Angry Shark Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
1/5 ZİYARETÇİ
130 TOPLAM İNDİRME
38 MB DOSYA BOYUTU

Angry Shark Simulator 3D, köpek alığı olup deniz kenarında eğlenen insanlara saldırıp eğlenebileceğiniz bir Android simülasyon oyunu.

Angry Shark Simulator 3D, dev, vahşi ve tehlikeli bir köpek balığını kontrol edeceğiniz ve önünüze çıkan her şeyi yiyebileceğiniz eğlenceli ve ücretsiz bir Android oyunu. Uzun süredir benzer simülasyonlar uygulama marketi üzerinde bulunuyor fakat Angry Shark Simulator 3D gördüklerim arasında en iyilerinden bir tanesi.

İnsan yada robot olmak yerine köpek balığı olacağınız oyunda, gücünüzün avantajını kullanarak sahilde eğlenen masum insanlara zulmedebilir ve onları yok edebilirsiniz. O kadar büyük bir köpek balığı oluyorsunuz ki, tekneleri ve yatları bile bir kerede yutabiliyorsunuz.

Her biri farklı olan 30 görev bulunan oyunda, seçebileceğiniz 3 farklı köpek balığı türü bulunuyor. Bu köpek balıklarının ortak noktası ise hepsinin çok vahşi ve tehlikeli olması.

Hem sahil hem de deniz kısmında oldukça gerçekçi çalışan fizik motoru sayesinde oyunun oldukça başarılı olduğunu söyleyebilirim. Fizik motoru dışında oyunun 3 boyutlu grafikleri de gayet başarılı şekilde hazırlanmış.

Kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm oyunlardan bir tanesi olan Angry Shark Simulator 3D'yi Android telefon ve tabletlerinize ücretsiz olarak indirebilmeniz mümkün. Oyunu indirip kurudktan sonra oyuna hemen başlayın. Köpek balığının kontrolünü ekranın sol ve sağ altındaki yön ve atak tuşları ile sağlamanız gerekiyor. İlk başta zor gelebilecek olsa da, alıştıktan sonra çok rahat yönlendireceğinize eminim.

Barış YANIK

Angry Shark Simulator 3D

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
66 TOPLAM İNDİRME

Angry Shark Simulator 3D, vahşi bir köpek balığı olup sahile korku salacağınız eğlenceli ve ücretsiz bir iOS simülasyon oyunu.

Angry Shark Simulator 3D, sahilde sakin sakin güneşlenip eğlenen insanları önce tedirgin edip korkutacağınız ve sonrasında saldırarak yok edeceğiniz eğlenceli ve vahşi bir oyun. iPhone ve iPad sahiplerinin ücretsiz olarak indirip oynayabileceği oyunun Android versiyonu da bulunuyor.

Fizik motoru, 3 boyutlu grafikleri ve oynanışı ile diğer benzer oyunlardan bir adım öne çıkmayı başaran Angry Shark Simulator 3D, simülasyon oyunu severlerin ilgisini çekiyor. Yeni olmasına rağmen, popüler olmayı başaran oyunda birbirinden farklı 30 köpek balığı görevi bulunuyor. Her görevde yapmanız gereken şeyler değişirken, yaptıklarınız genelde deniz kenarındaki insanları ve tekneleri parçalamak.

Köpek balığı dendiğinde göze getirmek zor olabilir ama oyunda kontrol edeceğiniz köpek balığı o kadar büyük ve korkutucu ki, bir tekneyi bile yutabiliyor.

Ortalığı kaos ortamına dönüştüreceğiniz oyunda, tek eğlenen siz oluyorsunuz çünkü resmen bir katliam yapıyorsunuz. Fakat oyunda kan ve vahşet çok vurgulanmadığı için kuru gürültü gibi oluyor ve sadece eğlendiğinizle kalıyorsunuz. Bu nedenle her yaştan kullanıcı için oynamaya uygun olduğunu düşünüyorum.

Özellikle denizdeki su efektleri ve köpek balığı hareketleri çok gerçekçi. Siz de oyunu oynarken dikkatinizi çekecektir diye düşünüyorum.

Son zamanlarda popülerleşmeye başlayan simülasyon oyunlarından bir tanesi olan Angry Shark Simulator 3D'yi ücretsiz olarak indirip mutlaka deneyin!

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Shark Attack Simulator 3D

    Shark Attack Simulator 3D ücretsiz bir köpekbalığı oyunudur
  • Shark Simulator

    Shark Simulator tamamen ücretsiz olarak sunulan keyifli bir simülasyon oyunudur. Büyük beyaz köpekbalığını yönettiğimiz bu oyunda sahildeki insanlara dehşet saçıyoruz.
  • Angry Dude Simulator

    Angry Dude Simulator, Türkçe seslendirmeli açık dünya yaşam simülasyonu oyunu.
  • Angry Bull Revenge 3D

    Angry Bull Revenge 3D, Android cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir simülasyon oyunudur.
  • Angry Lion Attack 3D

    Angry Lion Attack 3D, vahşi doğa simülasyonlarından hoşlanan oyunseverlere hitap eden bir oyun.
  • Gorilla Simulator 3D

    Gorilla Simulator 3D ilginç bir simülasyon oyunudur
  • Heavy Excavator 3D Simulator 2

    Heavy Excavator 3D Simulator 2 gerçekçi bir simülasyon oyunudur
  • Plane Simulator 3D

    Plane Simulator 3D mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz bir simülasyon oyunudur