AnyPlayerAD

ÜCRETSİZ
x
x
x
x
x
4.5/5 EDİTÖR
4.5/5 ZİYARETÇİ
170 TOPLAM İNDİRME

AnyPlayerAD, geniş kapsamlı bir medya oynatıcı olarak iPhone ve iPad'leriniz üzerinde bir çok ses ve video formatlı dosyayı oynatabileceğiniz iOS uygulamasıdır.

AnyPlayerAD, iPhone, iPad ve iPod Touch'larınız üzerinde müzik ve videolarınızı açmanızı sağlamak amacıyla geliştirilen ücretsiz bir medya oynatıcı uygulamasıdır. Uygulamanın geliştiricleri uygulamayı birden fazla medya dosyası  formatı açabilecek şekilde tasarlamışlardır. Bu sayede iOS kullanıcıları oynatmak istedikleri dosyaları dönüştürme işlemi yapmadan açabiliyorlar.

Bir çok yararlı özellik barındıran AnyPlayerAD üzerinden medya dosyalarını Dropbox'a indirebilir ve yükleyebilirsiniz. Video ve şarkılarınızı Dropbox'ta depolayarak dilediğini zaman erişebilirsiniz.

Fonksiyonel bir medya oynatıcı olan AnyPlayerAD, kullanıcıların ekran görüntüsü almasını da sağlamaktadır. Ekran görüntüsü alma dışında kullanıcıların videolardaki renk effektlerini ve oynatma hızını düzenleyebilmelerini sağlamaktadır. Uygulama üzerinde videolarınızı izlerken tek bir dokunuş ile tam ekrana geçebilirsiniz. Video veya şarkı dinlerken tamamlamanız gereken başka işler varsa, AnyPlayerAD'ı arkaplana atarak çalışmasını devam etmesini sağlayabilir ve böylece favori şarkılarınızı dinlerken işlerinizi yapabilirsiniz.

AVI, ASF, MKV, MP3, M4A, FLAC, RM/RMVB, M2TS, MT2S ve WMA formatlarını destekleyen uygulama kullanıcıların iPod müzik albümlerinde şarkıları da oynatmasını sağlamaktadır.

iOS cihazlarınız üzerinde kullanabileceğiniz geniş kapsamlı ve çok özellikli bir medya oynatıcı arıyorsanız, AnyPlayerAD uygulamasını ücretsiz olarak indirerek göz atmanızı tavsiye ederim.

Barış YANIK

YORUMLAR

Benzer İçerikler

  • Dolby On

    Dolby On uygulaması ile iPhone / iPad'inizde ses ve müzik kaydı yapabilir ve düzenleyebilirsiniz.
  • Free Music Downloader

    Free Music Downloader ile Soundcloud üzerinden dilediğiniz parçaları zahmetsizce indirebilirsiniz.
  • Offline Music: Converter - MP3

    iPhone için en iyi ücretsiz müzik indirme, internetsiz müzik dinleme, ses ve video dönüştürme uygulaması
  • edjing Mix

    edjing Mix uygulaması profesyonel ses efektleriyle kendi müziklerinizi yapabilmenizi sağlıyor.
  • Boom: Bass Booster & Equalizer

    Ses düzenlemek ve müzik dinlemek için en ideal programlardan olan Boom birbirinden farklı özellikler ile geliyor.
  • Song Buddy

    Song Buddy, iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak indirerek kullanabileceğiniz harika bir müzik uygulamasıdır.
  • Soundtrap

    Soundtrap, iOS işletim sistemli mobil cihazlarda çalışan ve kreatif müzik tutkunlarına hitap eden bir müzik oluşturma programıdır.
  • Muud Müzik

    TTNET'in müzik uygulaması tamamen yenilendi!