Angry Dude Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
282 TOPLAM İNDİRME

Angry Dude Simulator, Türkçe seslendirmeli açık dünya yaşam simülasyonu oyunu.

Angry Dude Simulator, Türkçe seslendirmeli Türk yapımı yaşam simülasyonu oyunu. 

Sarı eşofmanlı, bıyıklı bir abimizin yerine geçtiğimiz oyunda şehrin sokaklarını gezerek olay çıkartıyoruz. Kendi hallerinde yürüyen insanların karşısına dikilip soru sormadan tekme yumruk girişiyor, trafiğe aldırış etmeden arabaların önüne atlayarak şehri birbirine katıyoruz. Ne kadar insan döversek, ne kadar pislik çıkarırsak o kadar para kazanıyoruz. Tabii ki polisleri de başımıza toplamış oluyoruz. Onlardan kaçmayı başardığımızda yine parayla ödüllendiriliyoruz.

Karakter seslendirmelerini anlamak biraz güç olsa da eğlence dozu yüksek bir oyun. Açık dünya yaşam simülasyon oyunu zaten fazla yok. Türkçe olmasıyla bir denenmeyi hak ediyor. Telefonunuza ücretsiz indirin, hemen oynamaya başlayın.

Erkan Calp

Angry Dude Simulator

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
47 TOPLAM İNDİRME
197 MB DOSYA BOYUTU

Angry Dude Simulator, Türkçe seslendirmeli Türk yapımı açık dünya yaşam simülasyonu oyunu.

Angry Dude Simulator, yerli yapım açık dünya yaşam simülasyonu oyunu. Karakter seslendirmelerinin Türkçe olduğu oyunda kızgın bir dayı ile şehrin altını üstüne getiriyoruz. Trafiği birbirine katmadan polislerden kaçmaya her türlü aksiyona giriyoruz.

iOS platformunda da ücretsiz indirilebilir olan yaşam simülasyon oyunu, Truck Simulator 2017 ve City Driving oyununun yapımcılarının imzasını taşıyor.

Türkçe seslendirmeli ve Türk yapımı tek açık dünya yaşam simülasyonu olan Angry Dude Simulator’da sarı eşofmanlı bir dayıyı kontrol ediyoruz. Birinci şahıs kamera açısından oynadığımızdan dayının ilginç hareketleri görme şansına sahip değiliz ancak onun gözünden görmek de gayet eğlenceli. Sokakta kendi halinde yürüyen gence tekme yumruk girişen dayıya kimse karşı koyamıyor. Kendisini sokağın ortasına atarak araçlara da zor anlar yaşatan dayıyla ne kadar pislik çıkarırsak o kadar iyi. Polislerden kaçmayı başardığımızda da paramızı alıyoruz. 

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Angry Shark Simulator 3D

    Angry Shark Simulator 3D, köpek alığı olup deniz kenarında eğlenen insanlara saldırıp eğlenebileceğiniz bir Android simülasyon oyunu.
  • Dude Perfect

    Dude Perfect, popüler oyunlardan bir tanesi olan Angry Birds'e benzerliği ile dikkatleri çeken eğlenceli bir basketbol oyunu.
  • Cyber Dude: Dev Tycoon

    Dünyanın en saygın bilgisayar dehası olun.
  • Angry Bull Revenge 3D

    Angry Bull Revenge 3D, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Angry Bull 2016

    Angry Bull 2016 mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir boğa oyunudur
  • Angry Lion Attack 3D

    Angry Lion Attack 3D, vahşi doğa simülasyonlarından hoşlanan oyunseverlere hitap eden bir oyun.
  • Sakura School Simulator APK

    Sakura School Simulator APK indirin ve Sakura Town’da bir öğrenci olmaya başlayın.
  • Ranch Simulator APK

    Ranch Simulator APK, çiftlik simülasyon oyunu olarak geçmektedir.