıyla giriş yaparak cihazınızın kamerasına erişim sağlayabiliyorsunuz.

Alfred uygulamasının kullanım alanı elbette bunlarla sınırlı kalmıyor. Çalınma ya da kaybolma gibi durumlarla karşılaştığınızda yine uzaktan erişim sağlayarak, telefonunuzun nerede ya da kimde olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Çoklu izleyici desteği, ön ve arka kameralara erişim, çoklu ağ desteği, çift yönlü iletişim ve kaliteli görüntü gibi özellikler sunan Alfred uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Townest

    Alfred'in kasabasını onarırken kayıp ninesinin peşine düşün, onun maceralarına tanık olun.
  • Kaspersky Security Cloud

    Kaspersky Security Cloud: Android telefonlar için ilk uyarlanabilir güvenlik programı
  • Cerberus Persona

    Cerberus Persona uygulaması, kişisel güvenliğinizi sağlamanız için etkin çözümler sunuyor.
  • AFWall+

    AFWall+, akıllı telefonlarınızdaki uygulamaların internete bağlanmasını engelleyen bir güvenlik duvarı uygulaması.
  • Hi Security

    Hi Security uygulaması akıllı telefonlarınızın güvenliği için üst düzey koruma sağlıyor.
  • Pronet Plus

    Pronet Plus uygulaması evinizdeki ve iş yerinizdeki güvenlik sisteminizi uzaktan kontrol edebilirsiniz.
  • Secure Incoming Call

    Secure Incoming Call uygulaması, telefonunuza gelen çağrılar için güvenlik önlemi almanızı sağlıyor.
  • Haven

    Akıllı telefonunuzu bir ev güvenlik sistemine dönüştürün