Aliens vs. Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
84 TOPLAM İNDİRME
34 MB DOSYA BOYUTU

Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur

Aliens vs. Pinball sinema tarihinin en beğenilen korku filmi serilerinden olan Alien filmlerini konu alan bir mobil pinball oyunu.

Android işletim sistemini kullanan akıllı telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir oyun olan Aliens vs. Pinball bize Alien filmlerinden hatırlayacağımız ikonik sahneleri pinball masasında tekrar yaşayabilme imkanı veriyor. Oyunda temel olarak topumuzu oyun masasında en uzun süre tutmaya ve topu boşluğa düşürmeden en yüksek puanı yakalamaya çalışıyoruz.

Oyundaki maceramız boyunca Alien filmlerinin ana kahramanları bşze eşlik ediyor. Ellen Ripley, Alien kraliçesiyle karşılaşırken onun yanında yer alıyoruz, Amanda Ripley uzay istasyonlarının tehlike dolu koridorların alienlar tarafından kovalanırken onunla birlikte savaşıyoruz. Oyundaki ses efektleri ve replikler tamamen Alien filmlerindeki orijinal sesler ve diyaloglardan alınmış.

Aliens vs. Pinball'ın güzel bir görünüm sunduğu söylenebilir.

Can Erdil Şentürk

Aliens vs. Pinball

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
16 TOPLAM İNDİRME
42.6 MB DOSYA BOYUTU

Aliens vs. Pinball mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunu

Aliens vs. Pinball ilk olarka 70'li yılların sonunda karşımıza çıkan Alien film serisini pinball ile buluşturan bir mobil oyun.

iOS işletim sistemini kullanan iPhone telefonlarınıza ve iPad tabletlerinize ücretsiz olarak indirip oynayabileceğiniz bir pinball oyunu olan Aliens vs. Pinball temel olarak Alien filmlerindeki ürkütücü atmosferi pinball masalarına taşıyor. Bu oyunu oynayarak ünlü korku filmlerindeki heyecan verici sahneleri pinball oynarken tekrar yaşayabiliyorsunuz.

Aliens vs. Pinball'da temel olarka topu boşluğa düşürmeden pinball masası üzerinde görevleri tamamlamaya ve en yüksek puanı toplamaya çalışmaktayız. Bu işi gerçekleştirirken bir yandan da Alien filmlerindeki sahnelerde yer alan gerçek replikler ve ses efektlerini duyabiliyoruz. Oyunda yine Alien filmlerinden tanıdığımız Ellen Ripley ve Amanda Ripley gibi kahramanlar da bize katılıyorlar.

Aliens vs. Pinball'daki pinball masaları filmdeki mekanları temsil ediyor. Oyunun grafik kalitesinin tatmin edici seviyede olduğunu söyleyebiliriz.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Soldier vs Aliens

    Soldier vs Aliens, uzayda yaratıklara karşı hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bir Android oyunu.
  • Bugs vs. Aliens

    Bugs vs. Aliens, Subway Surfers'a benzer oyun içi bir sürü özelliklerle böcek ya da uzaylı ordusuyla savaştığınız bir sonsuz koşu oyunudur.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Pinball Sniper

    Pinball Sniper, Android tablet ve akıllı telefonlarımız üzerinde tamamen ücretsiz olarak oynayabileceğimiz bir pinball oyunu.
  • Pinball Fantasy HD

    Pinball Fantasy HD, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz, kaliteli bir pinball oyunu.
  • Zen Pinball

    Zen Pinball, Android cihazlarımız üzerinde oynayabileceğimiz eğlenceli bir pinball oyunu.
  • Atomic Pinball Collection

    Atomic Pinball Collection mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir pinball oyunudur
  • Bethesda Pinball

    Bethesda Pinball, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz, Bethesda oyunları temalı eğlenceli bir pinball oyunudur.