Angle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
100 TOPLAM İNDİRME

Angle, kendinizi duvara çarptırarak platformlar arasında gezindiğiniz bir beceri oyunu.

Angle, Android cihazlarınızda ücretsiz indirip tek başınıza zaman geçirmek maksadıyla oynayabileceğiniz oyunlar arasında. Puan odaklı ve sadece tek oyuncu modu içeren sinir bozucu düzeyde zor olmasına karşın her defasında baştan başlattıran enfes bir oyun diyebilirim.

Basit, göz yormayan görsellerle süslenmiş oyunda amacımız platformdan platforma zıplamak. Platformlar arası fazlasıyla açık ve ilerlemek için tek şansımız duvara kendimizi çarptırmak.
Bazen süeper kahramanları yönettiğimiz, bazen ninjanın yerine geçtiğimiz, bazen de oyun karakterlerinin yerini aldığımız oyunda ilerleyebilmek için hem dikkatli olmanız hem de açınızı çok iyi ayarlamanız gerekiyor. Kendinizi zıplattığınız duvarda sürekli olarak farklı objeler akıp gitmekte ve açıyı iyi ayarlamazsanız bunları geçseniz dahi platformun tam üzerine düşmediğinizden sil baştan başlıyorsunuz.

Erkan Calp

Angle

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
25 TOPLAM İNDİRME
43 MB DOSYA BOYUTU

Angle, kısa süreliğine oynadığınızda keyif alacağınız zorlu beceri oyunu.

Angle, iPhone ve iPad’inize ücretsiz indirip boş zamanlarınızda evde veya ofiste, toplu taşıma araçlarında, arkadaşınız beklerken açıp oynayabileceğiniz tarzda zaman geçirmek için birebir diyebilirim.

Minimal görsellerle süslenmiş oyunda amacınız kontrolünüzdeki objeyi platformlar arasında zıplatmak. Bunun için objeyi duvara çarptırmanız gerekiyor. Ancak hem tepenizdeki hareketli engelleri hem de kendinizi çarptırdıktan sonra nereye düşeceğinizi iyi hesaplamanız gerekiyor. Açıyı çok iyi vermelisiniz ki oyunun adı da buradan geliyor. Kontrol sistemi son derece basit olmasına karşın hesaplama gerektirmesi oyunun tek çekici yanı diyebilirim.

Puan yapma üzerine kurulu oyunda top dışında Batman, Kaptan Amerika, Demir Adam, Mario, Minyonlar, Ninja Kaplumbağalar gibi tanınmış simalarla da oynama şansına sahipsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Neo Angle

    Keyifli vakit geçirebileceğiniz bir mobil oyun
  • Perfect Angle

    Beynin tam kapasite kullanılması gereken Perfect Angle, sizi oldukça zorlayabilir.
  • Pinball Cadet

    Android tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Pinball Cadet mobil oyunu, beceri ve aksiyon unsurlarının klasik Pinball oyunuyla buluştuğu bir tür beceri oyunudur.
  • Hoop Rush

    Hoop Rush oyununda çubuğa çarpmadan ilerleyin!
  • Slices

    Renkli grafikleri ve zorlu bölümleriyle harika bir beceri oyunu
  • Fruit Heroes Legend

    Fruit Heroes Legend, zorlu ve eğlenceli bir eşleştirme oyunu olarak karşımıza çıkıyor.
  • Asterix Megaslap

    Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir beceri oyunudur.
  • Ball Jump

    Ball Jump keyifli bir mobil beceri oyunudur