algitsin

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME
4.2 MB DOSYA BOYUTU

algitsin, Android telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

algitsin, Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanılabilecek pratik bir alışerveriş uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde çok aradaığınız bir eşyaya uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Tamamen güvenli bir satın alma ve satma uygulaması olan algitsin, aynı zamanda tamamen Türk geliştiriciler tarafından tasarlanmış bir uygulamadır. 30 saniyeden daha kısa bir sürede eşyalarınızı satabilir ve yeni bir eşyayı bu uygulama sayesinde satın alabilirsiniz. Hızlı ve güvenli bir uygulama olan algitsin, görselliğiyle de ön plana çıkıyor. Gayet hafif boyutları bulunan algitsin, tamamen ücretsizdir. Yakın çevrenize göre aramaları filtreleyebilir ve aradığınız eşyaya en kısa süre içerisinde de ulaşabilirsiniz.

algitsin uygulamasını Android işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

algitsin

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
9 TOPLAM İNDİRME

algitsin, iOS telefonlarınız üzerinde kullanabileceğiniz bir alışveriş uygulamasıdır.

algitsin, iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlar üzerinde kullanabileceğiniz pratik bir alışveriş uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde çok aradaığınız bir eşyaya uygun fiyata sahip olabilirsiniz.

Türk geliştiriciler tarafından tasarlanan algitsin uygulaması sayesinde tamamen güvenli bir satın alma veya satma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. algitsin uygulamasıyla 30 saniyeden daha kısa bir sürede eşyalarınızı satabilir ve yeni bir eşyayı bu uygulama sayesinde satın alabilirsiniz. Hızlı ve güvenli bir uygulama olan algitsin, görselliğiyle de ön plana çıkıyor. Gayet hafif boyutları bulunan algitsin, tamamen ücretsizdir. Uygulama içerisinde bulunan filtreleme özelliği sayesinde de yakın çevrenize göre aramaları filtreleyebilir ve aradığınız eşyaya en kısa süre içerisinde de ulaşabilirsiniz.

algitsin uygulamasını iOS işletim sistemine sahip tablet ve telefonlarınız üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.