Angry Birds 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
4/5 ZİYARETÇİ
10,120 TOPLAM İNDİRME
73 MB DOSYA BOYUTU

Angry Birds 2 APK Android oyununda kuşlarla sapanı kullanarak domuzcukları kulelerini yıkıyorsunuz. Kızgın Kuşlar 2 oyununu ücretsiz oynayın.

Angry Birds 2 APK, popüler Angry Birds serisinin en sonunda kendi özüne dönmesiyle birlikte karşımıza çıkan sapanlı bulmaca oyunları arasındaki yerini aldı. Android akıllı telefon ve tablet kullanıcılarının mobil cihazlarından ücretsiz olarak oynayabilecekleri Angry Birds 2, domuzları yenmenin heyecanını yeniden bizlere sunmayı başarıyor.

Angry Birds 2 APK İndir

Oyunun başarılı bir şekilde hazırlanmış grafik öğelerinin yine aynı kaliteyi korumayı başaran sesleriyle birleşimi, eşsiz bir oyun deneyimini bizlere sunuyor diyebilirim. Önceki Angry Birds oyunlarına göre çok daha fazla yıkım olanağının olması ve sapanla fırlatacağımız kuşlarımızın da daha fazla çeşitlilik göstermesi sayesinde oynarken zihninizi çalıştırarak en büyük yıkımı yaratmaya çalışmanız gerektiğini de unutmayın.

Eski oyunların aksine Angry Birds 2 Android oyununda kuşlarımız elimizde birer kart olarak bulunuyorlar ve dilediğimiz an istediğimiz kızgın kuşumuzu kullanabiliyoruz. Ancak tabii ki rakiplerimiz de eskisine göre daha karmaşık yapılar içerisinde saklanıyorlar ve domuz adasına gerçekleştirdiğimiz bu işgalin başarılı olması için bazen uzun süre bir strateji belirlemeye çalışmak gerekebiliyor.

Kuşlarımızın yıkım gücünü daha da arttırmak için kullanabileceğimiz büyüler oyuna eklenen yeni güzellikler arasında. Bu büyüler sayesinde domuzların bir anda ortadan kaldırılmaları mümkün. Bazı bölümlerde ise boss olarak ortaya çıkan domuz krallarının mücadeleyi daha da zorlu bir hale getirdiğini söyleyebilirim.

Diğer oyuncularla kapışabileceğiniz arena da bu oyunda unutulmamış. Dünyanın her yerinden oyuna giren başarılı oyuncularla kapıştıkça kuşların seviyelerini arttırmak ve tek oyunculu bölümdeki deneyimlerin üzerine daha fazla eklemeler yapmak mümkün.

İlk etapta oyundaki kuşları seçebilme şansı ve diğer ek büyülerin işinizi kolaylaştıracağını düşünebilirsiniz ancak işin aslı pek de öyle değil. Zira oyundaki bölümlerin giderek daha zorlu bir hale gelmeleri, zaman zaman yanlış seçimleri de beraberinde getiriyor. Oyundaki satın alma seçeneklerinin varlığı ise çok zorlandığınız zamanlarda işinizi kolaylaştıracak şeylere erişebilmenize yardımcı oluyor.

Angry Birds fanları oyunu yüklemeye başladılar bile, ancak daha önce kızgın kuşları kontrol etmediyseniz kesinlikle göz atmadan geçmemeniz gerektiğini söyleyebilirim.

Angry Birds 2 İndir PC

Mobil platformdaki en büyük oyunlardan Angry Birds, ilk devam oyunuyla geri döndü. Angry Birds 2, bir kez daha sevilen kuşları kötülüğün güçleriyle karşı karşıya getiriyor. Domuzcuk sığınaklarında kargaşa çıkarmak için kuşlarınızı sapanla fırlatın. Bir sonraki seviyeye geçmek için tüm kötü domuzcukları yok edin. Kötü domuzları yok etmenize ve yumurtalarınızı geri almanıza yardımcı olacak özel yeteneklere sahip yeni kuşların kilidini açın.

Merakla beklenen devam oyunu geri döndü. Zaman kaybetmeden Angry Birds 2 PC indirin. Angry Birds 2 PC’de oynamak için BlueStacks Android emülatörü ücretsiz indirin. Daha büyük bilgisayar ekranında tüm küçük domuzcuklar dahil tüm saldırı alanını kolayca görebilirsiniz. Fareyle daha iyi nişan alabilirsiniz. Kuşları sapanla fırlatmak için farenizi kullanmak küçük ekranda parmağınızı kullanmaktan daha hızlı ve kolaydır. Çözünürlük veya grafik kaybı olmaması domuz öldürmeyi daha da eğlenceli ve heyecanlı hale getirir. Angry Birds 2 Bilgisayarda Nasıl Oynanır rehberimize göz atabilirsiniz.

 

Yiğit Ekim Demir

Angry Birds 2

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
644 TOPLAM İNDİRME

Angry Birds 2'de çeşitli materyallerden inşa edilmiş yapılarda bulunan domuzları, kuşlarımızı kullanarak vurmaya çalışıyoruz.

