AmpMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
212 TOPLAM İNDİRME
8.5 MB DOSYA BOYUTU

AmpMe sayesinde aynı ortamdaki akıllı telefonları eşleyerek çoklu hoparlör sistemleri oluşturabiliyoruz.

AmpMe, Android işletim sistemi taşıyan tablet ve akıllı telefonlar üzerinde kullanabileceğimiz bir ses sistemi oluşturma uygulaması olarak öne çıkıyor.

Hiçbir ücret ödemeden sahip olabileceğimiz bu uygulama sayesinde aynı anda birden fazla akıllı cihazı birbirine bağlayarak kendimize ufak çaplı bir ses sistemi oluşturabiliyoruz. Cihazlar eş zamanlı olarak çalışıyor ve bu sayede surround ses sistemi oluşturmak mümkün oluyor.

Uygulamanın en güzel özelliklerinden birisi de hem Android hem de iOS cihazlarla uyumlu bir şekilde çalışabiliyor olması. Buna paralel olarak cihazların tablet veya akıllı telefon olması da herhangi bir probleme yol açmıyor.

Bluetooth hoparlörlerle de uyum içerisinde çalışan AmpMe müzik tutkunlarının kısa sürede favorisi olacağa benziyor. Eğer sık sık ev partileri düzenliyor veya gittiğiniz her yerde müziğinizi doya doya dinlemek istiyorsanız AmpMe'ye mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyoruz.

Emircan Erdoğan

AmpMe

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
26.2 MB DOSYA BOYUTU

AmpMe, müziğe merakı olan kullanıcıların denemesi gereken uygulamalardan bir tanesi.

AmpMe, hem iPhone hem de iPad cihazlarımız üzerinde kullanabileceğimiz bir ses sistemi oluşturma uygulaması olarak öne çıkıyor. Tamamen ücretsiz olarak indirebileceğimiz bu uygulama sayesinde aynı ortamda bulunan akıllı cihazları eşleyerek kendimize ses sistemi oluşturabiliyoruz.

Uygulamanın çalışma mantığı son derece basit ve kolay anlaşılır. Merkez cihaza bağlı olan tüm cihazlar merkez cihazda çalan parçayı eş zamanlı olarak oynatıyor. Bu sayede bağlanılan cihaz sayısı kadar hoparlör desteğiyle ses sistemi oluşturulmuş oluyor.

AmpMe'nin temel özelliklerine göz atalım;

  • Dilediğimiz kadar cihazı, Android veya iOS fark etmeksizin bağlayabiliyoruz
  • Şarkıları, albümleri ve hatta oluşturmuş olduğumuz oynatma listelerini dahi çalabiliyoruz
  • Saniyeler içerisinde eşleşme yapıldığı için bekleme derdi yok
  • Bluetooth hoparlörlerle de sorunsuz bir şekilde çalışıyor

Sık sık ev partilerine katılıyorsanız veya gittiğiniz herhangi bir mekanda ortama biraz müzik katmak isetdiğiniz zaman kullanabileceğiniz bir uygulama arayışındaysanız AmpMe'ye göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On: Record Audio & Music

    Dolby On: Record Audio & Music, en son Dolby ses teknolojisine sahip tek ücretsiz kayıt uygulaması. Ses ve müzik kaydedici Dolby On Android için ücretsiz!
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması ile profesyonel ses efektleri ve özellikleriyle kendi müziklerinizi yapabilirsiniz.
  • Dombalak Ses Tarayıcısı

    Dombalak Ses Tarayıcısı kullanıcıların cihazlarına müzik indirmek için kullanabilecekleri faydalı bir uygulama.
  • Amazon Cloud Player

    Amazon Cloud Player, Android cihazlarınız üzerinde müzik dinleme keyfi ve online müzik satın alma işlemleri yapabileceğiniz resmi Amazon bulut müzik oynatıcısıdır.
  • Winamp

    En popüler müzik oynatıcılardan Winamp'ın Android için hazırlanan sürümüyle müzik dinleme, çalma listeleri hazırlamak ve cihazlar arası senkronizasyon çok kolaylaşıyor.
  • Muud Müzik

    Yerli ve yabancı müziği özgürce dinleyin!
  • GM Music

    General Mobile'ın ücretsiz müzik çalar uygulaması
  • Şarkı Modu

    MP3 dinlemeyi özleyenler için en iyi ücretsiz müzik dinleme ve indirme uygulaması