AndroZip Pro File Manager

x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
918 TOPLAM İNDİRME

Android akıllı telefonunuzda yer alan dosyaların çok daha etkin bir şekilde yönetmek isterseniz bu uygulamayı kullanabilirsiniz.

AndroZip File Manager uygulaması Android telefonunuza yüklediğiniz zip dosyalarını kopyalamanızı, silmenizi, taşımanızı, unzip veya zip etmenizi, şifrelemenizi ve tüm diğer dosyalarınızı da organize etmenizi sağlıyor. Uygulama sadece zip değil aynı zamanda rar, tar, gzip ve bzip2 gibi diğer popüler sıkıştırma formatlarını da destekliyor.

Şifreleme seçenekleri olarak Standart, AES-128 ve AES-256 bit şifrelemeyi desteklemesi ve PC’de yer alan sıkıştırma programlarıyla uyumlu olması sayesinde oldukça kullanışlı bir hale geliyor.

Ayrıca telefonunuzda bulunan uygulamaları yedeklemenizi yahut direkt olarak apk dosyalarını kullanarak kurmanızı da sağlaması sayesinde bir sıkıştırma uygulamasının yanında oldukça işlevsel bir dosya ve uygulama yöneticisi haline de geliyor.

Yiğit Ekim Demir

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • AndroZip

    AndroZip File Manager uygulamasıyla dosyalarınızı arşivleyebilir, sıkıştırılmış dosyalarınıza ulaşabilirsiniz.
  • File Manager (File Transfer)

    File Manager (File Transfer) mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • Super File Manager

    Super File Manager mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir dosya yöneticisidir
  • GM File Manager

    GM File Manager, General Mobile'ın Android cihazları için kullanılabilecek bir dosya yöneticisidir.
  • Plutoie File Manager

    Android cihazlarınızda alternatif bir dosya yöneticisi uygulaması istiyorsanız, Plutoie File Manager uygulamasını kullanabilirsiniz.
  • B1 File Manager

    B1 File Manager, Android cihazınız için eksiksiz ve ücretsiz dosya yöneticisidir.
  • Moto File Manager

    Moto File Manager uygulaması ile akıllı telefonlarınızdaki müzik, video, ses ve fotoğraflarınızı daha iyi bir şekilde organize edebilirsiniz.
  • Orion File Manager

    Dosyalarınızı yönetmek için akıllı ve hızlı bir dosya yöneticisi arıyorsanız, Orion File Manager uygulamasını deneyebilirsiniz.