Animaze!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
7 TOPLAM İNDİRME

Keyifli anlar geçirebileceğiniz bir mobil bulmaca oyunu

Animaze!, Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz eğlenceli bir bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Sürükleyici atmosferi ve eğlenceli oynanışıyla karşımıza çıkan oyunda oldukça keyifli anlar yaşayabiliyorsunuz.

Köpekler ve kedilerle oynadığınız bir bulmaca oyunu olan Animaze!, hem aklınızı hemde reflekslerinizi iyi kullanmanız gereken bir oyundur. Eğlenceli etkisiyle de ön plana çıkan oyunda farklı türdeki hayvanları dengeli bir şekilde ayırmalı ve bölümleri tamamlamalısınız. Strateji dolu hamleler yapmanız gereken oyunda son derece dikkatli olmanız gerekiyor. Renkli grafikleri ve bağımlılık yapıcı etkisiyle de dikkat çeken Animaze!, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyundur. Dikkatli bir şekilde oynamanız gereken oyunda yeteneklerinizi ortaya koyarak arkadaşlarınıza da meydan okuyabiliyorsunuz.

Animaze! oyununu Android cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

Animaze!

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
5/5 EDİTÖR
5/5 ZİYARETÇİ
4 TOPLAM İNDİRME
408 MB DOSYA BOYUTU

Zevkli deneyim sunan bir bulmaca oyunu

Animaze!, iOS işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızda oynayabileceğiniz sürükleyici ve bağımlılık yapıcı bir bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çekiyor.

Boş zamanlarınızda oynayabileceğiniz harika bir mobil bulmaca oyunu olarak dikkatimizi çeken Animaze!, hayvanları dengeli bir şekilde bir arada tutmanız gereken bir oyundur. Becerilerinizi son derece iyi bir şekilde kullanmanız gereken oyunda eğlenceli vakit geçiriyor ve arkadaşlarınıza meydan okuyabiliyorsunuz. Son derece basit bir oynanışa sahip olan oyunda renkli grafikler ve animasyonlar bulunuyor. Stratejik hamleler yaparak ilerlemeye çalıştığınız oyunda yüzlerce farklı zorlukta bölüm bulunuyor. Dikkatli bir şekilde oynamanız gereken Animaze!, mutlaka telefonlarınızda yer alması gereken bir oyun diyebilirim.

Animaze! oyununu iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Murat İşçi

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • UP 9 - Hexa Puzzle!

    Keyifli zamanlar geçirebileceğiniz bir bulmaca oyunu
  • Pet Rescue Puzzle Saga

    Pet Rescue Puzzle Saga: Candy Crush Friends Saga'nın yaratıcılarından bulmaca oyunu
  • Emoji Puzzle!

    Emoji Puzzle! İndir Android: Google Play'de en çok indirilip oynanan emojili bulmaca oyunu
  • Poco: Puzzle Game

    Andoid tabanlı mobil cihazlarda oynanabilen Poco: Puzzle Game mobil oyunu, basit ancak usta olması zor bir tür bulmaca oyunudur.
  • Color Rope

    Harika deneyim sunan bir bulmaca oyunu
  • Color Swipe

    Zorlu bir bulmaca oyunu
  • Cube Paint 3D

    Eğlenceli bir bulmaca oyunu
  • Easter Eggs 3D

    Harika bir bulmaca oyunu