Angry Birds 2, iPhone ve iPad cihazlar üzerinde oynayabileceğimiz bir bulmaca oyunu olarak öne çıkıyor. İlk oyundan bu yana milyonlarca oyunseverin favorisi haline gelen Angry Birds serisi, elde ettiği başarıyı Angry Birds 2 ile devam ettirecek gibi görünüyor.

Açıkçası ilk oyundan bu yana çıkartılan ara versiyonlar bazı kesimlerin beklentilerini karşılayamamıştı. Birçok oyunsever Angry Birds'ün özünden koptuğunu ve farklı bir çizgide ilerlemeye başladığını düşünüyordu. Fakat Rovio firması, Angry Birds 2'de her şeyi elden geçirerek ortaya hem tanıdık, hem de çok farklı bir oyun çıkartmış.

Oyuna adım attığımızda dikkatlerimizi ilk olarak tümüyle yeni baştan tasarlanan grafikler çekiyor. Canlı renklerden, akıcı animasyonlardan oluşan bu modelleme konsepti, kusursuza yakın çalışan bir fizik motoru ile taçlandırılmış. Kuşların uçma, yapılara çarpma ve yıkılma efektleri, tüm ihtişamıyla ekrana yansıtılıyor. Genel bir değerlendirme yapacak olursak Angry Birds 2, önceki versiyonlarına kıyasla kaliteli birkaç basamak yukarı taşımış diyebiliriz.

Her ne kadar özüne keskin bir dönüş yapsa da oyunda çok sayıda benzersiz detaya yer verilmiş. Örneğin bu oyunda kuşlar artık elimizde kart olarak bulunuyorlar. İstediğimiz kuşu seçerek atışa başlayabiliyoruz.

Atışlarımızın hedefinde her zaman olduğu gibi yine domuzlar bulunuyor. Fakat bu kez şans onlardan yana çünkü yıkmamız gereken yapılar hiç olmadıkları kadar karmaşık yapılara sahipler. Saldırıyı başarıyla sonuçlandırabilmek için kritik noktaları tespit etmemiz ve atışlarımızı büyük bir hassasiyetle gerçekleştirmemiz gerekiyor. Kuşlarımızı fırlatmak için yine devasa bir sapandan yardım alıyoruz.

Böylesine bir oyunda görmek istediğimiz bonuslar ve güçlendiriciler, Angry Birds 2'de niyahet karşımıza çıkıyor. Bu özel güçler ve büyüler sayesinde kuşlarımızın hasar oranlarını hatırı sayılır ölçüde artırabiliyoruz. Belirli bölümlerde karşımıza çıkan ve 'boss' sıfatı taşıtan domuzlar, işimizin en zorlu kısmını oluşturuyor.

Bize kalırsa Angry Birds 2'nin en dikkat çeken noktası diğer oyuncularla mücadele edebileceğimiz arena moduna sahip olması. Tekli oyuncu görevleri de epey tatmin edici fakat arkadaşlarımızla oynamanın zevki paha biçilemez.

Sonuç olarak Angry Birds 2, hem devrimsel hem de evrimsel nitelikleri bünyesinde toplayan başarılı bir oyun olmuş. Rovio, adeta önceki oyunların en iyi yönlerini alarak yüksek kaliteli bir oyun ortaya çıkartmak istemiş ve bize kalırsa başarılı da olmuş. Siz de Angry Birds hayranıysanız Angry Birds 2 indirmek şu an yapacağınız ilk iş olmalı.

Angry Birds 2 Bilgisayarda Nasıl Oynanır

Emircan Erdoğan

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Birds APK

    Angry Birds APK Android oyununda kızgın kuşların yumurtalarını çalan domuzlardan intikam alıyorsunuz. Angry Birds Classic APK olarak indirilebilir.
  • Angry Birds POP 2

    Angry Birds POP 2 oyununda Kızgın Kuşlarla domuzlar güçlerini birleştiriyor.
  • Angry Birds Go APK

    Angry Birds Go APK Android oyununda kızgın kuşlarla go kart yarışı sizleri bekliyor.
  • Angry Birds Epic APK

    Angry Birds Epic APK sıra tabanlı oynanışa sahip yeni Angry Birds oyunudur. Domuzcuk adasında destansı savaşlar sizi bekliyor.
  • Angry Birds Journey

    Angry Birds Journey Google Play'de! Yeni Angry Birds oyununda sapanla kuşları fırlatarak bulmacaları çözüyoruz.
  • Angry Birds Legends

    Angry Birds Legends Android İndir: Yeni Angry Birds oyunu Angry Birds Legends'da Kızgın Kuşlar birer savaşçı olarak karşımıza çıkıyor.
  • Angry Birds Dream Blast

    Baloncukları patlatın, kızgın kuşları kurtarın.
  • Angry Birds Star Wars 2

    Android cihazlar için yayınlanan Angry Birds: Star Wars 2 ile maceraya kaldığımız yerden devam ediyoruz.