Animal Jam

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
40 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

Seçtiğimiz hayvanı yönlendireceğiz.

WildWorks tarafından geliştirilen ve mobil rol yapma oyunları arasında yer alan Animal Jam ile eğlenceli bir dünyaya dahil olacağız. 2017’de Google Play ödüllerinin sahibi olan yapım iki farklı mobil platformda tamamen ücretsiz olarak oyunculara sunuldu.

 En sevdiğimiz hayvanı seçerek oyun içeriisnde yönlendireceğimiz yapımda 3D eğlence dünyasına dahil olacağız. 3D grafik açıları ile seçtiğimiz hayvanı yönlendireceğimiz yapımda onları kişiselleştirebilecek ve görünümleri üzerinde değişiklikler yapabileceğiz.

Oyuncular seçtikleri hayvana çeşitli aksesuarlar giydirebilecek ve onları farklı bir yapıya kavuşturabilecekler. Geniş ve zengin haritası oyun içerisinde tatmin edici bir yapıya sahip olan yapım ücretiz olarak oynanıyor.

Google Play’de 4.6 gibi bir inceleme puanı alan yapım, 5 milyondan fazla kez indirilmeyi başardı. 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanan yapım, dünyanın dört bir yanından oyunculara sahip.

İyi oyunlar dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

Animal Jam

ÜCRETSİZ
x
x
3/5 EDİTÖR
3/5 ZİYARETÇİ
6 TOPLAM İNDİRME
144.9 MB DOSYA BOYUTU

Seçtiğimiz hayvanı yönlendireceğiz.

Mobil rol oyunları arasında yer alan Animal Jam ile eğlenceli bir dünyaya dalış yapacağız. Mobil rol oyunları arasında yer alan ve tamamen ücretsiz olarak iki farklı mobil platformda oyunculara sunulan yapım, 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanıyor.

 Sevdiğimiz hayvanı seçerek başlayacağımız oyunda sevdiğimiz hayvanı yönlendireceğiz. Birbirinden farklı çok sayıda hayvanın yer aldığı oyunda rengarenk bir yapı karşımıza çıkacak. Oyun içerisinde seçtiğimiz hayvanı kişiselleştirebilecek ve dilediğimiz gibi görünümünde değişiklikler yapabileceğiz.

Hareketli ve tempolu bir yapı eşliğinde eğleneceğimiz mobil rol oyununda muhteşem 3D dünyayı keşfedeceğiz. Eğlenceli oyunlar oynayarak hayvanımızı keyifli vakit geçirtebilecek ve ona yeni yetenekler kazandırabileceğiz. Animal Jam iki farklı mobil platformda 10 milyondan fazla oyuncu tarafından oynanmaya devam ediyor.

İyi eğlenceler dileriz.

Doğukan Çağlakpınar

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Animal Adventure: Downhill Rush

    Kızak süreceğiz.
  • Animal Restaurant

    Hayvanlar için yemekler hazırlayacağız.
  • Juicy Match 3: Jam Day

    Koca ayı ve maşa karakterleriyle eğlenceli bir yolculuğa çıkacağınız eşsiz bir oyundur.
  • Wild Things: Animal Adventure

    Mobil cihazınızda keyifli bir bulmaya oyunu sizleri bekliyor.
  • ZooCraft: Animal Family

    Mobil cihazınızda keyifli bir simülasyon oyunu sizleri bekliyor.
  • Yorozuya RPG

    Düşmanları yok etmeye çalışacağız.
  • Bravium-Hero Defense RPG

    Bravium-Hero Defense RPG
  • Ravenhill: Hidden Mystery

    Macera dolu eşsiz bir oyun sizleri bekliyor.