AnTuTu Benchmark

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.3/5 ZİYARETÇİ
11,474 TOPLAM İNDİRME
52 MB DOSYA BOYUTU

AnTutu, Android akıllı telefonunuzun diğer telefonlara göre nasıl bir performans gösterdiğini görebilmek için bu performans testini kullanabilirsiniz.

AnTuTu testi, akıllı telefonunuzu test ederek performansını ölçebileceğiniz ve telefonunuzun performansını diğer telefon modellerle karşılaştırabileceğiniz bir tür benchmark uygulamasıdır.

Yeni aldığınız akıllı telefonun performansını ölçmek istiyorsanız kullanabileceğiniz pek çok performans testi yani benchmark uygulamasından bir tanesi de AnTuTu ve uygulama dünya çapında popülerliği yüksek olan kaliteli uygulamalardan bir tanesi. Sahip olduğu pek çok farklı test sayesinde cihazların diğer cihazlarla karşılaştırmalarının yapılmasını sağlayan uygulama, her ne kadar bazen sahte sonuçlar yayınlayanlar tarafından suistimal edilse de performans testlerinin vazgeçilmezi olarak hayatına devam ediyor.

AnTuTu Benchmark özellikleri

  • Hafıza performansı testi
  • İşlemci integer performansı testi
  • İşlemci yüzen noktalar performansı testi
  • 2D ve 3D grafik performansı testi
  • SD kart okuma ve yazma hızı testi
  • Veritabanı I/O yönetimi performansı testi

Tüm bu farklı araçlar bir araya geldiğinde ortaya genel AnTuTu puanınız çıkıyor ve böylece pek çok diğer Android cihaza göre hangi sıralarda yer aldığınızı görebiliyorsunuz. Özellikle cihazınızın muadillerinden daha yavaş olduğunu düşünüyorsanız kesinlike uygulamanız gereken testler arasında yer alıyor. Overclock meraklıları da yine AnTuTu performans testlerinden memnun kalacak ve kendi performanslarını ölçeceklerdir.

AnTuTu Benchmark nasıl kullanılır?

Telefonlarınız performansını ölçen ve başka telefonlara göre konumunu gösteren AnTuTu, kullanımı oldukça kolay bir uygulama olarka karşımıza çıkıyor. Ekranınızın hemen sağ tarafından görülen indir tuşuna basmanızla birlikte AnTuTu telefonunuza iniyor ve sonrasında uygulamayı kurmanız gerekiyor. 

Uygulamanın kurulumunun tamamlanmasının ardından karşınıza çıkan ekrandan telefonunuz test etmeye başlıyor ve tyestin bitmesinin ardından puanınızı görebiliyorsunuz. Puanın belli olmasından sonra telefonunuzun durumunu görebiliyor ve sıralamada nerede olduğunu tespit edebiliyorsunuz.

Yiğit Ekim Demir

AnTuTu Benchmark

ÜCRETSİZ
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
670 TOPLAM İNDİRME
35.8 MB DOSYA BOYUTU

AnTuTu Benchmark ile iPhone ve iPad'inizin performansını hızlıca ölçebilirsiniz.

AnTuTu Benchmark, iOS cihazınızın performansını ölçmek için kullanabileceğiniz ücretsiz bir kıyaslama uygulamasıdır. Dünya genelinde en çok kullanılan benchmark uygulamaları arasındadır.

AnTuTu Benchmark, iPhone ve iPad’inizin sınırlarını zorlayarak gücünü görmenize izin veren birçok testi bir arada sunmaktadır. Tek dokunuşla başlattığınız ve kısa süre içerisinde tamamlanan test sonrası cihazınızın işlemcisinin gücünü, grafik işleme performansını, belleğinin gücünü öğrenebilirsiniz. Cihazınızın uygulanan farklı testler sonucu aldığı genel puanı görebilir, detaylar sayfasına bakarak hangi testten kaç puan aldığını görebilirsiniz.

AnTuTu Benchmark, 3 sekmeden oluşan basit ve hızlı arayüz ile gelmektedir. Test sekmesinden AnTuTu’nun iOS cihazınıza kaç puan verdiğini görebilir, test sonuçlarının detaylarını görüntüleyebilir, testi yeniden yapabilirsiniz. Ranking sekmesinden iOS cihazınızın diğer iOS cihazları ile karşılaştırabilir, puanını grafik üzerinde görebilirsiniz. Device Info sekmesinden iOS cihazınızın depolama alanı, işlemcisi, ağırlığı ve inceliği, ekranı, kamerası, iOS sürümü, sensörleri ve desteklediği bağlantılar bilgisine ulaşabilirsiniz.

Erkan Calp

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Antutu 3DBench

    Antutu 3DBench mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz bir benchmark uygulamasıdır
  • AnTuTu Officer

    AnTuTu Officer uygulamasıyla Android cihazınızın orijinal olup olmadığını kolayca kontrol edebilirsiniz.
  • Vellamo Mobile Benchmark

    Vellamo Mobile Benchmark uygulaması sayesinde Android cihazlarınızdan benchmark yani hız testlerini gerçekleştirebiliyorsunuz.
  • AnTuTu CPU Master

    Rootlu bir Android cihazınız varsa, AnTuTu CPU Master uygulaması ile CPU hızlandırma yapabilir ve aynı zamanda güç tasarrufu sağlayabilirsiniz.
  • 3DMark Sling Shot Benchmark

    3DMark Sling Shot Benchmark alanındaki en iyi performans ölçme araçlarından biridir
  • AnTuTu Battery Saver

    Battery Saver, Android telefon ve tabletlerinizin batarya ömrünü uzatabileceğiniz ücretsiz ve yararlı bir uygulamadır.
  • TesterPir Benchmark

    Android tabanlı akıllı telefonunuzun donanımını detaylı bir şekilde test ederek performans durumunu kolayca öğrenebilirsiniz.
  • 3DMark

    Android için hazırlanan popüler benchmark uygulaması 3DMark ile cihazınızın performansını her zaman doğru şekilde ölçebilirsiniz.