AMAZE!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
164 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Topla labirenti boyarken vaktin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız.

AMAZE!, topu kaydırarak labirenti boyamaya çalıştığınız bir mobil bulmaca oyunu. Mobil platforma çıkardıkları her oyunla mobil oyuncuların gönlünü almayı başaran, genellikle basit görselli zaman geçirmelik mobil oyunlar çıkartan oyun geliştirici Crazy Labs’in tüm Android telefonlarda oynanabilen bulmaca oyununda bölüm geçtikçe labirentlerin yapısı da değişiyor.

Crazy Labs’in olmasıyla mobil platformda öne çıkan topla boyama oyunu AMAZE!, durakta, otobüste, metroda, misafirlikte, iş/okul arasında, boş zamanlarda oynamalık mobil oyunlardan. Oyunda ilerlemek son derece kolay. Bölümü geçmek için tek yapmanız gereken; topu kaydırarak labirentin her yerini boyamak. Oyunun yapımcısı stratejik düşünme gerektiren bir oyunmuş gibi sunmuş ancak öyle değil. Labirentte boyadığınız alanlar üzerinden tekrardan geçebiliyorsunuz, hamle ve süre sınırlaması da yok. Oyunu zorlaştıran, engel teşkil eden, düşünmeye iten hiçbir unsur yok. Sıkıldığınız anda bırakıyorsunuz.

 

Erkan Calp

AMAZE!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
20 TOPLAM İNDİRME
119.5 MB DOSYA BOYUTU

Zaman geçirmelik basit mobil oyun arayanlara tavsiye ederiz.

AMAZE!, basit görselli ve çizgi film stili mobil oyunlarıyla bildiğimiz Crazy Labs by TabTale’in olmasıyla mobil platformda dikkat çeken boyama bulmaca oyunu. iOS için de ücretsiz indirilmeye açılan oyunda labirentlere girip çılgınca boyama yapıyorsunuz. Canınız sıkıldığında, işte/okulda mola verdiğinizde, toplu taşımada açıp oynayabileceğiniz türde zaman geçirmek için birebir bir mobil oyun.

Kaydırmaya dayalı tek dokunuş kontrol sistemiyle iPad’de de iPhone’da da rahat oynanış sunan AMAZE!, boyama bulmaca oyunları arasında. Sadece tek oyunculu mod içeren diğer bir deyişle kimseyle yarışa girmeden keyifle, sakince oynayacağınız oyunda bölümleri geçmek için yapmanız gereken şey; topu kaydırarak labirenti kendi renginize boyamak. Hiçbir kısıtlama yok. Boyadığınız yerlerden istediğiniz kadar tekrardan geçebilir, dilediğiniz hamle ve sürede bölümü tamamlayabilirsiniz. Oyunun geliştiricisi "Her biri kareye boyamak için süper stratejik düşünmek zorundasınız" notunu düşse de oyun fazlasıyla kolay. Binlerce bölüm mevcut. Dolayısıyla sıkıldığınız anda bırakıp istediğiniz vakit kaldığınız yerden devam edebileceğiniz tarzda mobil oyunlardan.

 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Brain Out

    Brain Out Android bulmaca oyununda normal düşürseniz kaybedersiniz.
  • Find in Mind

    Tüm zeka, hafıza oyunları bir arada
  • 7 Letters - Multiplayer Word Puzzle Game

    İnternet gerektirmeyen kelime bulmaca oyunu
  • Brain Test 2

    Brain Test 2 Android İndir: Eğlenceli ücretsiz IQ testi
  • Puzzledom

    Popüler bulmaca oyunları tek bir yerde
  • One More Button

    Butonların canlandığı ilginç bir bulmaca oyunu
  • Woody Battle

    Blokları ustalıkla dizerek rakibinizi yenin.
  • 2048 Ball Blast

    Topları çemberde akıllıca sıralayın.