Animal Adventure: Downhill Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME
69 MB DOSYA BOYUTU

Kızak süreceğiz.

Mobil arcade oyunları arasında yer alan Animal Adventure: Downhill Rush, ünlü geliştirici Feelnside Games imzası ile geliştirildi ve yayınlandı.

İki farklı mobil paltformda oynanan yapımda görsel açılar oldukça hoş bir yapıya sahip. Çarpıcı grafiklerin yer aldığı yapmda ilerlemeye dayalı bir oynanış yer alıyor. Hızlı ve tempolu yapısı ile sağlam refleksler isteyen yapımda oyuncular kar teması ile karşılaşacaklar. Oyun içerisinde kızağımız ile engellere takılmadan ilerlemeye çalışacağız. İlerlerken karşımıza çıkan nesneleri toplayacak ve puan kazanacağız.

Kaliteli bir tasarıma sahip olan yapımda oyuncular hareketli ve hareketsiz olarak birçok engeller ile karşılaşacaklar. Örneğin oyun içerisinde ilerlerken duran bir araba ve dağın yamacından aşağı düşen kaya parçaları karşımıza çıkacak. 5 farklı oyun türünün yer aldığı yapımda eğlenceli bir oynanış yer alacak. Oyuncular tempolu bir yapıda kızak sürme ve kontrol etme deneyimi yaşayacaklar. 10 binden fazla oyuncu tarafından oynanan yapım tamemen ücretsizdir.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Animal Adventure: Downhill Rush

ÜCRETSİZ
x
x
x
3.5/5 EDİTÖR
3.5/5 ZİYARETÇİ
0 TOPLAM İNDİRME
153.8 MB DOSYA BOYUTU

Kızak süreceğiz.

Feelnside Games tarafından geliştirilen Animal Adventure: Downhill Rush ücretsiz bir mobil arcade oyunu olarak karşımıza çıktı.

Hızlı ve tempolu bir yapı eşliğinde oynanabilen Animal Adventure: Downhill Rush’da bir kızak kontrol edecek ve oyun içerisinde ilerlemeye çalışacağız. Sürükleyici ve eğlenceli bir yapıya sahip olan oyunda amacımız karşımıza çıkan engellere takılmadan ilerlemek olacak. Oyuncular kar teması üzerinde kızakları ile ilerlerken dağın yüzeyinden düşen kaya parçlarına dikkat edecek yollarına çıkan araçların üzerinden atlayarak parkurda ilerlemeye çalışacaklar. Sağlam refleksler isteyen yapım eğlenceli oynanışı ile kısa sürede 10 binden fazla oyuncuyu çekmeyi başardı. 5 farklı oyun türünün yer aldığı yapımda basit kontroller ve sürükleyici bir yapı yer alıyor. 15 farklı müzik eşliğinde oynanabilen yapımda farklı kızak türleri de oyunculara sunuluyor.

İki farklı mobil platformda yayınlanan Animal Adventure: Downhill Rush ücretsiz bir arcade oyunu olarak oynanmaya devam ediyor.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • Animal Hot Springs

    Sevimli hayvanlara kaplıca tesislerinde çeşitli hizmetler sunacağınız eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Rescue 3D

    Sevimli hayvan karakterleri ile arabaların arasından karşıya geçmek için mücadele edeceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Animal Village Rescue

    Sevimli hayvanlardan ve lezzetli meyve ağaçlarından oluşan dev bir çiftliği yöneteceğiniz eşsiz bir oyundur.
  • Flip Rush

    Platformda ilerlemeye çalışacağız.
  • Fishing Adventure

    Okyanusa açılarak farklı balık türleri avlayabileceğiniz eğlenceli bir oyundur.
  • Rowan McPaddles: River Rush

    Engellere takılmadan nehirde ilerlemeye çalışacağız.
  • Smashing Rush : Parkour Action Run Game

    Hareketli dakikalar bizleri bekliyor.