Androidify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
207 TOPLAM İNDİRME
2.1 MB DOSYA BOYUTU

Androidify, Android işletim sisteminin sevimli yeşil logosunu düzenleyerek kendinize özel bir Android logosu oluşturabileceğiniz bir eğlence uygulamasıdır.

Androidify, Google'ın yaratıcı labaratuvar ekibi tarafından geliştirilen oldukça eğlenceli bir Android uygulamasıdır. Android işletim sisteminin sevimli ve ufak logosunu düzenleyerek kendi zevklerinize göre değiştirebileceğiniz uygulama ile keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.

Kendiniz, aileniz, arkadaşlarınız veya herhangi biri için yapacağınız yeni Android ikonlarının cinsiyetini, boyunu, giydiği kıyafetleri, taktığı aksesuarları ve saç stilini siz belirliyorsunuz.

Kendi zevklerinize göre Android logosunu düzenledikten sonra ortaya çıkan sonucu arkadaşlarınızla paylaşarak yaratıcılığınızı herkese gösterebilirsiniz. Ayrıca yeni oluşturduğunuz logoyu resim olarak kaydederek telefonunuzda tutabilirsiniz.

Ücretsiz olarak indirip kullanabileceğiniz Androidify uygulaması ile Android logosunu düzenleyerek kendi Android logonuzu oluşturmak için mutlaka denemenizi tavsiye ederim.

Barış YANIK

Androidify

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
56 TOPLAM İNDİRME

Androidify kendi Android maskotunuzu yaratmanıza imkan tanıyan bir web servisidir

Androidify, Google'ın mobil işletim sistemi Android'in maskotu olan yeşil karakteri kendimize göre yapılandırma ve kendi Android maskotumuzu yaratmamıza imkanı veren bir web servisi.

Tamaamen ücretsiz olarak yararlanabileceğiniz bu servis ile Android işletim sisteminin yüzü olan Android maskotunu baştan yaratabiliyorsunuz. İşe ilk olarak Android maskotunuzun ten rengini ve ismini belirlemekle başlıyorsunuz. Sonrasında giyeceği pantalonu, gömleği, ayakkabıyı ve diğer giysileri seçiyorsunuz. Bunun yanında saç ve sakal, gözlük ve şapka gibi aksesuarlar da seçilebiliyor. Bütün işlemler gerçek zamanlı uygulanıyor ve değişiklikleri anında ekranınızda görüntüleyebiliyorsunuz.

Androidify ile Android maskotunuzu yarattıktan sonra ona has bir jest seçiyorsunuz. Yarattığınız maskotu Facebook. Twitter, Google+ gibi sosyal medya hesaplarınızda veya e-posta aracılığıyla paylaşabilirsiniz. AYrıca Android maskotunuzu GIF animasyonu olarak bilgisayarınıza kaydetmenize izin veriliyor. Bu sayede maskotunuzu dilediğiniz zaman hareketli olarak görüntüleyebiliyorsunuz.

Androidify'ı kullanmak için tek ihtiyacınız olan şey internet bağlantısı ve güncel bir internet tarayıcısı.

Can Erdil Şentürk

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • netd

    Netd yasal bir şekilde internet üzerinden video ve dizi izleyebileceğiniz hatta müzik dahi dinleyebileceğiniz bir uygulama.
  • Ribony

    Ribony Android uygulamasıyla İnternet üzerinden yüzlerce kişiyle sohbet edip arkadaş olabilirsiniz.
  • Twitch

    Android kullanıcılarının kullanabileceği Twitch, canlı yayın yapma ve izleme uygulaması olarak karşımıza çıkıyor.
  • Cut the Rope

    Cut The Rope, çıktığı ilk gün popüler olan bu sevimli canavar besleme oyunu, fizik kurallarının işlediği ve her yeni seviyede farklı özelliklerin tanıtıldığı ilgi çekici bir oyun.
  • Dokun Bana

    Butondan elinizi çekerseniz para ödülünü kaybedersiniz.
  • UNIVERSE

    UNIVERSE, K-Pop sanatçılarının hayranlarıyla buluştuğu eğlence platformu.
  • JoJo

    JoJo, online konser ve etkinliklere katılabileceğiniz bir eğlence platformu. JoJo mobil uygulamasını indirin, etkinliklerden anında haberdar olun.
  • BBC Horizons

    Android cihazlarınızda kullanabileceğiniz eğlence uygulamasıdır.