Amerikadaniste

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
27 TOPLAM İNDİRME
14 MB DOSYA BOYUTU

Amerikadaniste, size Amerika'da bir e-posta adresi ve adres sağlayarak oradan alışveriş yapmanızı sağlayan yararlı bir uygulama.

Amerikadaniste, web sitesi üzerinden binlerce kişiye hizmet veren alışveriş servisinin ücretsiz olarak sunulan Android uygulaması. Sanki Amerika'da yaşıyormuşunuz gibi oradaki mağazalardan alışveriş yapabilme imkanı sunan uygulama, bunun için gerekli olan bir e-posta adresi ve Amerika'da bir adresi de size sağlıyor. Siz bu adresleri kullanarak alışverişinizi tamamladıktan sonra Ameridaniste servisi alışverişinizi sizlere iletiyor.

Giyim ve ayakkabıdan tutun elektronik eşyalara kadar aklınıza gelebilecek olan tüm ürünleri alma fırsatı sunan uygulama, aynı zamanda Amerika'da Türkiye'ye göre değeri daha düşük ürünleri de alma kolaylığı sunuyor.

8 yıllık bir maziye sahip olan Amerikadaniste ile dilediğiniz ürünleri alıp siparişinizi verdikten sonra en kısa süre içerisinde elinize ulaşacaktır.

Barış YANIK

Amerikadaniste

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
13 TOPLAM İNDİRME
43.5 MB DOSYA BOYUTU

Amerikadaniste, Amerikada yaşıyormuş gibi oradaki mağazalardan alışveriş yaparka ürünleri buraya getirebilmenizi sağlayan ücretsiz bir iOS alışveriş uygulaması.

Amerikadaniste, adından biraz da olsa anlayacağınız üzere Amerika'da yaşıyormuş gibi oradaki mağazalardan alışveriş yapmanızı sağlayan güvenli bir alışveriş uygulaması. 8 yıldır bu alanda kullanıcılarına başarılı şekilde hizmet veren Amerikadaniste'nin tam olarak yaptığı şey ise size bir Amerika ev adresi vererek yaptığınız alışverişlerde bu adresi kullanmanızı sağlamak. Böylelikle Amerika'daki mağazalardan dilediğiniz ürünü satın alarak bu adresi kullanabiliyorsunuz. Satın aldığınız ürünler yazılı adrese gittiğinde firma sizin adınıza teslim alarak ürünü en geç 2 - 3 gün içerisinde size kargoluyor.

Bildiğiniz üzere Amerika'dan alışveriş yapabiliyoruz fakat sadece büyük çaplı online satış mağazaları buna izin veriyor. Bu uygulama sayesinde giyim mağazalarından bile Amerika adresini kullanarak alışveriş yapmanız mümkün oluyor. Fakat ürünler için bir kargo ücreti ödüyorsunuz. Beğendiğiniz ve uygun fiyatlı ürünleri satın alarak hem bu işten karlı çıkabilir hem de çok daha fazla ürün seçeneği arasından alışveriş yapma keyfini yaşayabilirsiniz.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Erişilebilir Yaşam

    Engellilerin hayattaki engellerini ortadan kaldırmak için Erişilebilir Yaşam uygulamasını kullanmalarını sağlayabilirsiniz.
  • BitLife APK

    BitLife APK Android telefonlarda ücretsiz oynanabilir gerçek hayat simülasyonu. Yaşam simülatörü oyunu tavsiyemizdir.
  • E-Reçete

    Cebinizdeki elektronik reçete!
  • Gerekeni Yap!

    Gerekeni Yap!, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz mükemmel bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • Zubizu

    Zubizu, Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir yaşam tarzı uygulamasıdır.
  • İzmir Doğal Yaşam Parkı

    İzmir Doğal Yaşam Parkı uygulaması, parkta gezerken size rehberlik edecek özellikler sunuyor.
  • Taç Kendin Tasarla

    Taç Kendin Tasarla, evinizdeki eski eşyaları kendi zevkinize göre değiştirebileceğiniz bir yaşam uygulamasıdır.
  • Jiyo

    Jiyo ile sağlıklı ve formda bir yaşam geçirmek artık mümkün. İçerik takip etme şeklinde çalışan uygulama ile sevdiğiniz yaşam koçlarını rahatlıkla takip edebilir, her gün yeni bir şey öğrenebilirsiniz.