Altınyıldız Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
26 TOPLAM İNDİRME
6 MB DOSYA BOYUTU

Giyim alışverişlerinizi Altınyıldız Classics uygulaması üzerinden güvenli bir şekilde yapabilirsiniz.

Altınyıldız Classics uygulamasıyla Android cihazlarınızdan erkek giyim alışverişlerinizi hızlı ve güvenilir bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Erkek giyim sektörünün öncülerinden olan Altınyıldız Classics, hem şık hem de kaliteli ürünleri sizlere sunuyor. Sezonun trend ürünlerini keşfedebileceğiniz ve kombin önerilerini inceleyebileceğiniz Altınyıldız Classics uygulamasında, özel indirimler ve fırsatlardan da yararlanabiliyorsunuz.

Kredi kartı, havale ve kapıda ödeme gibi ödeme seçeneklerini kullanarak sipariş verebileceğiniz Altınyıldız Classics uygulamasında, aradığınız ürünleri beden, renk ve fiyat filtreleri ile bulabilirsiniz. Verdiğiniz siparişleri uygulama üzerinden takip edebileceğiniz Altınyıldız Classics uygulamasında, anlık bildirim özelliği sayesinde özel indirim, kampanya ve fırsatlardan haberdar olabilirsiniz. Beğendiğiniz ve daha sonra almayı düşündüğünüz ürünleri favorilere ekleyebilmenize de olanak tanıyan Altınyıldız Classics uygulamasını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

Altınyıldız Classics

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
12 TOPLAM İNDİRME
19.5 MB DOSYA BOYUTU

Altınyıldız Classics uygulamasında, giyim alışverişlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Altınyıldız Classics uygulaması ile iOS işletim sistemli cihazlarınız üzerinden giyim alışverişlerinizi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Şık ve kaliteli erkek giyim ürünlerini bulabileceğiniz Altınyıldız Classics uygulamasında, sezonun en yeni ve trend ürünlerini inceleyebilirsiniz. Ne alacağınıza karar veremediğinizde faydalanabileceğiniz kombin önerileri bölümü de sunan uygulamada, size özel indirim, kampanya ve fırsatlardan anlık bildirim özelliği ile anında haberdar olabilirsiniz.

Ürünleri renk, beden ve fiyat filtreleri kullanarak listeleyebileceğiniz Altınyıldız Classics uygulamasında, siparişlerinizi kredi kartı, havale ve kapıda ödeme seçeneklerini kullanarak tamamlayabilirsiniz. Sipariş takibinizi de uygulama üzerinden yapabileceğiniz Altınyıldız Classics uygulamasında, ürünleri favorilerinize ekleyebilir daha sonra tekrar inceleyebilirsiniz. Siz de kaliteli ve şık ürünler satın almak istiyorsanız, Altınyıldız Classics uygulamasını iPhone ve iPad cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Volkan Yılmaz

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Trendyol APK

    Trendyol, Türkiye'nin en çok indirilen alışveriş uygulaması. İndirim kodu, güvenilir satıcılar, express hizmeti Trendyol mobil uygulamasında.
  • Tutyakala

    Tutyakala uygulaması ile mobil cihazlarınızdan hediyelik ürün siparişlerinizi verebilirsiniz.
  • YunusOnline

    YunusOnline uygulaması market alışverişlerinizi Android cihazlarınızdan yapabilmenizi sağlıyor.
  • Artıway

    Artıway uygulaması ile internetten yapacağınız alışverişlerden nakit para kazanabilirsiniz
  • Joom

    2018'in en iyi alışveriş uygulaması
  • Banggood

    Binlerce ürüne ulaşabileceğiniz bir alışveriş uygulaması
  • Greyder

    Ayakkabı, çanta, cüzdan ve kemer gibi ürünleri Greyder uygulamasından kolayca satın alabilirsiniz.
  • istegelsin

    istegelsin uygulamasıyla oturduğunuz yerden market alışverişlerinizi yapabiliyorsunuz.