Alliance at war

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
1 TOPLAM İNDİRME
85 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Kendinize ait bir ülke inşa ederek yönetimi ele alacağınız ve birbirinden güçlü savaş kahramanlarını kullanarak düşman birliklerini yok edeceğiniz Alliance at war, mobil platformda strateji oyunları arasında kendisine yer bulan ve 100 binden fazla oyun tutkunu tarafından keyifle oynanan kaliteli bir oyundur.

Etkileyici grafikleri ve sürükleyici savaş senaryoları ile oyun severlere sıra dışı bir deneyim yaşatan bu oyunda yapmanız gereken, imparatorluğunuzu kurarak güçlü bir ordu oluşturmak ve çevrenizdeki ülkelerle savaşarak ganimet kazanmaktır. Oyunu online platformda oynayabilir ve dünyanın farklı bölgelerindeki güçlü oyuncularına karşı mücadele edebilirsiniz.

Oyunda farklı özelliklere ve silahlara sahip onlarca efsane karakter yer almaktadır. Ayrıca ordunuzda eğitebileceğiniz at binici, okçu, kılıç şövalyesi, büyücü, mızrakçı ve daha birçok farklı kulvarda görev yapan askeri birlik yer almaktadır. Dilediğiniz askerlerden belirlediğiniz sayıda eğiterek ordunuzu güçlendirebilir ve kendi stratejilerinizi oluşturarak savaşları kazanabilirsiniz.

Android ve iOS sürümleri ile iki farklı platformdan ücretsiz olarak oyuncuların hizmetine sunulan Alliance at war, aksiyon dolu savaşlar yapacağınız eşsiz bir oyundur.

Doğukan Çağlakpınar

Alliance at war

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
130.9 MB DOSYA BOYUTU

Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşlarına katılacağınız eşsiz bir oyundur.

Hem Android hem de iOS işletim sistemlerine sahip cihazlardan sorunsuz bir şekilde oynayabileceğiniz ve sürükleyici savaş senaryosu ile bağımlısı olacağınız Alliance at war, kendi ülkenizi inşa ederek rakiplerinizle ganimet savaşları yapacağınız ve efsanevi savaş kahramanlarını kullanarak tüm dünyaya hakim olacağınız benzersiz bir oyundur.

Çarpıcı grafik tasarımı ve aksiyon dolu savaş sahneleri ile oyunculara eşsiz bir deneyim kazandıran bu oyunda amaç, farklı özellikler ve savaş aletleriyle donatılmış yüzlerce askeri birliği yöneterek çevrenizdeki ülkelere savaş açmak ve onları vergiye bağlamaktır. Yeni yerler keşfederek imparatorluğunuzun sınırlarını genişletebilir ve seviye atlayarak çeşitli ödüller kazanabilirsiniz. Oyunu çevrimiçi platformda birçok güçlü oyuncuya karşı oynayabilir ve ekstra ödüller kazanabilirsiniz.

Oyun içerisinde yer alan okçu birlikleri, büyücüler, kılıç şövalyeleri ve daha onlarca farklı savaşçıyı eğiterek ordunuzu güçlendirebilir ve ganimet savaşlarını kazanarak bağımsızlığınızı ilan edebilirsiniz. Strateji oyunları arasında yer alan ve ücretsiz olarak sunulan Alliance at war ile sizde dilediğiniz orduyu kurarak nefes kesen savaşlara katılabilir ve aksiyona doyabilirsiniz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Vikings at War

    Vikinglerin dünyasına adım atacağız.
  • Heroes at War

    Hayalinizdeki imparatorluğu kurarak aksiyon dolu ganimet savaşları yapacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Epic War: Castle Alliance

    İnsanlarını zafere yönelt ve tüm dünyayı fethet.
  • War and Peace: Civil War

    Gerçek zamanlı strateji savaşlarına katılacağız.
  • Mad Rocket: Fog of War

    Strateji dünyasına gireceğiz.
  • European War 6: 1804

    Gerçek zamanlı olarak strateji savaşlarına katılacağız.
  • Galaxy Fleet: Alliance War

    Galaxy Fleet: Alliance War, Android cihazlarda oynayabileceğiniz harika bir uzay oyunudur.
  • Pirate Sails: Tempest War

    Korsan savaşlarına katılacağız.